REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kraupi paieškų atomazga: dingęs be žinios vyras – nužudytas

Nuo kovo pradžios kaip dingęs be žinios ieškotas Giedrius Valiūnas rastas negyvas. Pareigūnų teigimu, pirminė mirties versija – nužudymas.

Nuo kovo pradžios kaip dingęs be žinios ieškotas Giedrius Valiūnas rastas negyvas. Pareigūnų teigimu, pirminė mirties versija – nužudymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad vyro ieškojo jo artimieji ir policija.

Kaip buvo skelbta anksčiau, vyras gyveno Jonavos r. sav., Šveicarijos sen., Gulbiniškių k., Kadagių g.

REKLAMA

Kovo 4 dieną apie 16 val išėjo iš Jonavos r. sav., Šveicarijos sen., Gulbiniškių kaimo. Anot artimųjų, su savimi jokių daiktų, asmens dokumentų neturėjo. Dėvėjo trumpą mėlyną striukę, pilkos spalvos sportinį kostiumą, juodos spalvos sportinius batelius.

„Buvo surinkti duomenys, kad minėto asmens atžvilgiu galėjo būti panaudotas smurtas ir jis yra nužudytas. Tokie duomenys gauti vakar (sekmadienį – BNS) vėlai vakare, tikrinant minėtą informaciją nustatyta, kad minėtas žmogus su dar trimis teistais Jonavos rajono gyventojais vartojo alkoholį, kilo konfliktas, dėl ko buvo panaudotas fizinis smurtas, jis nužudytas, o kūnas paslėptas. Šiąnakt rastas kūnas, minėti asmenys sulaikyti“, – pirmadienį žurnalistams sakė Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Vitoldas Guliavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak prokuroro, kūnas paslėptas itin kruopščiai – įmestas į rezervuarą karinio poligono teritorijoje. Nužudymu įtariami trys asmenys. Antradienį bus sprendžiama dėl jų suėmimo.

„Kūnas rastas Jonavos rajone, gauta informacija, kad jis įmestas į vandens rezervuarą, įkastą į žemę. Patikrinus šulinį, kūnas buvo rastas“, – kalbėjo V.Guliavičius. Pasak jo, konfliktas tarp asmenų kilo dėl menkaverčių priežasčių. Pirminiais duomenimis, vyras buvo nudurtas į krūtinę.

„Visi sulaikyti įtariamieji praeityje teisti ne vieną kartą, daug kartų bausti už administracinius teisės pažeidimus. Tarpusavyje pažįstami. Vienas iš jų anksčiau teistas ir užsienyje“, – sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Gintautas Žukauskas.

Teistas buvo ir nužudytas asmuo. Jie daugiausia teisti už vagystes, plėšimus, viešosios tvarkos pažeidimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų