REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis teigia, kad reikėtų daugiau bendrauti su jį delegavusia Valstiečių ir žaliųjų frakcija.

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis teigia, kad reikėtų daugiau bendrauti su jį delegavusia Valstiečių ir žaliųjų frakcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Faktas, kad galbūt reikia keisti bendravimo modelį, nes frakcijos nariai labai dažnai negirdi arba nežino to, apie ką mes dažnai komunikuojame su frakcijos seniūnu dviese. Faktas, kad įtrauktis žmonių į procesą turi būti didesnė“, – LRT laidoje „Dėmesio centre“ ketvirtadienį sakė premjeras.

REKLAMA

S.Skvernelis trečiadienį sukritikavo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovo, Švietimo ir mokslo komiteto pirmininko Eugenijaus Jovaišos veiksmus skubinant sprendimus dėl Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) ir Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) susijungimo ir sakė nesantis tikras, „ar apskritai kokios nors pertvarkos dabar įmanomos“.

Nepaisant šių nesutarimų, S.Skvernelis tikino, kad frakcijoje vyksta intensyvus darbas, o įtampos ten ne daugiau nei kitose frakcijose.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar svarstytų kurti savo frakciją, premjeras teigė, kad apie tai kalbėti dar anksti ir tokių sprendimų jis nenorėtų.

„Yra tokių siūlymų, kalba yra, bet manau, kad ji kol kas yra ankstyva“, – sakė jis.

Vis dėlto jis teigė, kad sulaukia nemažai frakcijos narių, kurie pasigenda žadėtų rezultatų.

„Yra tokių pasiūlymų, yra kalbų, bet manau, kad tai kol kas yra ankstyva.<...> Yra nemažai frakcijos narių ir tai jau ne vienetai ir ne dešimtys, kurie nori matyti tą rezultatą, kurį mes žadėjome žmonėms. Man yra džiugu, kad tokių Seimo narių yra, nes ir aš esu orientuotas į rezultatą, o ne procesą,“ – sako premjeras Saulius Skvernelis, paklaustas, ar bendražygiai jam nesiūlo kurti naujos jo paties frakcijos. Vis dėlto, jei pritrūktų politinės valios įgyvendinti užsibrėžtus tikslus, S. Skvernelis sako neatmetantis galimybės dar šioje kadencijoje matyti ir naują valdančiąją koaliciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų