REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
19 vaikų auginanti šeima

Radfordai, pati didžiausia šeima Didžiojoje Britanijoje, neplanavo turėti daugiau vaikų, bet, kai sužinojo, kad vis dėlto jų sulauks, apsidžiaugė.

7

Radfordai, pati didžiausia šeima Didžiojoje Britanijoje, neplanavo turėti daugiau vaikų, bet, kai sužinojo, kad vis dėlto jų sulauks, apsidžiaugė.

REKLAMA

Gyvenimas Radfordų namuose, Lankašyre, Didžiojoje Britanijoje, yra toks nutrūktgalviškas, kaip ir visose šeimose, kuriose yra mažų vaikų. Skiriasi tik tuo, kad Sue ir Noel Radfordai turi 19 vaikų ir laukiasi dar vieno! Šeima paskelbė džiugią žinią socialiniuose tinkluose, į savo paskyrą įkėlė vaiko ultragarso tyrimą/ultragarso nuotrauką ir užrašą lentoje „10 berniukų, 9 mergaitės ir vienas naujagimis lygu 20. Vaikelis gims 2017 rugsėjo mėnesį“.

Sveikinimų ir pagyrimų ilgai nereikėjo laukti. Didžiojoje Britanijoje ši šeima yra žinoma ir labai mylima, ne kartą dalyvavo televizijos programose, taip pat dalina patarimus kitoms šeimoms, kaip auklėti vaikus, palaikyti tvarką ir panašiai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujagimis prisijungs prie didžiulės šeimos, kurią sudaro: Phoebe, kuris gimė praėjusių metų liepą, Chris (27), Sophie (22), Jack (19), Daniel (17), Luke (15), Millie (14), Katie (13), James (12), Ellie (11), Aimee (10), Josh (9), Max (7), Tillie (6), Oscar (4), Casper (3), Hallie (2).

REKLAMA

Nors jie ir neplanavo dar vieno vaikelio, bet ši galimybė nebuvo atmesta. Viename interviu, kurį davė dienraščiui The Sun, kai gimė Phoebe, tėtis prisipažino, kad tai, tikriausiai, dar ne pabaiga.

„Artimieji ir draugai visada sakydavo, kad mūsų šeima turi pasiekti apvalų skaičių – 20“.

Už viso to slypi jaudinanti Radfordų istorija. Kaip rašoma dienraštyje Daily Mail, Sue pradėjo lauktis 14 metų. Tuo metu ji ir Noel (vaikų tėtis) buvo sužadėtiniai. Jie nuo pradžių buvo įsitikinę, kad prisiims atsakomybę už savo veiksmus. Kadangi juos dar mažus paliko tėvai, jie norėjo turėti gražią ir didelę šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šeima, kuri pragyvena iš kepinių parduotuvės verslo, gyvena dideliame name, kurį nusipirko prieš 11 metų ir gali pasigirti, kad jiems neteko imti paskolos.

Devyni skalbimai per dieną

Noel Redford keliasi prieš aušrą, kad atidarytų kepinių parduotuvėlę, kai yra laisvo laiko jis grįžta namo tam, kad padėtų pažadinti vaikus ir pagaminti jiems pusryčius. Pirmiausia pažadinami ir pamaitinami vyresnieji, o po to ir jaunesnieji, taigi viskas vyksta iš dviejų kartų.

Dieną prieš tėvai išplauna ir suruošia visiems vaikams mokyklines uniformas. Tiesą sakant, tėvai skalbia devynis kartus per dieną ir per mėnesį sunaudoja daugiau nei 30 skalbimo miltelių pakuočių.

Valgiui ir kitiems būtiniems produktams per savaitę šeima išleidžia apie 300 svarų (350 eurų). Norėdami neviršyti šios sumos, dažniausiai maitinasi makaronais ir troškiniu. Taupo pirkdami pigesnę mėsą ir daržoves. Radfordai socialiniuose tinkluose dalinasi savo kasdienybe: šeimos susibūrimu prie stalo, ekskursijomis ir daugybe kitų džiugių akimirkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų