REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Stenkitės viską vertinti ramiai ir blaiviai. Jei matysite, kad prarandate savitvardą, geriausia laiku išeiti iš žaidimo. Vakaras smagus, palankios viešnagės.

Tauras

Aplinkybės keičiasi jūsų naudai – artimiausiomis dienomis išsispręs jums svarbus reikalas. Šiuo metu laimingas atsitiktinumas padės rasti tinkamiausią sprendimą. Būkite atidesni išgirstiems patarimams.

Dvyniai

Geras laikas, itin palankus vadovams. Jūs kupini optimizmo, jums sekasi. Šiuo metu daug ką pavyks sutvarkyti: jus rems įtakingi žmonės, kolektyvas.

Vėžys

Imkitės spręsti pačias aktualiausias problemas. Elkitės energingai, drąsiai, o jūsų užimama pozicija turi būti tvirta. Vakarą geriausia praleisti namie su savais.

Liūtas

Nors dabar nelengva, jūsų pastangos nenueis veltui: naudinga linkme išsispręs svarbus klausimas. Venkite ginčų su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nepraraskite savitvardos neišvydę norimo rezultato. Tai kūrybingas metas, kai verta imtis kuo aktyvesnės veiklos ir darbe, ir namuose.

Svarstyklės

Šaunus metas, kai viskas, kas nutiks, tik į naudą! Tik nieko neteiskite ir dažniau išklausykite savo oponentų nuomonę. Galite netikėtai įgyti gerų sąjungininkų, draugų, todėl bendraukite, priimkite naujus pasiūlymus.

REKLAMA

Skorpionas

Šiandien pavyks šiek tiek pagreitinti įvykių eigą. Patartina tvarkyti skubius reikalus. Tačiau ir darbe, ir namuose venkite nereikalingų ginčų. Vakare geriau likti namuose. Eikite anksčiau ilsėtis.

Šaulys

Imkitės tik svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai, namų remontui. Laukia smagus vakaras: susitikite su mylimu asmeniu, aplankykite draugus.

Ožiaragis

Tinka spręsti teisines problemas, susijusias su darbu. Parodykite, ko esate verti. Nebijokite sunkumų: pasiekta pergalė bus ilgalaikė. Puikus laikas pasimatymams, šventėms.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Būkite pakantesni konkurentams, mokėkite pasidžiaugti ir jų sėkme. Tinkama diena materialinėms problemoms spręsti. Priimkite šiandien gautus pasiūlymus. Gera proga ką nors nuveikti namie kartu su vaikais.

Žuvys

Pasikliaukite vidiniu matymu, tikėkite savo juslėmis. Būkite lankstesni: jei reikia, drąsiai keiskite savo planus – neapsigausite. Svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime be jūsų pastangų. Vakaras neramus, bet jausitės puikiai, jei aplankysite senus draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų