REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Būsite gana pasyvūs, nelinkę savarankiškai veikti, rodyti iniciatyvos. Vis dėlto neatidėliokite buitinių, ūkinių, techninių problemų sprendimo, ypač šiandien, nes artimieji bus linkę jums padėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Netikėti įvykiai, kontaktai stimuliuos jūsų ypatingus polėkius ar neatskleistus gabumus. Suliepsnosite kūrybine ugnimi arba aistringa meile. Tikėtina, kad savo pasiekimais ar išradingumu nudžiugins vaikai.

REKLAMA

Dvyniai

Jei tik netingėsite, šiandien nudirbsite nemažai darbų, įveiksite trukdžiusias kliūtis. Nemaža tikimybė, kad jums teks tikrintis sveikatą, darytis tyrimus, arba atsiimti jų atsakymus, vykti į paskirtas procedūras.

Vėžys

Juridiniai keblumai, jei tokių yra, turėtų būti sprendžiami be atidėliojimų iš jūsų pusės. Ši diena tam gana palanki. Gali būti, kad svarbūs jums santykiai peržengs dalykines ribas ir pakryps romantiška linkme.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena tinkama paveldėjimo, investicijų, organizaciniams reikalams tvarkyti. Galbūt sulauksite pažadų, susijusių su paskola, kompensacija. Galite atgauti įsisenėjusią skolą.

Mergelė

Ši diena tinkama pristatyti kūrybinius ir mokslinius projektus, megzti tarptautinius ryšius. Pažintys su užsieniečiais, įtakingais asmenimis gali atnešti ir naudos, ir įspūdžių. Tiktų tartis dėl bendros veiklos ar studijų, stažuotės.

Svarstyklės

Vargu ar išvengsite emocinės įtampos, jeigu teks tvarkyti oficialius reikalus, dokumentus. Kaip bebūtų, kuo greičiau atliksite tai, kas būtina, tuo greičiau ateis pasididžiavimas savimi ir pasitenkinimas dėl nepriekaištingai atlikto darbo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite turėti reikalų su visuomeninėmis organizacijomis, bendraminčiais, draugais iš senų laikų. Jeigu norite daugiau pasiekti, į savo veiklą, projektus įtraukite tuos, kuriais pasitikite.

Šaulys

Šiandien jums nekaip seksis praktiniai darbai. Labiau tiktų ką nors teoriškai apmąstyti, paskaityti, užsiimti menine ar intelektine kūryba. Jeigu domitės, galite pasinerti į dvasinius ieškojimus ir galbūt patirti nepaprastų įspūdžių.

Ožiaragis

Tai bus emocinio polėkio bei energijos kupina diena. Produktyviai pasidarbuosite ir darbe, ir namų ūkyje. Be to, nusimato smagių akimirkų. Galimas džiuginamas susitikimas, naudinga sutartis.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien tiktų aptarti piniginius reikalus, derėtis, sudaryti komercines, tiekimo, nuomos sutartis, prekiauti, kurti ar plėsti verslą. Konkrečios pastangos turėtų duoti apčiuopiamus rezultatus, vienokios ar kitokios naudos.

Žuvys

Dėl pageidaujamų santykių užuomazgos arba atsinaujinimo pajausite pagyvėjimą, energijos antplūdį. Šiandien jums ypač norėsis bendrauti, būti informuotiems ir turintiems ką pasakyti kitiems. Seksis ko nors mokytis ir mokyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų