REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Gintarė Karaliūnaitė-Canuel (nuotr. Fotodiena.lt)

Prieš savaitę atlikėjos Gintarės Karaliūnaitės-Canuel vyras Marcas „Facebook“ išliejo emocijas prasitardamas neva jo žmona ketinanti atimti iš jo dukterį. Tuo pačiu vyras atskleidė, kad jųdviejų su dainininke santuoka kybo ant plauko.

16

Prieš savaitę atlikėjos Gintarės Karaliūnaitės-Canuel vyras Marcas „Facebook“ išliejo emocijas prasitardamas neva jo žmona ketinanti atimti iš jo dukterį. Tuo pačiu vyras atskleidė, kad jųdviejų su dainininke santuoka kybo ant plauko.

REKLAMA

Nors dar 2013-aisiais atlikėja tikino radusi meilę iš pirmo žvilgsnio, šiandien G. Karaliūnaitė-Canuel sako, kad sprendimas ištekėti buvo skubotas. M. Canuelis jai pasipiršo maždaug po dviejų pažinties mėnesių. Deja, ir santuoka netruko ilgai. Neoficialios Gintarės ir Marco skyrybos įvyko prieš du metus. Lietuvių kalbos nemokantis ir žmonos gimtinėje įsitvirtinti nesugebėjęs vyras prieš metus grįžo atgal į Kanadą. 

„Nėštumo metu pasirodė daug negražių dalykų ir dabar aš jau esu ta mama, kuri dukrai pasakys – „neskubėk“. Aš tikrai pripažįstu, kad mane labai vedė troškimas turėti vaikų. Net sapnuodavau dukrytę, labai norėjau, jaučiau, kad ji turi pas mane atsirasti. Dėl to, matyt, ir paskubėjau su Marcu susikurti rimtesnius santykius. Man atrodė, kad vadovaujuosi protu ir tikrai pažįstu žmones. Dabar jau aš tokių skambių frazių nebesakysiu, nes pamokų būta tikrai karčių. Labai daug kas pasikeičia ir gimus vaikeliui, ir vėliau, kuomet imi stebėti, kaip vyras sugeba atlaikyti visą atsakomybę – vaikus, namus, darbus. Juk tenka atsisakyti kažkokių pramogų, hobių. Ir kaip viską derina bei emociškai pakelia. Su tuo susidūrėme pradžioje, o paskui prasidėjo labai negeri dalykai“, – bendraudama su tv3.lt kalbėjo G. Karaliūnaitė-Canuel.

REKLAMA
REKLAMA

Kol dar nėra įvykusios oficialios skyrybos, G. Karaliūnaitė-Canuel dar atsisako įvardinti „negerų dalykų“ reikšmę. „Tai tikrai nėra susiję su simpatijomis ar meile. Nesu jauniklė, kuri taip elgtųsi. Juolab atsiradus vaikui. Tai yra labai rimtos priežastys, jos tebėra ir niekur nedings. Įvyko įvykis, kuris viską apsivertė visiškai aukštyn kojomis. Ir kelio atgal tikrai nėra. Aš stengiausi tik kažkaip susiimti ir, kad jis mūsų šeimoje liktų tik tėtis. Nesistengiau skubinti įvykių vien dėl to, kad tas popierizmas gali ir palaukti. Puikiai žinojau, kad pridavusi tuos popierius sukelsiu šurmulį. Tai kas įvyko šiandien... Nuo ryto nepadedu ragelio. Atrodo, kad įvyko aukščiausio lygmens terorizmo aktas. Net nežinau, ar čia aš kaltinama esu. Žmogus išsakė savo jausmus, pasikarščiavo. O jis karščiuojasi visada. Na ir štai, visi pamatė kitą jo pusę. Aš net nespėjau pagalvoti, ką aš turėčiau pasakyti ir ką turėčiau nuslėpti.

REKLAMA

Moteris sako suprantanti, kodėl sutuoktinis apie savo jausmus prakalbo net socialinėje erdvėje. Tokio bendravimo su dukra, kokį turi dabar, jam nepakanka. „Aš suprantu, kad jo padėtis dabar skausminga. Jis jau beveik metai Kanadoje. Dukrą jis mato tik per „Skype“. Kadangi yra labai didelis valandų skirtumas, o ir mano mažoji yra labai aktyvi – susiskambinti nelengva. Ji ne visada nori internetu su juo bendrauti. Tikrai jos nenuteikinėju, nes tokio mažo vaiko nuteikti dar neįmanoma. Maži vaikai nemeluoja, aiškiai reiškia savo nuomonę. Ji pati dažnai išjungia pokalbį, sako, kad tuo metu nenori kalbėti, nori žaisti, žiūrėti filmukus, skaityti. Dar viena problema yra tai, kad jam sunkiai sekasi kalbėti lietuviškai. Žinoma, ateityje tai išsispręs, nes dukra jau visai neblogai kalba angliškai ir daug ką supranta. Manau, kad vėliau tą bendravimą ir išgelbės anglų kalba. Bet dabar yra sudėtinga“, – sako atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Pokalbio su žurnalistais metu moteris vis pabrėžia įvykį, dėl kurio jam teko žengti svarbų žingsnį – išsiskirti. Nors įvykio neatskleidžia, sako šįkart visko nenuleisianti juokais.

„Neturėjau kitos išeities. Žinoma, jeigu kalbėtumėtės su juo, jis sakytų, kad jis yra apgautas, nuskriaustas ir yra šių santykių auka. Tačiau iš tikro taip nėra. Aš visus įrodymus turiu. Tiesiog noriu juos pasilaikyti teismui, jeigu man jų prireiks. Tai yra negražūs dalykai, kurių aš dabar neskubu viešinti. Visgi jis yra mano vaiko tėtis. Nenoriu taip elgtis. Nebent bus kažkoks labai didelis puolimas. Kuomet man reikės gintis, aš juos pateiksiu. Bet aš tikiuosi mes iki to neprieisime. Galbūt tai buvo tiesiog jo emocinė būklė. Ir aš eilinį kartą jo paklausiau, gal jis norėtų atsiųsti pinigų, kurių jis niekuomet neskuba mokėti“, – pasakoja moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė atskleidžia, kad ant jos pečių šiuo metu gula ir artėjantis dukros gimtadienis. Atlikėja tikisi Sofijai ir jos draugams surengti šventę ir įteikti svajonių dovaną. „Noriu nupirkti dviratį. Jis kaip tėtis galėtų prisidėti, jeigu jau taip tikina, kad myli vaiką. Meilė nesibaigia vien pasižiūrėjimu į vaiką per „Skype“, kelių prancūziškų dainelių padainavimu ir pasakymu – „Duok bučiuką, aš tave labai myliu“. Jeigu aš tik tiek skirčiau vaikui, tai kaip jis elgtųsi? Aš lieku ta kita pusė, kuri turi suteikti jaukius, šiltus namus. Turi maitinti, vežioti, prižiūrėti, maitinti naktimis, slaugyti sergančią. Visa tai yra ant mano pečių. Kažkaip vyrai labai lengvai būna nukabinti nuo to kabliuko. O jeigu būna priversti mokėti alimentus, vartosi kaip žalčiai. Jiems atrodo, kad moterys tuos pinigus išleidžia tik sau. Kad tuos vaikus augina seneliai ir kad nieko už tuos pinigus neperka. Tikiu, kad būna tokių variantų. Tačiau mano atveju taip nėra. Už tai aš žadu šitą vyriškį kiek „paspirginti“, – ryžtingai kalba G. Karaliūnaitė-Canuel.

Moteris sako suprantanti, su kokiais sunkumais šiuo metu susiduria jos sutuoktinis, tačiau pati šioje situacijoje įžvelgia ir gėrio. „Aišku, kad jam dabar sunku su vaiku bendrauti per atstumą. Bet aš prisipažinsiu, kad man ramiau. Matote kaip būna – ir grobia tuos vaikus, ir išsiveža. Visko būna. O kai žmogus yra labai nevaldantis savo emocijų ir tos emocijos valdo protą, jis būna ir pasako, ir padaro nesąmonių. Paskui jis gailisi, atsiprašinėja. Na, negaliu aš taip rizikuoti savo vaiku ir savo pačios gyvenimu. Aš turiu priimti sprendimus, kurie yra reikalingi ir priimti jie prieš du metus“. – atvirauja atlikėja. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų