REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Iglė Bernotaitytė (nuotr. tv3.lt/asm. archyvo)

Praėjo daugiau nei du mėnesiai po žinios, kad populiariausią muzikinį projektą „X Faktorius“ laimėjo marijampolietė Iglė Bernotaitytė. Išskirtinio balso savininkė Lietuvą sužavėjo savo nuoširdumu, sceniškumu ir grožiu, todėl dėmesiu mergina negali skųstis ir dabar.

34

Praėjo daugiau nei du mėnesiai po žinios, kad populiariausią muzikinį projektą „X Faktorius“ laimėjo marijampolietė Iglė Bernotaitytė. Išskirtinio balso savininkė Lietuvą sužavėjo savo nuoširdumu, sceniškumu ir grožiu, todėl dėmesiu mergina negali skųstis ir dabar.

REKLAMA

Šiuo metu, praėjus didžiajam šurmuliui po pergalės, Iglės gyvenime viskas po tuputį stojasi į savo vietas. Mergina grįžo į mokslus, sportuoja, keliauja, tačiau neapleido ir svarbiausios savo veiklos – muzikos.

Tiesa, net jei daugumai visa Iglės sėkmės istorija skamba kaip pasaka, mergina tv3.lt išdavė, kad ne viskas taip saldu, kaip gali atrodyti iš šalies. Labiausiai dainininkę įskaudino mūsų tautiečių neigiamas požiūris, replikos po straipsniais ir skaudūs komentarai.

- Praėjo nemažai laiko po triukšmingos žinios, kad tu laimėjai „X Faktorių“. Kas tavo gyvenime per šį etapą pasikeitė?

- Galiu pasakyti, kad laikas tiesiog skrieja. Atrodė, kad tai įvyko vakar arba išvis neįvyko, nes dar iki dabar neatsigaunu, nelabai galiu susivokti. Po „X Faktoriaus“ grįžau į savas vėžias: einu į mokyklą, bendrauju su draugais, tik dabar prisidėjo tas, kad einant su bičiuliais gatve, turime stabtelėti ir nusifotografuoti su mielomis mergaitėmis. Veikloje prisidėjo koncertų ir įvairių veiklų, apie kurias net nesvajojau.

- Ar draugai, tėvai nepastebėjo jokių „divos“ požymių?

- Tėvai buvo pastebėję ir gavau barti. Nuo to laiko jokių divos požymių nebėra (juokiasi).

- Dažnai po populiarių šou dalyvius apima „žvaigždžių“ ligos sindromas. Ar tau tai kiek nors pažįstama?

- Nežinau ką tai reiškia. Nesu arogantiška. Kokia buvau anksčiau, tokia išlikau. Su draugais ir šeima bendrauju lygiai taip pat, kaip ir ankščiau. Tiesa, prisidėjo daug žmonių, kurie nori tapti „draugais“.

- Kaip elgiesi su žmonėmis, kurie su tavimi nori bendrauti tik dėl populiarumo?

- Kaip elgiuosi, hm... Jeigu pagiria – padėkoju, tačiau nesiveliu į tolimesnes kalbas ir labai tikiuosi, kad žmonės yra protingi ir supranta, jog negaliu būti visų drauge ir skirti jiems vienodai laiko.

- Tačiau projekte sutikai žmonių, kurie tapo tavo draugais, taip?

- Taip, tikrai daug žmonių įtraukiau į savo „draugų sąrašą“, bet neturiu pasiaiškinimo... Jie nukrito kaip iš dangaus. Atrodo, man jų reikėjo visą gyvenimą.

- Skamba stipriai. Galbūt nuskambės kiek pompastiškai, tačiau ar nepatyrei lūžio? Juk per vieną akimirką tu tapai populiariausia mergina Lietuvoje...

- Prisipažinsiu, nėra lengva ir neatrodo viskas taip gražu, kaip „Instagram“ ar „Facebook“ tinklų nuotraukose. Būna visko. Stengiuosi neparodyti savo silpnosios pusės, nors kartais neina sulaikyti pykčio ir ašarų.

Kartais pagalvoju, kad žmonės feisbuke tik ir laukia kol išeis koks nors straipsnis apie mane ir jie galės pakomentuoti kažką šlykštaus, visiškai nereikšmingo, prisikabins prie bet ko... Bet vėliau supranti, kad tiesiog neverta dėl tų piktų žmonių aukotis, nusijuoki ir toliau sieki savo tikslų.

- Kas buvo sunkiausia išėjus iš šou? Galbūt suprasti, kad visa tai baigėsi ir toliau turėsi kapanotis pati?

- Ne, kapanotis man padės mano komanda. Nežadu sustoti muzikos srityje, tačiau vis nostalgiškai prisimenu kaip smagu būdavo „tais „X Faktoriaus“ laikais“. Visada norisi sugrįžti ir pabūti su projekto dalyviais bei komanda.

Sunku buvo priprasti prie visų žvilgsnių einant prekybos centruose ar gatvėmis. Bet už visa sunkiausia yra komentarai, tačiau aš jų neskaitau ir negadinu sau nuotaikos. Aš žinau, ką pasiekiau ir ką pasieksiu, jeigu juodai dirbsiu, todėl man tik juokas ima iš komentatorių.

- Užsiminei apie praeivių žvilgsnius, ar jau pripratai, kad esi žinoma, su tavimi nori nusifotografuoti, sulauki daug pasiūlymų. Ar visa tai nevargina?

- Man tai yra smagu, nesiskundžiu. Nors kartais ir paskausta žandikaulį besišypsant. O mokyklos valgykloje visada valgau su nuolaida (juokiasi)! Man tikrai patinka būti ten, kur esu dabar. Noriu kopti dar toliau, nes dabar ne tik sėdžiu šiltuose kraštuose. Prieš išvažiuojant „Tally Weijl“ parduotuvė mane aprengė, o „Samsung“ padovanojo telefoną įamžinti visas nuostabias akimirkas, todėl būti žinomai nėra jau taip blogai (juokiasi)!

- Ar nenusibodo, kad visi tau primena, kokia tu dar jauna? Gal jautiesi daug labiau subrendusi nei tavo bendraamžiai?

- Tikrai nusibodo, bet vis dėlto esu jauna, kad ir kaip bebūtų. Visi žmonės dabar penkis metus galvos, kad man vis dar 17 metų (juokiasi).

- Socialiniuose tinkluose ir viešose vietose visada atrodai susitvarkiusi iki tobulybės. Ar jauti visuomenės spaudimą atrodyti nepriekaištingai?

- Tai darau dėl savęs. Mėgstu dažytis, susisukti plaukus... Man patinka atrodyti gerai, nes išvaizda labai daug ką duoda, todėl ne tik susišukuoju plaukus, bet ir sportuoju, prisižiūriu mitybą.

- Per šį laiką, ko gero, padaugėjo ir vaikinų dėmesio. Ar neatsirado nė vienas, kuris būtų vertas tavo širdies?

- Yra nemažai vaikinų, kurie norėtų su manimi susipažinti, bet, deja... Kol kas tik tiek galiu pasakyti (šypsosi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų