REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Britės sėdmenys pranoksta pačią Kim Kardashian: išmokė, ką daryti ir kitoms  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Milijonai merginų, norinčių turėti bene žymiausią pasaulyje Kim Kardashian užpakaliuką, tiki, jog tokiems rezultatams pasiekti reikia padaryti šimtus pritupimų, tačiau viena ekspertė šį mitą paneigė.

35

Milijonai merginų, norinčių turėti bene žymiausią pasaulyje Kim Kardashian užpakaliuką, tiki, jog tokiems rezultatams pasiekti reikia padaryti šimtus pritupimų, tačiau viena ekspertė šį mitą paneigė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rytiniame Londone gyvenanti asmeninė trenerė Courtney Black (20 m.) išgarsėjo „Instagram“ tinkle, kai savo itin liesam kūnui suteikė smėlio laikrodžio formas.

REKLAMA

Ji teigė, kad norint turėti apvalų užpakaliuką vien pritupimų negana.

„Nekreipkite dėmesio į labai populiarius „pritupimų iššūkius“, nes per dieną padarydamos po 100 ir daugiau pritupimų tokių rezultatų nesulauksite. Atvirkščiai, tokie internete randami pratimai tik padės jums greičiau sudeginti kalorijas“, - sakė Courtney.

Vietoje to, pasak merginos, reikia atrasti balansą tarp sumažintų kardio treniruočių ir svorių kilnojimo.

REKLAMA
REKLAMA

Savo 150 tūkst. sekėjų ji sako: „Svorių kilnojimas ir visų jėgų atidavimas kiekvienos treniruotės metu padės jūsų figūrai tapti panašiai į Kim Kardashian ir Kylie Jenner. Auginant raumenis ant kojų ir viršutinės kūno dalies, o juosmenį šiek tiek sumažinus, sukursite smėlio laikrodžio formas. Iš mano prieš ir po nuotraukų jūs galite suprasti, kad iš prigimties nebuvau linkusi į apvalumus, tačiau sunkiu darbu man pavyko pasiekti savo tikslą.

Natūrali mano figūra buvo gan tiesi, tad visą dėmesį skyriau kojoms, užpakaliukui ir pečiams, kurie iliuzijos būdu tuo pačiu sumažino ir mano juosmenį. Rekomenduoju atlikti pratimus su pasipriešinimo juostomis, kad tikrai pajustumėte kaip jūsų raumenys „dega“. Be to, niekada nenaudokite per daug sunkių svarmenų bei nedarykite pratimų pilvo presui.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina taip pat pridūrė, kad moterų pamėgtos kardio treniruotės, tokios kaip bėgiojimas ar dviračio minimas, gali kliudyti pasiekti taip trokštamą figūrą.

„Atlikdamos daug kardio pratimų, savo tikslo turėti gražų užpakaliuką, nepasieksite. Nesakau, kad jų iš viso reikia atsisakyti, bet sutrumpinti ant bėgimo takelio praleistą laiką tikrai patarčiau. Dažnai girdžiu, kad moterys, kilnodamos svermenis bijo tapti per daug raumeningos, tačiau tai visiška netiesa. Moterys natūraliai neturi ir savo organizme negamina testosterono, esančio pas vyrus, kuris leidžia užsiauginti didelius raumenis“.

REKLAMA

Courtneys patarimai tobulai smėlio laikrodžio formos figūrai gauti:

1. Valgykite! Gyvendamos vien tik salotų lapais vargiai pasieksite savo tikslą. Patiekalai turi būti maistingi, kad treniruočių metu turėtumėte daug energijos. Vartokite daug baltymų, o prieš mankštą nepamirškite pasistiprinti angliavandeniais.

2. Pasipriešinimui – taip! Kalbama apie pasipriešinimo juostas, skirtas sportui. Jos padės greičiau užpakaliukui suteikti formą, tačiau su jomis reikėtų atlikti specialius sėdmenų formavimui skirtus fizinius pratimus.

3. Kilnokite svarmenis! Niekas nepasieks geriausių rezultatų porą valandų praleisdamas ant bėgimo takelio, tad nepraeikite po svarmenis. Visos įžymybės, įskaitant ir Kim Kardashian, jų pagalba mankština kojas ir viršutinę kūno dalį, nes tai sukuria liekno juosmens iliuziją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų