REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Sofio Gelašvili-Niūniavė  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Gruzijos milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili-Niūniavė neseniai Vilniaus centre atidarė grožio saloną. Vizažiste dirbanti mergina jau nuo mažų dienų domėjosi grožio pasauliu, tačiau net ir tapusi šio meno profesionale, ji nežada sustoti.

50

Gruzijos milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili-Niūniavė neseniai Vilniaus centre atidarė grožio saloną. Vizažiste dirbanti mergina jau nuo mažų dienų domėjosi grožio pasauliu, tačiau net ir tapusi šio meno profesionale, ji nežada sustoti.

REKLAMA

Savo socialiniame tinkle „Facebook“ žinoma mergina pasidalino išskirtine patirtimi – Sofio dalyvavo makiažo kursuose Londone pas patį Mario Dedivanovic ir į Lietuvą grįžo ne tik su žinių, bet ir kosmetikos bagažu.

„Tik vakar grįžau iš Londono, kur dalyvavau asmeninio Kim Kardashian, bei kitų pasaulinio lygio įžymybių vizažisto, Mario Dedivanovic mokymuose. Emocijos liejasi per kraštus, nes iš šių mokymų gavau žymiai daugiau, nei tikėjausi.

Mario yra vienas įtakingiausių šių laikų vizažistų, įkvepiančių daugumą vizažo mėgėjų ir profesionalų. Ne veltui jis dirba su tokio aukšto lygio klientais, veda tokius populiarius „Master Class“ mokymus visame pasaulyje ir turi daugiau nei 3 milijonus sekėjų „Instagram“ tinkle.

REKLAMA
REKLAMA

Jis labai charizmatiškas, komunikabilus, puikus istorijų pasakotojas. Mokymuose Mario ne tik atskleidė savo makiažo metodikas, apžvelgė naujausias tendencijas ir atsakė į dalyvių klausimus. Jis taipogi papasakojo apie savo karjeros pradžią, kodėl nusprendė tapti vizažo meistru, bei pažintį su Kim Kardashian, kuri buvo labai netikėta, bet lemtinga jo gyvenime.

REKLAMA

Būtent darbas su Kim Kardashian padėjo jam atsiskleisti, išgarsėti ir laimėti pripažinimą pasauliniame lygmenyje. Dabar jis yra tas, kuris pasauliui diktuoja makiažo tendencijas, į kurio mokymus susirenka šimtai, o paslaugomis naudojasi pasaulinio lygio garsenybės.

Mario pamoka stebino ir vertė aukštyn kojomis supratimą apie vizažą, jis – tikras novatorius. Kai jau atrodo, kad nieko naujo makiažo technikose neįmanoma atrasti, Mario sugeba nustebinti taip, kad pradedi dvejoti tuo, ką žinojai iki šiol. Jis daug ką daro kitaip, nei dauguma vizažo meistrų. Pavyzdžiui, Mario yra prieš praimerių naudojimą, jis siūlo prieš makiažą tik sudrėkinti veidą. Makiažą vizažistas pradeda padažant antakius, tada akis, vėliau šlapiai kontūruoja veidą, tada dengia veidą sausa pudra, ir galiausiai – kremine pudra. Tai nustebino, nes paprastai dauguma vizažistų, tame tarpe ir aš, kreminę pudrą tepa pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Mario papasakojo apie savo mėgstamiausius kosmetikos prekinius ženklus ir produktus. Skirtingai nei kiti garsūs vizažistai, Mario atskleidė net tuos savo mėgstamus kosmetikos ženklus, kurie neremia jo „Master Class“ pamokų. Vienas iš tokių – „Charlotte Tilbury“. Pati esu išbandžius šią kosmetiką, su ja dirbti vienas malonumas, o rezultatai stulbinantys. Iš savo rėmėjų Mario labiausiai rekomendavo „Anastasia Beverly Hills“, „Benefit“, „Laura Mercier“, „Beauty Blender“ ir „Sigma Beauty“.

Sekančią dieną po mokymų ant savęs išbandžiau gautas makiažo priemones, kurių gavau labai daug, tikrai nesitikėjau, kad priemonių krepšelis bus toks gausus. Atlikdama makiažą vadovavausi iš Mario sužinota informacija, pritaikiau jo apžvelgtas tendencijas ir asmeniškai jo naudojamas technikas. Rezultatas sužavėjo! Visą kelionės namo laiką makiažas atrodė puikiai ir labai gerai išsilaikė. Taigi, ant savęs Mario technikos jau išbandžiau, dabar laukia jūsų eilė“, - į merginas kreipėsi Sofio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų