REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Simona Kateivaitė (nuotr. Andriaus Vengalio)

Jei vyktų seksualiausios klaipėdietės rinkimai, į titulą neabejotinai galėtų pretenduoti Simona Kateivaitė. Madai ir stiliui neabejinga mergina pristato internetinės drabužių ir aksesuarų parduotuvės naujausias pavasario/vasaros kolekcijas.

23

Jei vyktų seksualiausios klaipėdietės rinkimai, į titulą neabejotinai galėtų pretenduoti Simona Kateivaitė. Madai ir stiliui neabejinga mergina pristato internetinės drabužių ir aksesuarų parduotuvės naujausias pavasario/vasaros kolekcijas.

REKLAMA

„Esu dažna „Denim Dream“ ir „Guess“ parduotuvių lankytoja. Jų vadovė, pamačiusi, kad esu neabejinga siūlomiems drabužiams, pasiūlė man įsiamžinti fotosesijoje. Ja norėjome atskleisti klaipėdietės moters portretą. Vienose nuotraukose aš esu sportiškai apsirengusi, kitose – spinduliuoju seksualumą, moterišką santūrumą ir elegancija. Ši fotosesija parodo, kad moteris gali būti labai įvairialypė ir drabužiai padeda susikurti bet kokį įvaizdį“, – fotosesijos idėją pristato S. Kateivaitė.

Nuotraukas įamžino Klaipėdoje puikiai žinomas fotografas Andrius Vengalis. Tai jau ne pirmas kartas, kai S. Kateivaitė pozuoja prieš jo objektyvą, tad darbas vyko skandžiai ir be nesusipratimų. Fotosesijoje dirbo trys stilistės: Kristina Juškaitė, Virgilija Puzaitė ir Aušra Vengalienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Džinsai, džemperis, kedai ir kuprinė – šie keturi daiktai pavasarį privalo atsirasti kiekvienos moters spintoje. Kasdieniškas stilius turi būti patogus ir nevaržantis. Svarbiausia – gerai jaustis ir pasitikėti savimi. Dažnai vaikštau po parduotuves, seku mados tendencijas. Mane įkvepia ir stilingiausios Lietuvos moterys. Viena iš jų – laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Žinoma, mūsų stiliai skiriasi, bet pažiūrėti į ją man visada gražu“, – sako garsiausia bušido mergina Lietuvoje.

REKLAMA

S. Kateivaitė neslepia, jog jai arčiausiai širdies yra seksualūs, kūno linijas išryškinantys, aptempti drabužiai. Fotosesijoje pasipuošusi krūtinę pabrėžiančia raudona suknele iš karto nusprendė ją įsigyti. „Labai mėgstu įvairaus silueto sukneles. Su jomis visada jaučiuosi puikiai. Pasaulis iš proto eina dėl „Tommy Hilfiger“ ir Gigi Hadid bendros kolekcijos. Ji man taip pat labai patiko. Nelikau abejinga ir „Calvin Klein“ baltiems džinsams, pasteliniam džemperiui. Jis iš karto atsidūrė mano spintoje“, – juokėsi modelio duonos vis dažniau paragaujanti mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Brangiausias S. Kateivaitės turimas drabužis – odinė striukė, puošta tikru lapės kailiu. Už ją mergina prieš dvejus metus sumokėjo 2 tūkst. eurų: „Nesu brangių daiktų vergė. Visi mano drabužiai ar aksesuarai yra įperkami kiekvienai merginai. Mėgstu dažnai keisti rūbus, tad mokėti keletą tūkstančių už suknelę nematau prasmės.“

Ar nepyksta S. Kateivaitės sužadėtinis Aurimas Buikys, jog jo mergina mėgsta pabrėžti savo figūrą ir dažnai rengiasi itin seksualiai? „Aš pasitikiu savimi, esu sau graži, dėl nieko nekompleksuoju. Kodėl turėčiau slėpti savo figūrą? Džiaugiuosi, kad mano vaikinas nesako man, ką turėčiau rengtis. Jis niekada nepriekaištauja, jei suknelė būna su gilesne iškirpte. Žinau, kad yra vyrų, kurie liepa merginoms dėvėti uždaresnius rūbus. Mano sužadėtinis visada mane giria, negaili komplimentų. Jam smagu, kai kiti vyrai į mane žiūri. Dažnai iš jo girdžiu frazę, jog net pats sau manęs pavydi“, – juokiasi modelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų