REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Grace Mecklenburgh (nuotr. asm. archyvo)

Grace Mecklenburgh (23 m.) taip nemėgo savo kūno, kad, sverdama 150 kg, savo sužadėtiniui Nathanui Payne (24 m.) neleisdavo jos liesti ar pamatyti nuogos.

29

Grace Mecklenburgh (23 m.) taip nemėgo savo kūno, kad, sverdama 150 kg, savo sužadėtiniui Nathanui Payne (24 m.) neleisdavo jos liesti ar pamatyti nuogos.

REKLAMA

6 metus savo figūrą slėpdama po plačiais marškinėliais ir aptemptomis kelnėmis mergina net į lovą guldavo panašia apranga. Tačiau, kai 2015-ųjų metų kovą juodu susižadėjo, Grace nusprendė, kad eidama link altoriaus ji nenori jaustis stora ir prislėgta, tad pasiryžo gyventi pagal „Cambridge Weight“ mitybos planą.

Per daugiau nei metus mergina atsikratė 76 kg, savo įprastus ir kasdienius mėsainius pakeisdama kokteiliais ir sriubomis.

Vėliau prie Grace prisijungęs Nathanas, pakeitęs greitą maistą ir užkandžius, taip pat numetė 44 kg.

Sverdama 74 kg, mergina laisvai tilps į 38 dydžio vestuvinę suknelę.

„Nathanas paprašė už jo tekėti, kai buvau labai stora, be to, jis niekada nėra matęs manęs nuogos, tad žinau, kad jis tikrai mane myli“, - sakė Grace. „Lovoje visados gulėdavau apsivilkusi plačius marškinėlius ir prigludusias kelnės, o šviesos nuolat turėdavo būti išjungtos. Kai mylėdavomės, liepdavau jam neliesti mano pilvo. Šis pasipiršimas pakeitė mano gyvenimą, nes tik jo dėka dabar esu labai laiminga ir sau labiau patinku.“

REKLAMA
REKLAMA

Moters svoris pradėjo didėti jai dar būnant mokykloje, bet 16-kos įsidarbinus „McDonalds“ greito maisto restorane, kilogramai tiesiog kaupėsi.

Kasdien ji mėgaudavosi skrudintu ir riebiu maistu, o kolegos Gracę pradėjo vadinti McBurger.

„Juokiausi kartu su jais, net jei iš tikro ši pravardė man nepatiko. Mokykloje iš manęs šaipydavosi, nes klasėje buvau didžiausia, tačiau pradėjus dirbti „McDonalds“ restorane, greitai net darbo uniforma tapo per siaura“, - sakė Grace.

REKLAMA

Metus išdirbusi šiame restorane, 2010-aisiais Nathaną Grace sutiko autobuso stotelėje.

„Kai jis pradėjo su manimi flirtuoti, galvojau, kad tik juokauja. Tuo metu labai savimi nepasitikėjau. Kai mūsų santykiai tapo fiziniai, visada buvau su drabužiais. Jis dėl to nepriekaištavo, nes norėjo, kad jausčiausi laiminga, bet viduje man nepatiko taip elgtis“, - sakė Grace.

Mergina pradėjo save guosti maistu, o kai apsigyveno kartu su Nathanu, juodu nuolatos užsisakydavo greito maisto į namus.

„Žalojau savo sveikatą. Kartą su draugais laiką leidžiant mieste, po ilgo pasivaikščiojimo tiesiog nualpau. Nathanas turėjo iškviesti taksi. Jaučiausi sugniuždyta, bet norėdama paguosti save, atsisukau į maistą. Vėliau man diagnozavo depresiją, vartojau stiprius vaistus. Nathanas visą šį laiką buvo šalia manęss“, - pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Per penktąsias poros draugystės metines, Londono apžvalgos bokšte Nathanas pasipiršo.

„Buvau be galo laiminga. Tą patį vakarą man į galvą atėjo mintis, kad mudu tuoksimės ir jis vis tiek mane kažkada turės pamatyti nuogą“, - sakė Grace. „Vieną dieną tai prisiminus niekaip nenustojau verkusi. Pasakiau Nathanui, kad be manęs jam bus tik geriau. Nekenčiau savo gyvenimo ir nežinojau, kiek ilgai tai dar tęsis. Nathanas aiškiai pasakė, kad jam mano svoris nerūpėjo, tačiau švelniai užsiminė, kad tikriausiai pasijusčiau geriau, jei atsikratyčiau šiek tiek svorio.“

Grace internete aptiko „Cambridge Weight“ mitybos planą ir nusprendė jį išbandyti. Pirmą savaitę mergina atsikratė 8 kg. Norėdama įamžinti savo progresą, ji susikūrė „Instagram“ paskyrą ir dabar Grace seka 10 tūkst. internautų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žmonės pradėjo mane sekti ir siųsti padrąsinančias žinutes, kurios dar labiau įkvėpė judėti į priekį“, - pasakojo Grace.

Praėjus 4 mėnesiams, Grace atsikratė 38 kg ir atostogų Kipre metu pirmą kartą sužadėtiniui parodė savo kūną. Pasak jos, tuo metu Grace jautėsi laisva ir laiminga.

„Negaliu sulaukti, kada ateis metas išsirinkti vestuvinę suknelę. Turėjau tai atlikti daug anksčiau“, - sakė Grace.

„Man Grace visada buvo graži, tačiau dabar ir kiti, bei ji pati, galės pamatyti tikrąjį grožį, kuris taip pat spinduliuoja iš vidaus. Ji bus labai graži nuotaka“, - pasakojo Nathanas.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų