REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoji oficiali po vasaros laiko įvedimo diena vieniems zodiako ženklams atneš galimybes, kitiems - keblesnes situacijas. Tad verta apmąstyti, kaip geriausiai reiktų pasielgti. 

Pirmoji oficiali po vasaros laiko įvedimo diena vieniems zodiako ženklams atneš galimybes, kitiems - keblesnes situacijas. Tad verta apmąstyti, kaip geriausiai reiktų pasielgti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Galimos slaptos derybos, pasitarimai dėl reikalų, kurie susiję su ateitimi, morale. Neįsipareigokite daug nuveikti, nes planuotos pagalbos galite nesulaukti, o savos energijos šiandien tikrai neužteks. Įsiklausykite, ką jums sako intuicija.

REKLAMA

Tauras Ši diena bus kupina veiklos ir įspūdžių. Tai gali būti susiję su sportu, seksualiniu aktyvumu, vaikais. Reikėtų vengti neapgalvotų poelgių. Meilės santykiuose gali iškilti pasirinkimo, apsisprendimo klausimas.

Dvyniai Kažkas gali jus gundyti ką nors vertinga pirkti ar parduoti, išsinuomoti ar išnuomoti. Šiandieną nespręskite tokių klausimų. Meilės abejonės nemaloniai dilgins širdį.

Vėžys Būsite apsukrūs, komunikabilūs, tačiau linkę pasiduoti abejotinai įtakai, nekritiškai perimti svetimą nuomonę. Neskleiskite paskalų, nesukčiaukite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Vadovaukitės ne ambicijomis, kaprizais, o sveiku protu, konkrečiomis galimybėmis. Jei išleisite daug pinigų vien tam, kad padarytumėte momentinį prašmatnumo įspūdį, nuskriausite savo šeimą.

Mergelė Malonumams, pasilinksminimams, loterijoms būsite linkę skirti laiko ir išleisti daugiau pinigų nei paprastai. Galite gauti intriguojamą pasiūlymą. Labai svarbu yra nesuklysti, nepasiduoti netikusiai pagundai.

Svarstyklės Šiandien tikriausiai skirsite lėšų asmeninio ar profesinio įvaizdžio tobulinimui. Ypač tai tikėtina, jeigu išgirsite atvirų ar užmaskuotų replikų dėl stiliaus, išvaizdos. Nežaiskite kitų žmonių jausmais, kontroliuokite savo atžalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ši diena gali įnešti destrukcijos į asmeninius santykius. Tam gali turėti įtakos atskleista informacija, gautas atsakymas, skirtingos nuomonės ar kt. Galbūt jums netgi atrodys, kad kiti džiaugiasi dėl jūsų nesėkmės ar atsitraukimo.

Šaulys Venkite skubotų investicijų, išlaidavimo. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, griežtai reikalaus to, kas jiems priklauso. Nelengva bus susivokti savo jausmuose, padaryti lemiamas išvadas dėl santykių, bendradarbiavimo.

Ožiaragis Reikalų eiga ir sėkmė labai priklausys nuo gaunamos informacijos, išgirstamų interpretacijų. Nelabai suprasdami savo norus, galite pradėti kažką keisti, galbūt skatinami įtakingo asmens. Labiau rūpinkitės sveikata, moraliniu įvaizdžiu.

REKLAMA

Vandenis Jums bus nelengva, jei teks atlikti sudėtingus, atsakomybės reikalaujančius darbus, priimti sprendimus. Nelabai galėsite kuo nors pasikliauti, nes aplinkiniai bus pernelyg užsiėmę asmeninėmis problemomis. Jie veikiau pakenks nei padės.

Žuvys Gali atsitikti taip, kad teks gailėtis dėl išprovokuoto posūkio santykiuose ar veikloje. Regis, ieškosite naujų sąjungininkų, rėmėjų. Kartu ieškosite galimybių pasidžiaugti gyvenimo malonumais, pasireikšti sporte ar kitur, išpopuliarėti.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų