REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
I. Strazdauskaitė

Vakar Plungėje palaidota žiauriai nužudyta Ieva Strazdauskaitė. Šiandien merginos artimieji siunčia laišką visuomenei.

13

Vakar Plungėje palaidota žiauriai nužudyta Ieva Strazdauskaitė. Šiandien merginos artimieji siunčia laišką visuomenei.

REKLAMA

"Tūkstančių Lietuvos žmonių pagalba, operatyvus šimtų pareigūnų darbas ir jų bemiegės naktys, deja, negalėjo išsaugoti mūsų Ievos gyvybės.

Tačiau dėkojame visiems žmonėms, kurie padėjo ieškoti dingusios Ievos ir suteikė informacijos. Jūsų pagalba padėjo pareigūnams operatyviai atskleisti kraupų nusikaltimą, sulaikyti tuos, kurie atėmė jauną gyvybę.

Dėkojame pareigūnams, kurie veikė operatyviai ir nuoširdžiai. Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas, Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas, Lietuvos kriminalinės policijos biuro vadovas Rolandas Kiškis, Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo prokurorai Artūras Urbelis ir Gintas Ivanauskas bei visų jų kolegos dėjo milžiniškas pastangas, kad kuo operatyviau išsiaiškintų Ievos dingimą ir ją rastų...

Dėkojame kiekvienam žmogui, kuris maldoje buvo su mumis, kuris aukojo šv. Mišias už Ievą, kuris sunkią netekties valandą uždegė žvakutes Ievos atminimui. Jūsų užuojauta ir jautrumas padeda išgyventi netektį", - rašoma išplatintoje padėkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad mergina buvo nužudyta dar prieš savaitę, sekmadienį.

Nužudyta sekmadienio vakarą

Penktadienį policijos vadovas pranešė, kad Plungiškė I.Strazdauskaitė buvo nužudyta sekmadienio vakarą, siekiant pagrobti automobilį. Merginos kūnas rastas užkastas Kėdainių rajone. Pareigūnai jį aptiko penktadienį.

REKLAMA

Buvo pranešta apie keturis įtariamuosius – 23-26 metų amžiaus Kauno apskrities gyventojus, anksčiau teistus už vagystes, plėšimus ir viešosios tvarkos pažeidimus.

I.Strazdauskaitė anksčiau nebuvo žinoma policijai, ji ir jos artimieji nefigūravo jokiuose ikiteisminiuose tyrimuose. Policija neturi informacijos, kad mergina ar jos draugas pastaruoju metu būtų sulaukę grasinimų.

Svarbiausių įvykių chronologija:

2017-03-07. Kovo 6 dieną apie 21.00 val. gautas pranešimas, kad tamsiai rudos spalvos automobiliu „Audi A7“ apie 16.30 val. iš Plungės į Vilnių išvažiavo Ieva Strazdauskaitė, kuri, pravažiavusi Kauną, dingo;

REKLAMA
REKLAMA

2017-03-07 iki 2017-03-10. Merginos paieškos tęsėsi beveik savaitę;

2017-03-10. Penktadienį per spaudos konferenciją patvirtinta, kad mergina rasta negyva ir buvo nužudyta dar sekmadienio vakarą;

2017-03-12. Buvo sulaikyti šeši įtariamieji;

2017-03-12.Pasak pareigūnų, smurto žymės ant kūno „reiškia, kad ji buvo nužudyta“;

2017-03-12.Vilniaus miesto apylinkės teismas sekmadienį patenkino prokurorų prašymus suimti keturis iš šešių įtariamųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų