REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Liza Golden-Bhojwani (nuotr. Instagram)

Pripažinkime, kad dažniausiai išgirdę ar perskaitę frazę „akivaizdūs pokyčiai“, mes pagalvojame apie svorio atsikratymą. Šįkart istorija priešinga.

20

Pripažinkime, kad dažniausiai išgirdę ar perskaitę frazę „akivaizdūs pokyčiai“, mes pagalvojame apie svorio atsikratymą. Šįkart istorija priešinga.

REKLAMA

Modeliu dirbanti Liza Golden-Bhojwani asmenine gyvenimo istorija norėjo pasidalinti ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų. Savo socialiniame tinkle ji įkėlė nuotraukos koliažą, sudarytą iš dviejų skirtingų fotografijų, kurias skyrė treji metai.

Vienoje nuotraukoje Liza itin liekna, galbūt net gąsdinančiai sulysusi, kitoje – pavaizduota dabartinė modelio figūra.

2013-aisiais modelio karjerą pradėjusi mergina, kaip ir visos kitos, svajojo pritapti mados pasaulyje. Niekam ne paslaptis, kad iki šių dienų šioje industrijoje labiausiai yra priimtini labai liekni modeliai.

Šios minties vedama Liza beveik badmiriavo, nuolat nepasitikėjo savimi ir savo kūnu. Kasdien ji suvartodavo ne daugiau kaip 500 kcal. Netrukus mergina pradėjo jaustis išsekusi, todėl pradėjo maitintis didesnėmis porcijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Po kiek laiko tai atsiliepė ne tik jos išvaizdai, bet ir karjerai. Liza sunkiai gaudavo darbo, o atrankose merginai dažnai rėždavo, kad jai reikėtų susimąstyti dėl per didelio savo svorio.

REKLAMA

„Stengiausi vaidinti, kad viskas gerai. Apsimetinėjau, kad nieko blogo nenutiko. Buvau užsakyta tik vienam madų šou, tačiau ir jis nekaip pavyko, todėl buvau išsiųsta namo“, - metro.co.uk. pasakojo ji.

Liza prisimena, kad išbandė įvairias dietas, mitybos ir sporto režimus, tačiau vis tiek tai neteikė jai džiaugsmo.

„Vieną dieną aš pagalvojau... Kodėl aš kovoju su savo kūnu? Kodėl aš jam tiesiog neleidžiu būti tokiam, koks jis yra. Nutraukiau visas prievoles ir pradėjau klausytis savo kūno. Lėtai, lėtai aš atradau tikrąją savo figūrą. Natūraliąją save, be jokios jėgos“, - sakė ji.

Tik tą akimirką, kai ji suprato, kad turi mylėti save tokią, kokia ji yra, jai pradėjo sektis ir vėl. Apvalių formų merginą netrukus pastebėjo kitos modelių agentūros, o valgydama ji niekada nebesijaučia kalta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų