REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kirsten ilgą laiką ieškojo būdų, kaip pasirūpinti savo slenkančiais plaukais. Pradėjusi vartoti Hair Volume™ jau po kelių savaičių pastebėjo, kad plaukai slenka mažiau, be to, labiau žvilga.

Kirsten ilgą laiką ieškojo būdų, kaip pasirūpinti savo slenkančiais plaukais. Pradėjusi vartoti Hair Volume™ jau po kelių savaičių pastebėjo, kad plaukai slenka mažiau, be to, labiau žvilga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mano plaukai išslinko

Kirsten labai vargino plaukų slinkimas. „Išbandžiau įvairias tabletes ir produktus, skirtus plaukams, bet efekto nebuvo. Maniau, kad naudoju tikrai gerus produktus plaukams, o galvą plaudavau itin švelniai, bet viskas veltui.“

REKLAMA

Perskaitė apie Hair Volume

Dabar Kirsten – pensijoje. Didžiąją gyvenimo dalį ji dirbo vaistinėje, be to, puikiai išmano chemijos mokslus. „Tai dar viena priežastis, kodėl perskaičius apie Hair Volume buvau skeptiškos nuomonės. Visada labai atidžiai skaitau ir analizuoju produkto sudėtį. Hair Volume sudėtyje buvo kažkas tokio, kad pamaniau, jog tai tikrai puikus produktas.“

Nuostabi patirtis

„Hair Volume tabletes vartoju keletą savaičių ir galiu drąsiai sakyti, kad jos tikrai veikia. Jaučiu, kad plaukai tapo vešlesni, žvilga ir mažiau slenka. Atrodo, kad ir nagai tapo stipresni, o jų paviršius lygesnis. Puikus efektas. Neabejoju, kad ir toliau vartosiu po 1 Hair Volume tabletę kasdien, net jei to reikės visą likusį gyvenimą“, – tikina laiminga Kirsten.

REKLAMA
REKLAMA

Plaukais rūpintis būtina

Rūpintis plaukais yra taip pat svarbu, kaip ir rūpintis oda. Laimei, yra paprastas ir efektyvus būdas pasirūpinti plaukais. Tiesiog kiekvieną rytą išgerkite po 1 Hair Volume tabletę plaukams. Hair Volume tabletės plaukų folikulus aprūpina mitybinėmis medžiagomis, kurios reikalingos plaukams augti ir jų puikiai būklei palaikyti.

Hair Volume – tabletės plaukams su obuolių ekstraktu

Hair Volume tabletėse yra biologiškai aktyvių mitybinių medžiagų derinys, maitinantis plaukų folikulus. Tabletės gaminamos iš asiūklių, sorų ekstraktų, aminorūgščių L-cisteino ir L-metionino, vario, biotino, cinko, taip pat obuolių ekstrakto, turinčio natūralaus augimo faktoriaus procianidino B2. Cinkas ir biotinas padeda palaikyti normalią plaukų būklę. Natūraliai asiūklių ekstrakte esantis silicis reikalingas tam, kad plaukai būtų gražūs ir stiprūs. Aminorūgštis L-cisteinas yra svarbi keratino, plauką sudarančios medžiagos, dalis. Dėl keratino plaukai yra tvirti ir lankstūs. Taip pat svarbu įvairi bei subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Įsigykite Hair Volume ir plaukais pradėkite rūpintis jau šiandien.

Maisto papildas

Originalių Hair Volume tablečių galite įsigyti vaistinėse arba gamintojo interneto parduotuvėje www.newnordic.lt.

Norėdami gauti daugiau informacijos, skambinkite telefonu (8 37) 22 20 23. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų