REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Bandė sužavėti merginą ir vos nežuvo: jos atsakas tiesiog pribloškė  (nuotr. asm. archyvo)

 Kai kurie vyrai dėl moterų galėtų padaryti viską. Bent taip galvojo aštuoniolikmetis, kurio bandymas sužavėti merginą vos nesibaigė tragedija.

13

 Kai kurie vyrai dėl moterų galėtų padaryti viską. Bent taip galvojo aštuoniolikmetis, kurio bandymas sužavėti merginą vos nesibaigė tragedija.

REKLAMA

Australijoje gyvenantis vaikinas Lee De Paauw šoko į vietą, kur draudžiama plaukioti, ir vos nebuvo mirtinai sukandžiotas keturių metrų krokodilo.

Galvą pametęs vaikinas turi džiaugtis, kad liko gyvas. Jis trenkė didžiuliam ropliui į nasrus, tačiau krokodilas spėjo išsisukti ir įkando 18-mečiui į ranką.

Ir viskas tik dėl britės Sophie Paterson širdies. Vis dėlto ji tokiu poelgiu nebuvo sužavėta. Teigiama, kad jos atsakas buvo: „Būti užpultam gyvūnų manęs nelabai žavi“.

Viskas prasidėjo nuo to, jog Australijoje besisvečiuojanti Sophie Paterson (24) su vaikinu susipažino bare. Jie smagiai leido laiką, tačiau vaikinas suprato, kad dėl Sophie teks pasistengti. Jis savo meilę bandė įrodyti pasiūlęs atlikti „narsų“ žygdarbį, o Sophie tam visiškai neprieštaravo.

REKLAMA
REKLAMA

Netoliese prie Johnstone‘o upės gyvenęs jaunuolis staigiai šoko į vandenį ir nepamatė netoliese aukos laukiančio didžiulio krokodilo. Radijo laidai „Fitzy & Wippa“ vaikinas atskleidė, kaip viskas įvyko.

REKLAMA

„Aš jau plaukiau atgal į krantą, tai krokodilas griebė mane už rankos ir bandė temptis su savimi giliau į vandenį. Aš pradėjau vartytis, trenkiau jam į nasrus. Antrą kartą pataikiau į akį ir jis mane paleido“,- sako vaikinas. Ir jis dar kartą patvirtino, kad taip elgėsi dėl merginos. Jis labai norėjo kartu su Sophie keliauti į pasimatymą.

„Tikiuosi, kad ji dabar mane pavaišins gėrimu“, - pridūrė jis.

Vis dėlto, kaip minėta, mergina tokiu poelgiu nebuvo sužavėta, o žiniasklaidai atskleidė, kad nesutinka susitikinėti ir dėl amžiaus skirtumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų