REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
Riley Hemson (nuotr. asm. archyvo)

Naujojoje Zelandijoje gyvenanti medicinos studentė Riley Hemson (21 m.) save „Instagram“ paskyroje apibūdina kaip „didelę merginą, bandančia susikurti pilvo presą“.

64

Naujojoje Zelandijoje gyvenanti medicinos studentė Riley Hemson (21 m.) save „Instagram“ paskyroje apibūdina kaip „didelę merginą, bandančia susikurti pilvo presą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pradinis šios merginos svoris buvo 115 kg, o per metus Riley iš viso atsikratė 25 kg, tačiau iki tikslo, kuris yra 70 kg, jai dar reikės pasistengti.

REKLAMA

Kiekvieną antradienį savo 24 tūkst. nuolat ją palaikančių sekėjų Riley įkelia nuotraukas, kuriose matomas jos progresas.

„Daug kartų bandžiau pradėti mesti svorį, tačiau tiek pat kartų ši „kelionė“ greitai baigdavosi. Vaikystėje turėjau viršsvorio ir nepamenu dienos, kai apie jį negalvodavau. Šio svorio metimo pradžioje pasižadėjau, kad tai darysiu labai atsakingai, o kad sau duoto žodžio laikyčiausi, nusprendžiau susikurti „Instagram“ profilį. Niekada nemaniau, kad visu šituo mėgausiuosi. Tai jau nebėra dieta ar kokia prievolė, nes sportas tapo mano gyvenimo dalimi ir man tai patinka“, - portalui „Daily Mail Australia“ pasakojo Riley.

REKLAMA
REKLAMA

Būdama vegetare ir vis dar studijuodama universitete, mergina nesilaiko tam tikro sporto ir mitybos plano, tačiau nuolatos klauso savo kūno ir jam duoda tai, ko reikalauja.

Pasak jos, svarbiausia yra netingėti, kai ateina laikas mankštai.

„Visiškai atsisakiau nesveiko maisto ir dabar valgau daržoves, be to 5 kartus per savaitę sportuoju kilnodama svorius, atlikdama aukšto intensyvumo treniruotes bei greitus pramankštos pratimus. Manau, kad svarbiausia yra būti organizuotai ir susidėlioti prioritetus“, - sakė mergina.

„Kai paskaitoms turiu atlikti svarbesnę užduotį, kartais jos tampa svarbesnės nei sportas, tačiau tikrai nėra sunku ryte atsikelti valanda anksčiau ir rasti laiko treniruotei. Nieko drastiško nedariau ir specialios dietos nesilaikiau. Jei užsigeidžiu aštrių bulvių traškučių, sau juos leidžiu. Svarbu suprasti, kad toks maistas turi būti limituotas. Kaip anksčiau maniau, laikytis sveikos mitybos nėra taip sunku. Svarbiausia pasirinkti tai, ką dedi į burną“, - atskleidžia ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kalbant apie sportą, man nepatinka bėgioti, tad radau kitų būtų, kuo pakeisti taip būtinas kardio treniruotes. Nemėgau žmonių, sakančių, kad nėra jokio trumpesnio kelio tikslo siekimo link, tačiau laikui bėgant supratau, kad tai tiesa. Daugelis jų klausia patarimų, tačiau apart sveikos mitybos ir sporto nieko daugiau pasiūlyti jiems negaliu. Net jei ir apie tai nenori, girdėti, išklausyti turėtų, nes tai visiška tiesa“, - pasakojo Riley.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų