REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Štai šiame šiltnamyje šįryt darbavosi kriminalistai: netrukus kampe atkasus žemes, rastas ir naujagimio lavonėlis. 34-erių Skuodo rajono gyventoja apie nusikaltimą prisipažino pati.

Štai šiame šiltnamyje šįryt darbavosi kriminalistai: netrukus kampe atkasus žemes, rastas ir naujagimio lavonėlis. 34-erių Skuodo rajono gyventoja apie nusikaltimą prisipažino pati.

REKLAMA

Kaip pasakojo pati motina, vaikutį ji pagimdė naktį iš kovo 6-osios į 7-ąją, tad beveik prieš mėnesį. Tiesa, neaišku, kur ji gimdė. O vėliau kūnelį užkasė šiltnamyje. Kad moteris laukiasi, buvusi staigmena ir jos vyrui.

Vienuolika metų su moterimi gyvenantis vyras sako ištiktas šoko. Moteris atsikėlė ryte ir pasakė, kad važiuos pas gydytojus pasitikrinti, tačiau neišdrįso pasakyti, ką padariusi.

Už galvos stveriasi ir kaimynai. Kaimo keturbutyje gausi šeima gyvena dviejuose kambariuose. Čia auga 6 vaikai nuo 3-ų iki 13 metų. Trys iš jų sulaukti kartu su dabartiniu vyru, vienas iš moters ankstesnių santykių ir dar du vyro vaikai. Moteris pati užaugusi tame pačiame kieme. Apie nėštumą esą niekas neįtarė.

REKLAMA
REKLAMA

“Bet jinai užaugus, jinai negerianti, jinai turėjo – kiek jinai – savo turėjo vaikų, paskui buvo pasiėmus vyro iš vaikų namų, jinai tikrai gyveno, jos buvo svajonė nusipirkti Lenkimuose butą – namą didžiausią, mes vakar su ja kalbėjomės, aš žinokit esu pasimetusi”, - kalbėjo viena kaimynė.

REKLAMA

Vyras dirba, moteris augina vaikus, tačiau seniūnė sako, kad alkoholis čia nesilieja - yra kitokių bėdų.

Pas moterį lankydavo socialinė darbuotoja, tačiau visą žiemą apkūni moteris slėpdavosi po storesniais drabužiais. Socialinei darbuotojai moteris vykdama į policiją sakė, kad pilvą susiverždavo, kad nesimatytų – tad greičiausiai slepiant nėštumą buvęs planas kūdikio neauginti. Tačiau pasikeitusias jos formas pastebėjo giminaičiai viename susitikime, o paskui pamatė, kad moteris kiek sulyso. Tada ir paskambino vaiko teisių specialistams.Moteris davė parodymus šiltnamyje, vėliau ji apklausta policijoje, nuvežta pas medikus, tačiau sulaikyta nebus.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas neaišku, ar vaikutis gimė gyvas ir ar buvo išnešiotas – į vis šiuos klausimus laukiame ekspertų atsakymų. Nuo to priklausys, kokie kaltinimai moteriai bus pareikšti.

Pasak prokuroro, ekspertų bus prašoma ištirti ir moters psichiką. Taip pat nustatyti, kas kūdikio tėvas. Tikimasi išvadas, vaikutis gimė gyvas ar ne, turėti jau kitą savaitę.

Išsamiau žiūrėkite TV3 reportaže: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų