REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Gintarė Songailė (nuotr. Darius Kučys)

Ko gero, ne veltui yra sakoma, kad moterį labiausiai puošia motinystė. „Žalgirio“ krepšinio klubo trenerio Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė gali džiaugtis ypatingu statusu šeimoje – žinomą moterį supa vien mylimi vyrai.

29

Ko gero, ne veltui yra sakoma, kad moterį labiausiai puošia motinystė. „Žalgirio“ krepšinio klubo trenerio Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė gali džiaugtis ypatingu statusu šeimoje – žinomą moterį supa vien mylimi vyrai.

REKLAMA

Sutuoktinių pora augina dvynukus Herkų ir Jorį, o visai neseniai, keik daugiau nei prieš tris mėnesius, jų šeimą papildė dar vienas berniukas – Vėjas.

Daugelis, žvelgdami į G. Songailę, vargiai galėtų spėti, kad ji – trijų vaikų mama. Pati moteris savo išvaizdos nesureikšmina: „Manau, kad tai daugiausiai yra jauno amžiaus ir geros genetikos kombinacija“, - kuklinosi ji.

Paklausta, po kurio nėštumo jai buvo sunkiau grįžti į įprastą formą, Gintarė tikino, kad daugiau triūso įdėti reikėjo kai susilaukė dvynukų: „Po šio nėštumo buvo sunkiau, bet tik dėl to, kad svorio priaugau daugiau nei su vienvaisiu nėštumu. Tiesa, ypatingų sunkumų neturėjau, tiesiog tinkamai sudėliota mityba ir sportas“, - savo geros išvaizdos paslaptį išdavė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrų apsuptyje esanti Gintarė tv3.lt išdavė, kad jos mylimajam jųdviejų dukra būtų didžiulė dovana, tačiau ji pati visada svajojo turėti keturis sūnus.

REKLAMA

„Ne paslaptis, kad tarp mamos ir sūnaus visada yra ypatingas ryšys. Žinot, aš visada liksiu jų pirmoji meilė. O jei rimtai, visada sakiau, kad svarbiausia yra sveikas vaikas, o ar berniukas, ar mergaitė – tai tik maža detalė. Vyras kartais pasvajoja apie mergaitę, aš tokių svajonių neturiu, greičiausiai būčiau linkusi pabaigti savo krepšinio komandos startinį penketą su dar vienu vyru šeimoje“, - atviravo ji.

Kalbėdama apie santykius su vyru, Gintarė išduoda, kad jie abu yra labai ramūs žmonės, todėl namuose stiprių barnių beveik nebūna. O jei ir atsiranda kokie maži konfliktai, dažniausiai juos malšina Darius: „Viskas dėl jo didesnės gyvenimiškos patirties, jis supranta, kad tai tik kvaili nuomonių nesutapimai“, - paaiškino ji ir išdavė dvi svarbias taisykles, kurių yra laikomasi jų šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad mes turime dvi taisykles. Pirmoji yra ta, kad mes visada kartu – mes negyvename skirtinguose miestuose ar šalyse. Mes netikime šeima, kurią skiria didžiulis atstumas. Todėl net ir Dariaus darbo pasiūlymus mes svarstome kartu, jei kada nors jis važiuos dirbti į užsienį – tai tik su visa šeima. Antroji taisyklė yra ta, kad mes abu turim savo karjeras ir darbus, mes ne tik vienas kitą papildome, bet ir vertiname. Stengiamės būti lygiaverčiais partneriais šeimoje“, - patirtimi dalijosi G. Songailė.

Paklausta apie tobulos moters portretą, Gintarė išskiria svarbiausius geros draugės, žmonos ir moters bruožus.

„Veikli, ambicinga, lojali, pozityvi, šeimyniška, galėčiau privardinti daug savybių, tačiau manau, kad svarbiausia tai turi būti labai mylinti ir save gerbianti moteris. Asmeninės savybės yra ugdomos, formuojamos, reikia tik dirbti su savimi. Todėl norint būti gera mama, drauge ar žmona, „apdovanotų“ savybių tikrai neužteks. O kai moteris save myli – tai ji myli visus: ir savo vyrą, ir savo draugus, ir savo vaikus. Ir ta meilė ją motyvuoja stengtis ugdyti tas savybes. Tarkim aš pati, gimus vaikams, tapau daug kantresnė ir švelnesnė, nes žinojau, kad jiems to reikia“, - jautriai pasakojo trijų vaikų mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai pasklido žinia, kad Songailų šeima ėmėsi ambicingo projekto – pradėjo vystyti pasaulyje žinomo restorano tinklą „Hooters“ Lietuvoje. Gintarė tv3.lt pasakoja, kad ji niekada nenorėjo būti tik mama ir žmona, todėl užsiimti verslu jai buvo savaime suprantamas dalykas.

„Aš labai anksti norėjau būti finansiškai nepriklausoma, tad nepaisant labai gerų sąlygų šeimoje, būdama devyniolikos aš jau dirbau didelės įmonės rinkodaros departamente. Iki pat verslo idėjos aš buvau rinkodaros projektų vadovė. Net ir „Hooters“ prekinio ženklo pasirinkimas buvo dalinai priimtas dėl rinkodarinių priežasčių. Mano vyras kartais net juokauja, kad keista kaip aš nesusirandu kokio darbo per atostogas. Aš tiesiog nelabai moku sėdėti namie be mylimos veiklos, todėl iš vaiko auginimo atostogų grįžau anksčiau ir iki paskutinės nėštumo dienos dirbau“, - teigė ji.

REKLAMA

Daug laiko JAV su šeima praleidusi Gintarė pasakoja, kad su vyru jau išsirinko savo svajonių miestą Lietuvoje.

„Lietuviai yra daug kuklesni ir drovesni, o amerikiečiai drąsesni, jiems nėra tokia svarbi visuomenės nuomonė kaip mums. Mes jau pasirinkę vietą, kur norėsime užauginti savo vaikus ir anūkus – tai Kaunas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų