REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinę dieną, kuomet dar gyvename žiemos laiku, reikėtų nieko svarbaus nesiimti. Šiai dienai astrologai prognozuoją virtinę sunkumų. 

Paskutinę dieną, kuomet dar gyvename žiemos laiku, reikėtų nieko svarbaus nesiimti. Šiai dienai astrologai prognozuoją virtinę sunkumų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Nepalankus metas, tačiau, kad ir kas nutiktų, nepanikuokite ir nepriimkite lemtingų sprendimų. Jus gali būti mėginama versti pasielgti vienaip ar kitaip – nepasiduokite jokiam šantažui. Kantrybės, jūsų problemos išsispręs kiek vėliau.

REKLAMA

Tauras Galite būti priversti priimti atsakingą ir net pavojingą sprendimą, nors geriau to nedaryti iki pietų. Elkitės taip, kaip pasirodys pirmą akimirką. Tik neskubėkite leisti pinigų ir pykti ant artimųjų.

Dvyniai Reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme, pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui. Pinigais nerizikuokite: tikėtini nemenki nuostoliai. Itin pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse.

Vėžys Kritiškai vertinkite gautus pasiūlymus ir išgirstas naujienas. Labiau pasisaugokite vagių, nepasitikėkite atsitiktiniais asmenimis. Galimi nemalonumai, nuostoliai ir per giminaičius, taip pat kaimynus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Kritinis laikas: galite pasijusti atsidūrę aklavietėje. Jei imsitės griežtų atsakomųjų veiksmų, taip ir bus. Saugokite savo sveikatą, darbo vietą, gerus santykius darbe bei namie ir labiau pasirūpinkite tėvais.

Mergelė Elkitės ryžtingai, jei teks ginti savo, mylimo žmogaus ar vaikų interesus. Tačiau tvarkydami piniginius ir turto reikalus būkite saikingi, atsargūs.

Svarstyklės Sunkoka diena: gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti nenumatytų rūpesčių. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite ir nieko iš kitų nereikalaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Pavojingas metas. Būtina atida, savitvarda. Pasistenkite labiau derintis prie sutuoktinio, partnerių, nekelti savo sąlygų. Kita vertus, stenkitės, ką galite, atlikti patys, neapkraukite kitų ir labai jais nepasikliaukite. Gresia konfliktai tarp porų.

Šaulys Būtina susitelkti, nesiimti nieko svarbaus, atsakingo. Būkite korektiški bendraudami, apdairūs tvarkydami piniginius reikalus, atsargūs vairuodami ir vertindami šeimos narių elgesį – priešingu atveju neišvengsite nuostolių.

Ožiaragis Nepalankus laikas, tad nepervertinkite savo įtakos, autoriteto ir ryšių su įtakingais asmenimis. Labai nesiremkite ir į kitus: galite nesulaukti žadėtos pagalbos. Nepalankus metas kelionėms, viešnagėms.

REKLAMA

Vandenis Venkite būti kategoriški ir ūmūs, kitaip gali imti nebepatikti viskas – darbas, namai, net mylimas asmuo. Kad netektų gailėtis, nesivelkite į konfliktus.

Žuvys Ne viskas klostysis taip, kaip suplanuosite, geriausia šiandien apskritai nieko neplanuoti. Galimos nemalonios staigmenos darbe. Būkite itin korektiški su mylimu žmogumi.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų