REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių ar patarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko spausti jėga. Venkite ginčų, nesistenkite ko nors įrodinėti: deja, šiuo metu aplinkiniai matys vien jūsų trūkumus.

REKLAMA

Dvyniai. Bjaurus laikas. Mažiau tikėkitės, kad viskas gerai baigsis. Vargu ar bus sėkmingi mėginimai kam nors paaiškinti savo norus. Ir tikriausiai apsiriksite mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Nepervertinkite savo jėgų ir niekur neskubėkite.

Vėžys. Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ir nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio: būsite pernelyg pastabūs, visur matyste tariamus nusižengimus. Pasaugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Būkite atidūs, nes galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų: vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs.

Mergelė. Sudėtinga diena: iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų, rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui.

Svarstyklės. Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei manėte. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, ypač būkite atsargūs. Ši diena nepalanki jokioms kelionėms. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Nesiveržkite į priekį, nepasikliaukite tiktai savo nuomone. Atsargiau vairuokite, būkite santūresni darbo kolektyve, viešajame transporte.

Šaulys. Negeras laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs? Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis. Remkitės savo jėgomis, nepasikliaukite įvairiais geradariais. Bičiuliai, kolegos gali pamiršti duotą pažadą.

Ožiaragis. Diena neprognozuojama: viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Nesiimkite nieko nauja, po pietų baikite senus darbus, nereaguokite į provokacijas. Atidžiau elkitės su nauja informacija bei sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis.

REKLAMA

Vandenis. Iki pietų nepalankus metas, gresia netikėtas pralaimėjimas, nusivylimas. Vėliau pasijusite stiprūs ir net norėsite kai ką priremti prie sienos.

Žuvys. Pasikliaukite savimi, nesitikėkite pagalbos (nors gerų patarimų ir pažadų iš įtakingų draugų išgirsite ir vėliau jie juos tesės). Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų