REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Ši diena palanki pradėti įkūnyti ilgai brandintus sumanymus. Tai, ką šiandien pradėsite ir nuveiksite, bus stabilu, padės ir patiems tapti tvirtesniems. Beje, šiandien galite suprasti tai, kas anksčiau jums buvo nesuvokiama.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite padėti kitiems. Geras laikas finansinėms problemoms spręsti.

REKLAMA

Dvyniai Galite aptikti svarbios informacijos, susitikti su reikalingu, naudingu žmogumi, tik mokėkite tai įvertinti. Kad ir ką išgirsite, neskubėkite neigti, kritikuoti, atsisakyti – galimas dalykas, kad iš pirmo žvilgsnio ne viską teisingai suprasite.

Vėžys Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas, nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais: įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tai, ką šiandien atliksite, ilgam lems sėkmę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku aptarti su jais bendravimo (su bendraamžiais, su jumis, su pedagogais) problemas: rasite gerą sprendimą.

Mergelė Tinkamas laikas svarbiems darbams atlikti, sisteminti darbus ir dokumentus (nepamirškite išmesti nebereikalingų, nevertingų dokumentų, laiškų, atvirukų, užrašų). Itin atidūs būkite artimųjų norams.

Svarstyklės Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Beje, daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių ir sutuoktinio. Palanku tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galite sulaukti netikėtos pagalbos. Jei teks patirti nuostolių, nesigailėkite, nes šiandien jie atneš laimę. Būkite dosnūs. Tinka tvarkyti draudimo reikalus, spręsti skolų problemas.

Šaulys Būkite toliaregiški, kantrūs: dabar verta atsisakyti žvirblio rankoje ir pamąstyti apie padangių erelį. Tai metas, kai pavyksta suvokti esmines tiesas, rasti atsakymus į svarbius klausimus, kompromisą bendraujant su artimaisiais, vadovu.

Ožiaragis Pasikalbėkite su draugais, vadovu, susitikite su žmonėmis, galinčiais padaryti įtaką jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan. Naudingiau aptarti reikalus neoficialioje aplinkoje.

REKLAMA

Vandenis Atsiskleis tikrieji draugai, suprasite, kuo galima ir toliau pasitikėti. Stebėkite, kaupkite informaciją, susijusią su jūsų veikla – tai bus naudinga ilgam. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu.

Žuvys Malonių netikėtumų metas: sena svajonė gali išsipildyti (bent jau atsirasti galimybių ją įgyvendinti). Verta labiau pasigilinti į atidėtus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų