REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ sekso skandale išgarsėjusi Aistė sako, kad projektas „Aš – superhitas“ jei kur kas labiau patinka, nes čia ji mokosi dainuoti. Mergina tv3.lt papasakojo ir sunkiausias akimirkas šiame projekte – kai buvo kalbama apie svajones, kurios Aistei, kaip ji prisipažino, pildosi sunkiai.

Realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ sekso skandale išgarsėjusi Aistė sako, kad projektas „Aš – superhitas“ jei kur kas labiau patinka, nes čia ji mokosi dainuoti. Mergina tv3.lt papasakojo ir sunkiausias akimirkas šiame projekte – kai buvo kalbama apie svajones, kurios Aistei, kaip ji prisipažino, pildosi sunkiai.

REKLAMA

Aistė sako nebijanti, kad ji vėl sulauks žiūrovų nemalonės, kaip atsitiko buvusiame realybės šou, nes čia, pabrėžia ji, mergina atėjo mokytis dainuoti:

„Čia yra žmonių problema, jeigu jie nesugeba susitaikyti su tuo, kad žmonės gali keistis ir turėti svajonių. Aš atėjau čia ne tam, kad pakeisčiau kažkieno nuomonę apie mane. Atėjau čia, kad mokyčiausi dainuoti. Atėjau čia tik dėl muzikos.

Aš po praeito projekto nesijaučiu nei pasikeitusi, nei ką – tiesiog prigėrėme, pridarėme nesąmonių, o po to gailėjomės. Viskas. Aš pati kaip žmogus tikrai nepasikeičiau“, – kalbėjo Aistė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina sako jaučianti, kaip šiame projekte ji tobulėjo dainuojant su kiekviena diena, ir tas ją labai džiugina.

Antra pusė

Aistė, šiuo metu neturinti vaikino, sako net nenorinti kalbėti šia tema.

„Aš tiesiog to neieškau, nesu pasiruošusi santykiams ir nelabai noriu santykių tema kalbėti, nes vieną kartą jau pakalbėjau ir nenoriu. Tai man nėra viena maloniausių temų“, – sako mergina.

REKLAMA

Aistė kalbėjimas, kad jai dabar svarbiausia tobulėjimas ir kuo geresnis jos pasirodymas šeštadienį per tiesioginę transliaciją.

Ausys linko

Mergina sako esanti labai nepatenkinta savo pasirodymu praėjusį šeštadienį, nors jai pačiai, kaip ji sako, „net ausys linko“ jį girdint.

„Man labai nepatiko mano pasirodymas, nors mane ir labai išgyrė, sakė, kad, kaip neturinčiai vokalo pamokų, tai labai geras pasirodymas, bet man tai buvo mažiau nei pusė kojos. Labai blogai jį vertinu ir aš žinau, kad galiu geriau. Stengiuosi taip ir padaryti“, – kalbėjo Aistė.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiausios akimirkos

Mergina pasidalina, kad sunkiausia realybės šou jai yra kalbos apie praeitį ir svajonės – Aistės kelias į jas nėra rožėmis klotas.

„Čia ir vakar sėdėjom – aišku, ne tuščiomis sėdėjome, ir gal man dar ir dėl to sukilo emocijos. Kotryna pasakė, kad, „jeigu tu turi svajonę, gali viską padaryti, kad ją įgyvendintum, o galimybės pačios ateina“. Mano gyvenimas nebuvo toks, todėl susijaudinau ir pradėjau labai stipriai verkti.

Toks jausmas, kad kiti žmonės net neįsivaizduoja, kaip gali būti sunku. Kiti gali neįsivaizduoti, kad tu išvis turi kažkokių tikslų, svajonių, kad nori kažką pasiekti gyvenime, nes jiems nuo pat vaikystės viskas paduota, o man taip nebuvo. Todėl mane pykdo tokios kalbos, kad „jeigu tu nori, gali viską padaryti ir viską pasiekti“. Noro neužtenka. Įsitikinau 110 proc. gyvenime. Reikia visko: noro, galimybių. Jeigu tu nori, bet nėra galimybių, tu gali tą norą į šiukšlių dėžę išmesti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aš niekada neteisiu žmonių, nes aš visada stengiuosi save į jų vietą pastatyti. Dauguma žmonių nesugeba ir nenori to daryti. Aš nesakau, kad mano svajonės nesipildė, bet tas kelias iki tavo norų yra žiauriai vingiuotas ir sunkus. Kad ir dabar, kad aš čia mokausi – tai yra kelias link svajonės išsipildymo, bet, kai aš išeisiu iš realybės šou, nepuls kažkas mokyti mane dainuoti, todėl manau, kad ta svajonė bus padėta tolimesniam laikui, į stalčiuką uždaryta ir užrakinta“, – kalbėjo Aistė.

Mergina sako, kad jos svajonė yra dainuoti, būti scenoje, dirbti su renginiais.

Santykiai su dalyviais

Pasak Aistės, vokalo prasme šiame šou yra stipriausi Elvina, Dovilė ir Kasparas, tačiau Aistė norėtų, kad šį realybės šou laimėtų Nerijus, Silvestras arba Dovilė.

REKLAMA

„Nė su vienu kol kas nepajaučiau didesnio ryšio, aš su visais bendrauju. Iš pradžių galvojau, kad manęs nemėgsta Kotryna, po to dar kažkas, bet aš toks tiesus žmogus ir paklausiau jos, ar ji manęs nemėgsta. Ji pasakė, kad ne, ir po to karto pradėjome labiau bendrauti.

Na, su Valda sunkiau. Mes bendraujame, viskas gerai, bet manau, kad nei aš jai tas žmogus, su kuriuo norėtų per daug bendrauti, nei ji man“ – sakė Aistė.

Tad dabar 22-ejų mergina su nerimu laukia šeštadienio ir žiūrovų teismo – ar leis jai dar pabūti projekte ir pasimokyti.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų