REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galimas svarbus susitikimas, kuris kažkaip pakreips įvykius. Galbūt iš jūsų bus reikalaujama, kad imtumėtės didesnės atsakomybės ar suteiktumėte reikiamą informaciją. Nepainiokite jausmų, emocijų su darbu.

Tauras

Suksite galvą, bandydami išspręsti neaiškų klausimą. Gali kilti noras užimti stebėtojo poziciją ar nuveikti kažką tokio, ko nesinorėtų afišuoti. Beje, slapti nuotykiai, rizikingi poelgiai gali jus įtraukti į pavojingą liūną.

Dvyniai

Galite atsidurti tokioje padėtyje, kuomet vienas platus žingsnis gali lemti turtingesnę ateitį, tačiau suklupimas - daug atimti ir pateikti išbandymų. Būkite korektiški, diplomatiški. Saugokitės traumų, ypač ryte.

Vėžys

Noras lengvai ir greitai pralobti gali skatinti jus abejotiniems veiksmams. Nesiimkite vienu metu kelių darbų, prieštaraujančių vienas kitam. Patirtas laimėjimas ar siurprizas jūsų nenuramins. Turbūt jis tik dar labiau kilstelės jūsų ambicijas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gali išsispręsti aktualus klausimas, susijęs su darbu, uždarbiu. Jei atsiras daugiau pinigų, jie bus panaudoti įvaizdžiui gerinti. Turėtumėte būti taupesni, gyventi ne tik šia diena. Mokykitės iš svetimų klaidų.

REKLAMA

Mergelė

Asmeniniai, turtiniai ar dalykiniai reikalai bus gana problemiški. Tačiau bus progų kreiptis patarimų ir pagalbos į kitus žmones. Seksis tuo geriau, kuo labiau mokate bendradarbiauti, derinti interesus.

Svarstyklės

Būsite nusiteikę transformuoti savo ir artimųjų gyvenimą, atsikovoti prarastas pozicijas versle. Mylimas žmogus, vaikai gali išgauti iš jūsų tvirtą pažadą. Tikėtina, kad sėkmingai darbuositės, jei veikla susijusi su pramogų verslu, kūryba.

Skorpionas

Dalykiškai ir konkrečiai spręsite iškilusius klausimus. Nusimato atsakinga komandiruotė. Pareiga, kurią jums ketinama užkrauti, kels nerimą. Kita vertus, tinkamai atliktas įpareigojimas atneš nemažai naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite užmegzti naudingus bendradarbiavimo, tarpininkavimo ryšius, arba šiuo metu jais sėkmingai pasinaudoti. Tikėtina, kad rasite bendrą kalbą ir su priešais, konkurentais. Tik venkite konfliktuoti, nesiekite žūtbūtinai įrodyti savo teisybės.

Ožiaragis

Kitų raginami ar spaudžiami galbūt turėsite keisti kai kuriuos planus, mokėti įsiskolinimus, dengti nuostolius. Regis, sąžinė sakys viena, o ambicijos kurstys ką kita. Gali gauti kažkuo ypatingą informaciją, kuria derėtų pasinaudoti.

Vandenis

Kiekviename žingsnyje lydės mintys, susijusios su profesine veikla, ateities planais, pasirinkimais. Galimi paslaptingi ženklai, kurie skatins koreguoti jau numatytus planus, perspės apie pavojus ar pan.

Žuvys

Pokalbis su įtakingu asmeniu ar rimtos firmos vadovu bus itin svarbus. Planingai veikdami galėsite daug pasiekti. Tik nenorėkite pralobti, įsitvirtinti be pastangų ir akimirksniu. Venkite reikšti nepamatuotas pretenzijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų