REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Nuosavybės reikaluose nepasikliaukite pirmu impulsu. Galite gauti lauktą el. laišką iš toli.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Lengvai neateis nei pinigai, nei šlovė, nepaisant jūsų sugebėjimo gražbyliauti, įtikinėti. Kai kurių žmonių mintys arba žiniasklaidos naujienos šiandien jums kels nerimą. Ilgėsitės saugaus ir ramaus asmeninio pasaulėlio.

REKLAMA

Dvyniai. Šiandien aplinkybės jums šiek tiek kaišios koją, pateiks dilemų. Normaliai dirbti trukdys nuovargis, emocijos. Dėl asmeninių ar namų rūpesčių gali nukentėti dalykiniai reikalai. Vakaras žada pramogų, o gal ir kūrybinį impulsą.

Vėžys. Diena labai prieštaringa. Tikriausiai paaiškės, ar iš tikrųjų galite pasitikėti savo draugais, gerbėjais, mylimu žmogumi. Artimi žmonės, bet kokiu atveju, nusipelno didžiausio dėmesio, tad būkite jiems atlaidūs. Tiktų užsiimti menine, kūrybine veikla.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Šiandien darbe neužsikraukite papildomų pareigų, tarpininko rolės ir nevelkite kolegų į intrigas. Itin atsargiai vertinkite pasiūlymus, žadančius greitą pasipelnymą, svetimą naudą.

Mergelė. Neerzinkite kolegų bei konkurentų, ypač tyčia. Jei neiškrėsite kokios nors kvailystės, tai rimtų problemų nekils. Svarbiausia pasitelkite kantrybę, venkite demonstruoti kaprizus, be reikalo išlaidauti.

Svarstyklės. Jūsų norai bus didesni nei galimybės. Jei norite pasiskolinti pinigų, jums turėtų pavykti, tačiau įsipareigojimas nebus toks paprastas, kad galėtumėte atsipalaiduoti. Atsakomybės našta prislėgtų ne vien jūsų, bet ir partnerio pečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Būsite aktyvūs, smalsūs, trokšite įspūdžių, žinių. Tačiau mėgindami staiga iškilti ar manipuliuoti įstatymu galite gerokai susipainioti. Problemų gali kilti ir dėl vaikų išdaigų, mylimo žmogaus, gerbėjų ar rėmėjų kaprizų.

Šaulys. Diena bus kupina dalykinių rūpesčių. Jausite tam tikrą spaudimą. Gausite tai, ką norite tik tuo atveju, jeigu esate pakankamai kompetentingi ir darbštūs. Neapsiribokite įprasta rutina, keiskite blogus įpročius, mokykitės naujovių.

Ožiaragis. Iš ryto stengsitės atlikti nemažai darbų, sureguliuoti profesinius santykius ir užsitikrinti kolektyvo paramą. Regis, nesnaus jūsų priešai, konkurentai. Jie gali imtis priemonių, kurios neišeis į gera jūsų autoritetui, dalykiniam įvaizdžiui.

REKLAMA

Vandenis. Panašu, kad darysite klaidas, subjektyviai vertinsite situaciją arba beatodairiškai pasiduosite kitų įtakai. Jeigu įmanoma, atidėkite sudėtingus darbus ir pastiprinkite savo sveikatą, pagerinkite įvaizdį.

Žuvys. Būsite linkę vilioti ir gundyti aplinkinius: vienus - lengvu pelnu, kitus - rožinėmis meilės viltimis. Kaip bebūtų, prieštaringi santykiai su kolegomis ir konkurentais skatins produktyviau dirbti, išsivaduoti iš kompleksų, stereotipų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų