REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriškumas – tai gebėjimas veržtis į nežinomybę, į platųjį pasaulį, kur reikės sukurti sistemą ir tvarką. Visata apdovanojo vyrus šia užduotimi, nes jiems reikia didinti savo vyriškumą. Tai vyksta įveikiant kliūtis ir suvokiant gamtos dėsnius.

Vyriškumas – tai gebėjimas veržtis į nežinomybę, į platųjį pasaulį, kur reikės sukurti sistemą ir tvarką. Visata apdovanojo vyrus šia užduotimi, nes jiems reikia didinti savo vyriškumą. Tai vyksta įveikiant kliūtis ir suvokiant gamtos dėsnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ką daro moteris? Ji siekia, kad vyras ją pažintų. Ir tai yra normalu. Nes pati moteris ir yra vyrui Visata. Kai vyras nori pažinti ne tik šią Visatą, bet domisi ir kitomis gyvenimo sferomis, moteris gali pykti: tu dar nepažinai manęs, o jau eini kitur? Ne, sėdėk namuose ir niekur neik. Taip moteris atima iš vyro galimybę augti ir vyriškėti. Vyras gali tapti sūnum, o žmona pradeda pildyti vyro mamos rolę. Vyras ir moteris vis rečiau mylisi, vyras demonstruoja pasyvumą, moteris dažnai galvoja, kad pagaliau šalia yra tas, kuris aptarnaus jos Visatą.

REKLAMA

Kaip moterys didina vyriškumą

Įsisąmoninkime: vyro statusas auga tik tuomet, kai yra mylimas. Jį mylėti gali mama ir žmona. Ko nori žmonės? Raidos, tobulėjimo. Augimas kasdienybėje pasireiškia kaip perėjimas nuo vieno statuso prie kito. Vyrams reikia palaikymo. Pastiprinti vyrą gali tik ta moteris, kuri juo tiki ir myli. Jei porai nepavyksta pagerinti savo gyvenimo kokybės, vadinasi, vyrui trūksta jėgų. Moteris, kuri vyrą myli, gali parodyti jam, kad jis galingas ir taip jį palaiko bei įkvepia. Svarbu suprasti, kad vyras nėra stipresnis už moterį.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras stipresniu tampa tik tuomet, kai moteris padeda jam jaustis stipresniu už ją. Moteris sutinka duoti energijos tam vyrui, kuris pasiruošęs duoti dėmesio jos asmenybei, jos interesams. Galima sakyti, kad vyro nesėkmės yra nemylinčių moterų rankose.

Kas myli, tas nori augimo

Meilė – tai noras, kad partneris tobulėtų. Jei moteris nelinki vyrui tobulėjimo, vadinasi, ji vyro nemyli. Jei partneris nuvertina moters siekį augti dvasiškai, jis nemyli moters. Moterys dažnai girdi: kam reikalingi tau šitie seminarai ir mokymai? Sėdėk namuose ir būk su vaikais. Ką tai reiškia? Vyrui trūksta dėmesio. Jei vyras gauna pakankamai dėmesio, bet stengiasi nulaikyti moterį namuose, vyras nelinki savo moteriai augimo ir tobulėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kodėl šie žmonės kartu? Juk akivaizdu, kad vyras nemyli šios moters. Pasirodo, žmonėms tarsi patogu būti kartu ir likti viduje vaikais, sužalotais vaikais ir toliau žaisti savo protėvių žaidimus: vienas yra auka, kitas – budelis.; vienas yra niekingas, kitas – puikus. Paradoksalu, bet labiausiai pažeistas yra tas, kuris stengiasi išlikti aukštesnėje pozicijoje. Taip žmogus slepia tiesą nuo savęs: siekdamas nejausti savo skausmo, jis siekia būti geresnis už kitą. Jei tapsiu budeliu, nematysiu savyje aukos. Vyras, stabdydamas moterį nuo jos dvasinio augimo, nenori, kad ji išsilaisvintų iš šios vergovės. O juk ji prabudusi tikrai pasitrauks iš destruktyvių santykių. Tačiau augimo sustabdyti neįmanoma. Sielos evoliucija yra neišvengiama.

REKLAMA

Per kančias – į žvaigždes

Vyras pasitarnauja moteriai bet kokiu savo elgesiu: ir tinkamu, ir netinkamu. Net alkoholikas pasitarnauja savo žmonai. Kaip? O gi savo „budelio“ strategija pradeda traukti iš savo žmonos visus sužalotus vidinius vaikus. O jų pasirodymas moteriai visuomet yra kankinantis. Ir labai prasmingas. Juk vyras – tai moters veidrodis. Vyre atsispindi visa tai, ko moteris apie save nenori žinoti. Verta įsisąmoninti, kad net pačiuose nesėkmingiausiuose santykiuose moteris visuomet pasitarnauja vyrui, o vyras – moteriai. Jie vienas kitam yra veidrodis, kuriame pamato tai, ko nenori apie save žinoti. Du žmonės kartu yra tol, kol turi ką vienas kitam duoti.

REKLAMA

Net kai duoda vienas kitam skausmą, pažeminimą, kančią, jie yra kartu. Ir to priežastis – tai protėvių neįveiktos užduotys. Vyras ir moteris tarsi pakartoja savo protėvių meilės istoriją, demonstruodami meilę vienam iš protėvių: atstumtam seneliui, abortą patyrusiam mamos vaikui ir pan. Reziumė: jei žmogus neišsiskiria su savo partneriu, kuris suteikia kančią, dėka tariamo tirono žmogus pradeda pažinti visus tuos pažeistus vidinius vaikus, kurie buvo sukurti protėvių. Tiek vyras, tiek moteris susitinka su labai panašiomis protėvių istorijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pralaimėjimo sėkmė

Jei vyras nori laimėti prieš moterį, vyras jos akyse turi laimėti kovą; jei moteris nori laimėti prieš vyrą, ji vyro akyse turi pasiduoti jam. Išminčiai sako: moteris yra plati, o vyras – gilus. Moterims labai verta išmokti atsiduoti pasauliui, išsiskleisti plačiai plačiai nieko nekeičiant. Sakoma, kad moteriška energija teka horizontaliai, ji – lyg Žemė. Vyriška energija teka vertikaliai iš apačios į viršų. Vyras maitinasi moteriška energija ir auga. Jei santykiuose moteris jaučiasi viršesnė, moteris pralaimi. Juk medis po žeme – tai žemės drebėjimo pasekmė.

REKLAMA

Po kiekvieno laimėjimo prieš vyrą moteris jaučia vis didesnį nerimą. Ir vis didesnį nuovargį. Moteris, kuri pralaimi vyrui, visuomet laimi. Tokia moteris yra rami ir pageidaujama. Tokia moteris turi daug draugų, jos gyvenimas yra labai įvairus. Ir tokia moteris yra pasiruošusi augti toliau.

Visi vyrai – karaliai

Kiekvienas vyras siekia savo moterį paversti karaliene. Moteris svajoja apie karalių, kurio nereikia tobulinti. Štai kodėl moterys ieško vyrų – mokytojų. Jie padeda moteriai pažinti pačią save. Vyrai nori, kad moterys mokytųsi per juos. Štai kodėl pasireiškia pavydas, kuomet moteris pasirenka kitus mokytojus. Mielos moterys, jei norite vyro – karaliaus, duokite jam karališką dėmesį ir gerbkite jo pasiekimus. Elkitės su vyru taip, lyg jis būtų jau save realizavęs karalius. Ir tuomet mes, moterys, galėsime gyventi laimingai ir harmoningai.

REKLAMA

Vyras yra galingas kūrėjas

Vyrams verta įsisąmoninti, kad jo intonacijos daro didžiulę įtaką moters savijautoms. Moterys myli ausimis, todėl vyrams verta mylėti balsu ir rūpintis tinkamomis savo intonacijomis. Stiprus karalius yra tas vyras, kuris geba suprasti moters jausmus. Jausmus, o ne žodžius. Vyro žodžiai – tai vėjas, nuo kurių gali drebėti arba ne moters vidinio pasaulio lapeliai. Išgąsdinta per didelio vėjo moteris gali pasislėpti ir atsisakyti rodyti savo vyrui dėmesį. O be moters dėmesio vyras liausis augti ir tobulėti, jo statusas nesikeis ir nedidės.

Todėl vyras – karalius žino: kuo švelnesnis jo balsas, tuo greitesnė jo sėkmė. Vyras – tai karalius, jis yra saulė. Moteris yra gėlė, kuri mėgaujasi saulės spinduliais. Linkiu ne tik suprasti visa tai, bet ir prisiimti tiek vyrams, tiek moterims tinkamą atsakomybės dozę už savo pasirinkimus. Juk egzistuoja tik meilė. Mes – meilės pasireiškimai. Būkime laimingi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų