REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūsų jausmai gali būti sutrikdyti. Tikriausiai pajusite, kad kažkas keičiasi, o jūs nieko negalite padaryti, pakeisti. Pasistenkite išsiaiškinti su tais, kurie tam daro įtaką. Nieko neprižadėkite, jeigu nesate tikri, kad ištesėsite.

Tauras

Šiandien bus sunku konkrečiai apsispręsti dėl aktualių reikalų, santykių. Jus painios skirtingos aplinkinių nuomonės. Patikimiausias patarėjas tikriausiai bus jūsų vidinis balsas. Tai gali būti palanki diena kūrybiniam darbui.

Dvyniai

Jums vertėtų nusileisti ant žemės ir mąstyti racionaliau. Jei fanatiškai susikoncentruosite į vieną reikalą ar nuomonę, tai gali sutrukdyti objektyviai suvokti situaciją.

Vėžys

Net jei jums puikiai seksis, jausite nepaaiškinamą nerimą, dramatizuosite. Sumaištį gali kelti kai kurie verslo, turto reikalai. Per kažkieno apsirikimą ar tyčinį kenkimą galite patirti nuostolį, įsivelti į problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kitiems pasirodysite mokantys ir galintys atlikti praktinius darbus bei gauti apčiuopiamą naudą. Gerai jausite, kur ką reikia sakyti ir kaip elgtis. Tačiau galite susidurti su nepatikimais žmonėmis. Pasverkite gautus pasiūlymus.

REKLAMA

Mergelė

Teks daug bendrauti, skubėti. Pasitikėti nepažįstamais veikėjais visiškai nepatartina. Ir jums, ir jūsų pašnekovams gali būti sunku susilaikyti nuo negatyvių emocijų protrūkių, kritikos ir replikų.

Svarstyklės

Diena bus gana nervinga, nepalanki atsakingiems darbams, tačiau tinkama namų ruošai, buitiniams reikalams. Įmanomos techninės avarijos darbe, namuose ir kelyje.

Skorpionas

Šiandien venkite dirbti tuos darbus, kurie reikalauja tikslumo, kruopščios analizės ir didelės protinės įtampos, nes tikėtinos apmaudžios klaidos. Kūrybinėje srityje sėkmė šypsosis kur kas plačiau.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Matysite, kad kažkam labai rūpite, esate reikalingi, tačiau jums kils abejonių, keistų asociacijų. Turbūt niekas neįstengs suprasti jūsų nerimo ar blaškymosi priežasčių. Nesivelkite į rizikingas situacijas.

Ožiaragis

Gali atsiskleisti keistos jūsų charakterio savybės, slaptas ekscentriškumas ar kompleksai. Būsite nusiteikę eksperimentams, avantiūroms. Nederėtų skolintis pinigų, ypač jei tai gali jus padaryti labai priklausomus.

Vandenis

Galvosite apie tai, kaip atnaujinti veiklą ir įnešti gaivaus vėjo į profesinį bei asmeninį gyvenimą. Vis dėlto būsite linkę į viską žiūrėti su išskaičiavimu, planuodami perspektyvas. Nemažo atlygio reikalausite net už menkas paslaugas.

Žuvys

Šiandien saugokite reputaciją ir stenkitės prisitaikyti prie aplinkybių. Būkite santūresni tarp svetimų žmonių, nes lengvai galite sukelti apkalbas, nepasitikėjimą. Neprovokuokite avarinių ir konfliktinių situacijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų