REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A lygoje neliko taškų nepraradusių komandų

Pergales III-jame ture iškovoję Klaipėdos „Atlantas“ ir Vilniaus „Žalgiris“ pakilo į turnyro lentelės viršų.

Pergales III-jame ture iškovoję Klaipėdos „Atlantas“ ir Vilniaus „Žalgiris“ pakilo į turnyro lentelės viršų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sugrįžimas. Įveikti sunkią ligą uostamiesčio atstovui Dovydui Norvilui prireikė ilgų devynių mėnesių, todėl 73-ią rungtynių prieš Kauno „Stumbrą“ minutę pagaliau sugrįžęs ant žaliosios vejos jis buvo sutiktas gausiomis žiūrovų ovacijomis.

REKLAMA

Patarimas. “Pania, gana jau, saviems duok”, - „Atlanto“ vyr. treneris Konstantinas Sarsanija pirmojo kėlinio viduryje nurodė savo auklėtiniui Andrejui Paniukovui dažniau dalintis kamuoliu, tačiau puolėjas buvo neklusnus ir netrukus įmušė antrąjį įvartį.

Hetrikas. Informacija statistikos mėgėjams: pirmojo sezone „trivarčio“ autorius – A.Paniukovas.

Nokdaunas. Nepaisant įvarčių, A.Paniukovui rungtynės baigėsi ne taip sėkmingai – futbolininkas krisdamas susitrenkė galvą ir netrukus pats pasiprašė pakeičiamas.

REKLAMA
REKLAMA

Tikslai. Jei prieš čempionato pradžią „Stumbro“ klubas garsiai kalbėjo apie norą patekti tarp keturių stipriausių komandų, tai, pralaimėjus visas trejas rungtynes sezono starte, vyr. treneris Mariano Barreto pripažino, kad komandos tikslai pasikeitė ir visų pirma reikės kovoti dėl išlikimo lygoje.

Avalynė. Komiška ir ne dažnai aikštėje pasitaikanti situacija nutiko „Trakų“ saugui Aleksandrui Byčenokui, kuris po dvikovos su varžovu ne savo noru liko be vieno futbolo batelio.

Nesustoja. „Sūduvos“ puolimo mašinoje nėra pokyčių. Komandai ir toliau įvarčius pelno tik Vaidas Slavickas arba Andro Švrljuga. Mače prieš riterius vienintelio tikslaus smūgio autoriumi tapo pastarasis futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Boikotas. “Mes irgi pasirinkome transliacijas”, – toks plakatas rungtynių prieš „Kauno Žalgirį“ pirmajame kėlinyje kabojo ten, kur įprastai „Žalgirį“ palaiko „Pietų IV“ fanų grupuotė, išsakiusi savo nepritarimą A lygos tvarkaraščiui. Tuščia buvusi tribūna užsipildė per pertrauką ir antroje mačo dalyje sostinės komanda vėl įgijo „12-ąjį žaidėją“.

Užkeikimas. Tamsiųjų jėgų poveikiu čempionų vyr. treneris Valdas Dambrauskas teisino komandos sukurtas, tačiau neišnaudotas progas. Keturi „tušti“ kėliniai – rezultatas, kokio „Žalgirio“ žaidime nebuvo jau seniai.

REKLAMA

Adaptacija. „Kauno Žalgiris“ vis dar ieško geriausių vietų turimiems legionieriams. Nežibėjęs centro gynėjo pozicijoje Anestis Karakostas buvo pastumtas į saugų liniją, o kamšyti skyles flange buvo patikėta iki tol aktyviai prie atakų prisidėdavusiam brazilui Brunno. Pokyčiais po rungtynių su čempionu kauniečių trenerių štabas liko patenkintas.

Vėl. „Jonava“ demonstruoja išskirtinį stabilumą ir trečiąsias rungtynes sužaisdama lygiosiomis.

Keturios. Nors šiame ture tarpusavyje susitiko pralaimėjimų dar nepatyrusios Marijampolės „Sūduvos“, „Trakų“, Utenos „Utenio“ ir „Jonavos“ komandos, nepralaimėjusių ekipų skaičius išliko nepakitęs, nes abu mačai baigėsi taikiai.

REKLAMA

Lyderis. „Uteniui“ sužaidus lygiosiomis, lygoje nebeliko taškų nepraradusių komandų, tačiau vieneriomis rungtynėms mažiau už konkurentus sužaidęs Utenos klubas savo taikiklio nuo pirmosios turnyro lentelės vietos dar nenuleidžia, tapdamas mažiausiai taškų praradusia komanda.

Pertrauka. Sužaidus pusę pirmojo rato, čempionato kovas sustabdė rinktinių pertrauka, per kurią lygos komandos galės atsikvėpti ir iš naujo sustyguoti žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų