REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Pora išbandė karščiausias „50 pilkų atspalvių“ scenas ir detaliai apibūdino patirtį  (nuotr. asm. archyvo)

Krista McHarde, internetiniame portale „Elle“ prieš 2 metus rašė apie tai, kaip vieną savaitgalį ji kartu su savo vyru išbandė visas sekso scenas aprašytas knygoje „50 pilkų atspalvių“. Šį kartą ji į pagalbą pasitelkė antrąją šios knygų trilogijos dalį „50 tamsesnių atspalvių“.

20

Krista McHarde, internetiniame portale „Elle“ prieš 2 metus rašė apie tai, kaip vieną savaitgalį ji kartu su savo vyru išbandė visas sekso scenas aprašytas knygoje „50 pilkų atspalvių“. Šį kartą ji į pagalbą pasitelkė antrąją šios knygų trilogijos dalį „50 tamsesnių atspalvių“.

REKLAMA

Kaip teigė moteris, skaitydama šiuos erotinius romanus ji išmoko pažinti save ir savo kūną. „Noriu pabrėžti, kad dalies meilės scenų neišbandėme, nes joms atlikti reikėjo, pavyzdžiui, jachtos, o turtingų draugų, kurie galėtų mums ją paskolinti, neturime“, - pasakojo Krista.

Ledai (šeštadienis, 9 val. ryto)

Ištrauka iš knygos:

„Jis pakabina dar šaukštą ledų ir leidžia jiems nudribti man ant krūtų. Paskui šaukštu tolygiai juos paskirsto ant abiejų krūtų ir spenelių. Oi… šalta. Nuo vanilinių ledų vėsumo speneliai susitraukia ir sustandėja.

– Šalta? – meiliai klausia Kristianas ir pasilenkia vėl nulaižyti ir nučiulpti ledų – palyginti su ledų vėsuma, jo burna atrodo karšta.”

REKLAMA
REKLAMA

Sutuoktinių patirtis:

„Kadangi mums abiems patinka ledai, savaitgalio aistrų maratonas prasidėjo suteikė vilčių. Kaip parašyta knygoje, vyras mane surišo su kaklaraiščiu ir kūną ištepė ledais. Šalti ledai ir ne ką šiltesnis šaukštas mano speneliams iš pradžių pasirodė per šiurkštūs, tačiau visai kitaip šaltis buvo jaučiamas ant krūtų. Buvo labai malonu“, - pasakojo Krista.

REKLAMA

Tada moters vyras padarė trumpą pertrauką, kurios metu paragavo ledų. Ne paragavo, o suvalgė beveik pusę indelio, o Krista tuo metu jo laukė surištomis rankomis.

Kai baigėsi puota, vyras Kristą savo šalta burna patenkino oraliniu būdu. „Iš pradžių man tai patiko, tačiau jo burnai sušilus tai tapo tiesiog paprastu oraliniu seksu, kuriuo taip pat nesiskundžiau. Nesuprantu, kodėl pasaulyje neegzistuoja tik viena sekso forma – oralinis. Daugiau nieko kito nereikia“, - savaitgalio nuotykiais dalinosi Krista. Pasak jos, pati nemaloniausia šio veiksmo dalis – susitvarkymas. Ištirpusių ledų ir įvairių kūno išskirtų „sulčių“ mišinys buvo šlykštus. Kritijano Grėjaus namų tvarkytoja tikriausiai labai jo nekentė.

REKLAMA
REKLAMA

Tik įsivaizduokite, kiek kartų jai teko valyti raudonajame kambaryje padarytą netvarką? Vietomis mane pykino, tačiau apart to, diena prasidėjo gan smagiai, kadangi E. L. James dėka pusryčiams valgėme ledus.

Metaliniai rutuliukai (šeštadienis, 11 val. ryto)

Ištrauka iš knygos:

„Jis nusišypso, priekaištingai papurto galvą ir aš jo smilių paleidžiu. Kristianas linkteli, aš pasilenkiu ir įsitveriu kėdės atlošo kraštų. Jis timpteli į šalį kelnaites, labai lėtai įkiša pirštą man į makštį ir ima pamažu sukti ratus, kad pajusčiau jį iš visų pusių. Nesusilaikau – man išsprūsta dejonė. Kristianas ištraukia pirštą ir labai atsargiai įkiša man rutuliukus, pirma vieną, paskui kitą. Kai jie atsiduria, kur reikia, jis pataiso man kelnaites ir pabučiuoja užpakalį.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sutuoktinių patirtis:

Nuo praeitų “žaidimų” moteris turėjo užsilikusius metalinius rutuliukus, tačiau nenustebsite, kai sužinosite, kad Krista jų nenaudojo nuo pat 2015-ūjų. “Jie gulėjo mano papuošalų dėžutėje šalia močiutės perlų vėrinio – esu prosenelių atminimą „gerbianti“ moteris.

Pasiėmusi ir nuo jų nuvaliusi dulkes, pasilenkiau ir mano vyras juos į mane įstūmė. Jaučiau lygiai tą patį, ką ir praeitą kartą – šaltus rutuliukus makšties viduje. Kadangi neplanavome eiti į kaukių balių, kaip E. L. James knygoje, buvome pakviesti į draugo gimtadienio vakarėlį parke. Šventėje bėgiojo daug vaikų, tad viskas, apie ką galvojau buvo makštyje esantys rutuliukai“, - teigė moteris.

REKLAMA

„Galvojau, kad, norėdama juos išlaikyti viduje, nuolat turėsiu atlikti „Kegel“ pratimus, tačiau kaip paaiškėjo, jie ten normaliai laikėsi ir be mano pagalbos. Retkarčiais vyras pažiūrėdavo į mane ir iš gailesčio papurtydavo galvą, bet tuo pat metu abu turėjome mažą paslaptį. Tiesą pasakius, man ši patirtis nepatiko, o be jų aš jaučiuosi daug geriau, nes nereikią mąstyti apie tai, ar netyčia nusičiaudėjus jie iškris ant žolės. Grįžus namo šie metaliniai rutuliukai vėl atgulė į į papuošalų dėžutę“, - sakė Krista.

Pliaukštelėjimai miegamajame (šeštadienis, 16 val.)

Ištrauka iš knygos:

„– Rankas už nugaros, – sumurma. A! Nusitraukęs peteliškę, jis vikriai supančioja man riešus – dabar mano rankos surištos ir guli ant strėnų.

REKLAMA

– Tikrai to nori, Anastazija?

Užsimerkiu. Pirmą kartą per visą mudviejų pažintį tikrai to trokštu. Man to reikia.

– Taip, – sušnabždu.

– Kodėl? – glamonėdamas man užpakalį, tyliai klausia Kristianas. Vos jo ranka paliečia odą, sudejuoju.”

Sutuoktinių patirtis:

„Kadangi mano vyro vaikystės miegamasis buvo paverstas anytos sandėliuku, o po kaklu jis niekada neriši peteliškės, išbandėme tiktai tą dalį, kurioje vyras man turėjo pliaukštelėti per užpakalį. Galiu pasakyti, jog man tai iš dalies patiko, nors iš pradžių į tai žvelgiau truputį skeptiškai, nes elgtis nuolankiai prieš vyrą man nebuvo priimtina. Viso veiksmo metu, per kūną ėjo šiurpuliukai, o šio akto nepamiršime ir vėliau“, - teigė Krista.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pliaukštelėjimai 2: biliardo stalas (šeštadienis, 19 val.)

Ištrauka iš knygos:

„- Dabar noriu tave dulkinti, – susijaudinęs irįsitempęs sako jis.

– Gerai, – sumurmu apimta geidulių. Man tebegulint ant biliardo stalo ir šnopuojant, Kristianas atsisega kelnių antuką, ir aš žinau, kad šį kartą švelnumo nesulauksiu. Stebėdamasi dar kartą pagalvoju, kaip ištvėriau viską, ką jis iki šios akimirkos su manimi išdarinėjo, ir kodėl tuo net mėgavausi? Tai taip brutalu, bet jam labai būdinga. Kristianas įkiša du pirštus man į makštį ir ima sukti ratus. Jausmas nuostabus. Užsimerkiu ir mėgaujuosi juo. Išgirstu folijos drykstelėjimą, išduodantį, kas dabar bus, o dar po akimirkos jis jau stovi man tarp kojų ir verčia žergtis plačiau.”

REKLAMA

Sutuoktinių patirtis:

„Dėl praeityje blogai priimtų finansinių sprendimų, biliardo stalo namuose neturime, tačiau radau tokią pat liniuotę, kokią naudojo Kristijanas. Norėjome nenukrypti nuo knygos, tad nusprendėme sužaisti žodžių žaidimą „Scrabble“. Kadangi pagrindiniai veikėjai knygoje susitarė, kad žaidimo baigtis nuspręs ar Anastazija grįš į raudoną kambarį, mes nusprendėme, kad pralaimėjęs turės išvesti šunį į lauką. Žinau, kad tai tikrai nekaitina jausmų, tačiau derybos įvykti turėjo“, - sakė Krista. Moteris teigė, jog dėlioti žodžius jai sekėsi nelabai gerai, tačiau jos vyrui – dar blogiau. Tai reiškė, jog liniuote Krista per užpakalį pliaukštelės savo vyrui.

REKLAMA

Rankose turėdama visą valdžią, moteris vyrui įsakė pasilenkti. Kaip pasakojo pati Krista, vyrui labai nepatiko moters žvilgsni, tačiau jis vis tiek ryžosi tai išbandyti: „Mintyse vardijau dalykus, dėl kurių dabar liniuote keršysiu savo vyrui. Buvau taip įsijautus, jog negirdėjau, kaip jis sakė, kad tai jam ne prie širdies ir kad norėtų eiti miegoti, tačiau pasakiau jam, kad mes vis dar turime pasimylėti ant žaidimo lentos, atsidusęs ir pasiruošęs seksui, jis man liepė pasilenkti ir priėjęs iš už nugaros mane pamylėjo.“

Nuotykiai lifte (sekmadienis, 11 val. ryto)

Ištrauka iš knygos:

„Viešpatie… Spoksau į stovinčių žmonių pakaušius. Jie nė nenumano, kas čia dedasi. Laisva ranka Kristianas apglėbia mane per juosmenį ir prisispaudžia, o kitos rankos pirštai nesiliauja čiuopę. Kad mane kur, prakeikimas... jie čiuopia ten? Liftas tyliai leidžiasi, stabteli penkiasdešimt trečiame aukšte paimti dar kelių žmonių, bet man nė motais. Visas dėmesys – vos pastebimiems vienos jo rankos pirštų judesiukams. Mudu traukiamės dar arčiau galinės lifto kabinos sienos, o jo pirštai suka ratukus.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sutuoktinių patirtis:

Atsikėlusi po labai audringos nakties, pora jautėsi gan gerai. Nepaisant to, kad jiems reikėjo pasirūpinti didele krūva skalbinių ir visur dar mėtėsi „Scrabble“ žaidimo raidės, vakar buvo smagu. „Jaučiau, kaip dėl gausaus sekso sukelto vaginos laisvumo ji tuoj iškris, bet vis tiek buvo geriau nei prieš 2 metus“, - teigė Krista.

„Mano vyras taip pat jautėsi puikiai, tačiau šiek tiek nerimavo dėl pirmosios dienos užduoties, nes nenorėjo būti suimtas kol pusė jo rankos vis dar bus manyje. Sutarėme, jog apsistosime ties veiksmais, atliktais per drabužius ir šiek tiek užpakaliuko graibymu. Patraukėme link artimiausio viešbučio ir įšokome į liftą, pilną iš baseino grįžtančių mamų su vaikais“, - apie dienos nuotykius pasakojo Krista.

REKLAMA

Jos teigimu, vyras lengvai plekštelėjo per moters užpakaliuką, tačiau nieko daugiau daryti nedrįso, nes patalpoje buvo vaikų. Suprantama. Pagaliau sutuoktiniams pasisekė ir liftu kilo arba leidosi vien tik suaugusieji. Vyras suspaudė Kristos užpakaliuką ir ištarė „honk“. „Mums pasidarė linksma ir negalėjome nustoti kvatotis. Niekas iš lifte buvusių žmonių neatsisuko, nes mes niekam nepasirodėm įdomūs. Tai gan netikusi mintis, o Anastazija ir Kristijanas tegul džiaugiasi, jog už tokį elgesį neatsidūrė kalėjime“, - rašė Krista.

Skėtiklis (sekmadienis, 13 val.)

Ištrauka iš knygos:

„Tada jis neskubėdamas pradeda jaudinančią ataką: suka ir suka burnoje liežuviu, o pirštais glamonėja makštį. Kadangi negaliu nei suglausti kojų, nei pajudėti, jausmas stiprus, išties stiprus. Išriečiu nugarą ir pamėginu atsiduoti šiems pojūčiams. – Oi, Kristianai! – šūkteliu.

REKLAMA

– Žinau, mažyte, – sušnabžda jis, pasislenka ir, užgulęs mane, ima švelniai čiulpti jautriausią mano kūno vietelę.“

Sutuoktinių patirtis:

„Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių moka nustebinti. Nuo aistrų lifte iki skėtiklio, prakeikimas“, - teigė Krista. Skėtiklis yra naudojamas žmogaus keliams, kojoms ir rankoms išskėsti. Šis moters žaisliukas, kurį ji įsigijo iš „Amazon.com“, buvo papuoštas švelniu netikru kailiuku.

„Prisipažinsiu, kad šito aš laukiau mažiausiai, kadangi nemėgstu būti suvaržyta, dėl to buvo sunku mėgautis vyro sukurtomis akimirkomis. Jis pridėjo, kad jam taip pat nepatiko šis prietaisas, kadangi vyras mėgsta mane laikyti ir apkibinti. Esame romantikai“, - rašė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Dauguma sekso scenų šiose knygose prasidėdavo tuo, kad vyras ir moteris mylėdavosi misionieriaus poza. Jokių apkabinimų! Jei kas nors parašytų knygą „50 apsikabinimų ir bučinių atspalvių“, moteris ją tikrai skaitytų ir vėl su malonumu aprašytų tai, ką patyrė.

Dviese duše (sekmadienis, 15 val.)

Ištrauka iš knygos:

„– Noriu nuprausti tave visą, – sušnabždu. Kreivai šyptelėjęs, Kristianas pakelia rankas tarsi sakydamas: „Aš visas tavo, mažyte.” Išsišiepiu iki ausų; koks džiaugsmas. Vikriai atitraukiu užtrauktuką ir netrukus jo kostiumo kelnės ir trumpikės papildo mūsų drabužių krūvą. Atsistojusi paimu kūno prausiklį ir natūralių plaušų kempinę. – Rodos, tau malonu mane matyti, – dalykiškai sakau.”

Sutuoktinių patirtis: „Na, visa tai buvo kaip rakštis patys žinot kur“, - pradėjo Krista. „Seksas duše reikalauja daugiau darbo nei suteikia malonumo, o jei dar reikia nusivilkti permirkusius drabužius... Nenoriai su visais drabužiais atsidūrėme duše, o kai sušlapome, bandėme vienas kitą nurengti, tačiau tai labai erzino, nes šlapi drabužiai lipo prie kūno. Vėliau man pasidarė šalta, tad apsikeitėme vietomis, bet tada vyrui pasidarė šalta ir vėl turėjome pakeisti pozicijas. Susinervinus paprašiau vyro įjungti savo fantaziją ir greitai susijaudinti. Mūsų nuotykiai duše netrukus baigėsi ir ne, jis nemėgino manęs pakelti į orą, nes žinojau jo fizines galimybes. Sumetę šlapius drabužius į skalbimo mašina, 15 minučių praleidome stovėdami prieš šildytuvą“, - teigė Krista.

REKLAMA

Žaidimų kambaryje (sekmadienis, 17 val.)

Ištrauka iš knygos:

„– Ša, mėgaukis, Ana. Nebijok.

Dabar Kristiano rankos ant mano liemens, jis laiko mane, bet negaliu tvardytis vienu metu liečiama jo rankų, to, kas viduje, ir dar gnybtų. Mano kūne kaupiasi neišvengiamai prasiveršianti audra – ją tvenktis skatina negailestingas vibravimas ir nepaprastai malonus krūtų spenelių maudulys. Po perkūnais. Tai bus per stipru. Kristiano rankos nuslysta man ant klubų, paskui dar žemiau ir ima sukti ratus, slidžios, aliejuotos liečia, čiupinėja, glamonėja mano odą – ir užpakalį.”

Sutuoktinių patirtis:

„Viskas praėjo taip greitai, tačiau prieš paskutinį veiksmą buvome arti mirties slenksčio. Vien tik dėl to, kad visa tai iškentėjome, jau turėjome gauti „Pulitzerio“ premiją, tačiau likau tik su keistu niežėjimu, kurį makštyje tikriausiai sukėlė tie prakeikti ledai“, - juokavo moteris. Knygos autorė labiausiai pašėlusį nuotykį paliko kūrinio pabaigai. Kol pora bandė atkartoti lemiamą sceną, šalia jų visą laiką gulėjo atversta knyga. Tai jie pavadino jų gulbės giesme.

„Visų pirma ant spenelių man uždėjo spaustukus. Auč! Akys iškart prisipildė ašarų, o vyras pasiteiravo apie mano fizinę ir psichologinę būklę. Norėjau kuo greičiau visa tai užbaigti. Pažiūrėjęs į mane, jis paėmė mano mažas kojas ir pririšo jas prie lovos atlošo virš mano galvos. Po to, į burną man įdėjo mažą vibratorių. Galvojau, kad jis tikrai išjudins man dantis. Vėliau iš burnos jį įdėjo man į makštį.

REKLAMA

Vyras prisipažino, kad tuo metu jautėsi kaip tikras gydytojas Frankenšteinas, o aš buvau jo sukurtas monstras“, - pasakojo Krista. Atėjo metas seksui, tačiau moteris, priešingai nei jos vyras, buvo nė kiek nesusijaudinusi, tad teko priimti sprendimą ir išimti iš burnos vibratorių bei atrišti kojas. Labiausiai Krista norėjo nusiimti tuos spenelių spaustukus. Jei jie dvi dienas iš eilės nebūtų tiek daug kartų mylėjęsi, galbūt moteris būtų elgusis kitaip.

„Sekmadienio vakarą buvome labai pavargę ir be galo norėjome pažiūrėti filmą apie kanibalizmą „The Santa Clarita Diet“. Dabar jau žinote iki ko prives „50 tamsesnių atspalvių“ knygoje aprašomos erotinės scenos. Savaitgalį užbaigėme gulėdami ant sofos, valgydami ledų likučius ir žiūrėdami, kaip zombis negali nustoti valgyti žmogienos. Viskas labai atitiko“, - užbaigė Krista.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų