REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos policija antradienį pasidalijo dar vienu prašymu dėl dingusios be žinios Ievos Strazdauskaitės. Taip pat išplatintas ir merginos motinos prašymas padėti.

Lietuvos policija antradienį pasidalijo dar vienu prašymu dėl dingusios be žinios Ievos Strazdauskaitės. Taip pat išplatintas ir merginos motinos prašymas padėti.

REKLAMA

„Už informaciją, kuri padės surasti mūsų dukrą Ievą, esame pasiryžę sumokėti 10 tūkst. eurų“, - sakė mama.

„Pirmąjį kovo savaitgalį ir mano dukra Ievutė grįžo namo, kaip visada savaitgalį. Ji grįžo namo iš Vilniaus į gimtąją Plungę. Kaip visada – gaminome savaitgalio pietus, šnekučiavomės apie planus ateičiai. Išvažiuojant apkabinau dukrą ir paprašiau, kad būtų atsargi. O ji tik šyptelėjo ir pasakė: „Mam, viskas bus gerai“. Tada dar nežinojau, kad nepraėjus net trims valandoms mus apims baugi nežinia“, - išplatintame įraše kalba jos mama.

„Nuoširdžiai dėkojame visiems, teikiantiems informaciją apie dingusią Ievą Strazdauskaitę.

Turime dar vieną prašymą. Jei sekmadienio vakarą, nuo 16 iki 20 val. važiavote keliu Vilnius - Klaipėda (į abi puses) ir tai užfiksavote vaizdo registratoriumi, atneškite įrašą į artimiausią policijos komisariatą. Kai kurios detalės gal ir nesukels Jums įtarimų, tačiau mums gali pagelbėti atkurti įvykių seką.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat prašome ir toliau teikti ir kitą, Jums žinomą informaciją, ją rašykite privačia žinute, o ne komentaruose“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašo Lietuvos policija.

REKLAMA

Antradienį kriminalinės policijos viršininkas Rolandas Kiškis per spaudos konferenciją tikino, kad paieška yra plečiama ir vykdoma netgi užsienyje.

„Kol yra vilčių, mes manome, kad greitis yra pats svarbiausias“, - sakė R. Kiškis.

Ieško šimtai pareigūnų

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad šimtai policijos pareigūnų vakar ieškojo ir šiandien tebeieško dingusios 25-erių metų merginos. Artimieji ir policija įtaria, kad ji pagrobta.

Ji prapuolė sekmadienį, kai prabangiu nauju automobiliu „Audi" važiavo iš Plungės į Vilnių.

Mašina rasta miške prie Jonavos. Pareigūnai šukuoja pakeles vildamiesi, kad mergina dar gyva. 

REKLAMA
REKLAMA

Keliamos įvairios versijos

Į policiją kreipėsi merginos tėvas ir pranešė, kad dukra dingo pravažiavusi Kauną. Ji nebeatsiliepė telefonu, o vėliau telefonas buvo visai išjungtas. Kauno policijos pareigūnai naktį pradėjo paiešką. Jiems talkina ir kariai bei šunys. Dėl nepalankių oro sąlygų sraigtasparnio nuspręsta nekviesti.

„Versijos yra tikrinamos, ar kažkas su ja susisiekė, kažką susitiko ar paėmė kažką pakeliui.

Žinome sustojimo vietą, kalbant apie degalinę, žinome ir kur radome. Tiksliname, kur važiavo, kokiu keliu.

Paieška vykdoma ten, kur rastas automobilis ir kita vieta – kur užfiksuotas veikęs telefonas ties Elektrėnais“, - sakė Linas Pernavas. Dingusi mergina vairavo vos pernai pagamintą tamsiai rudos spalvos prabangų automobilį „Audi A7“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų