REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį (vasario 25 d.) Jurbarke vyko tikra krepšinio fiesta. Šiame panemunės mieste buvo surengta „Natural Pharmaceuticals-RKL Žvaigždžių diena 2017“.

Šeštadienį (vasario 25 d.) Jurbarke vyko tikra krepšinio fiesta. Šiame panemunės mieste buvo surengta „Natural Pharmaceuticals-RKL Žvaigždžių diena 2017“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

RKL komandų žaidėjai varžėsi snaiperio, slalomo ir oro karaliaus konkursuose. Kiek neįprastose krepšinio rungtynėse varžėsi LR Seimo krepšinio komanda su RKL trenerių-vadovų-rėmėjų rinktine, o po dviejų kėlinių šio susitikimo rezultatą tęsė RKL Talentų ir „Vilkų“ ekipos.

REKLAMA

Renginys prasidėjo nuo tradicinio konkurso „Cbet.lt Snaiperis 2017“. Jo metu varžėsi 14 taikliausių lygos metikų. Iš jų į pusfinalį pateko 4: Mindaugas Krauza (Kelmės „Kelmė“), Valdas Undraitis (Jurbarko „Jurbarkas“), Amandas Urkis (Kauno r. „Omega“) ir Tautvydas Švedas (Stakliškių „Guosta“).

Į finalą pateko jurbarkiškis Valdas Undraitis ir Kelmės atstovas Mindaugas Krauza. Sausakimšai Jurbarko areną užpildžiusių sirgalių džiaugsmui finale V.Undraitis surinko 20 taškų ir šventė pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Po pirmojo konkurso vyko iškilmingas renginio atidarymas. Buvo pristatyti visų rinktinių žaidėjai, žiūrovus sveikino Jurbarko r. meras Skirmantas Mockevičius, Seimo narys Ričardas Juška, renginio rėmėjos „Vichy“ atstovas Dainius Smailys ir RKL prezidentas Darius Gudelis. Pastarasis pasinaudojo proga ir pasveikino neseniai 80-metį šventusį lygos įkurėją ir direktorių Aleksą Makulavičių.

Po sveikinimo kalbų į aikštę išbėgo LR Seimo komanda, kuri iššūkį metė RKL trenerių-vadovų-rėmėjų rinktinei. Seimo ekipai, kurios ryškiausios pavardės buvo Virgilijus Alekna, Ramūnas Karbauskis, Virginijus Sinkevičius, nepavyko sukurti sensacijos. Patyrusių, praeityje garsių žaidėjų vedama RKL rinktinė, su Andriumi Šležu ir Giedriumi Gustu priešakyje, po pirmų dviejų kėlinių pirmavo prieš varžovus triuškinančiu rezultatu 48:27. Šį rezultatą po slalomo konkurso tęsė „Vilkai“ ir Talentai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„ROOL Slalomo 2017“ konkurse varžėsi 21 žaidėjas. Iš jų į finalą pateko 3: praėjusių metų šio konkurso laimėtojas Andrius Gaidys (Kauno „Ateltas-LSU“), Laurynas Balkūnas (Alytaus SRC-„Dzūkija“) ir Žydrūnas Kelys (Biržų „Biržai“). Finale geriausią laiką pademonstravo alytiškis L.Balkūnas. Slalomo trasą įveikęs per 13,1, jis iškovojo konkurso nugalėtojo laurus.

Po slalomo į aikštę žengusiems RKL Talentams teko sunki užduotis – atlošti triuškinantį rezulatą 27:48. Tačiau drąsiai ant parketo jautęsi jaunieji RKL lyderiai užkūrė tikrą pirtį patyrusiems „Vilkams“. Ir nors persverti rezultato nepavyko, intrigos ir gražių epizodo netrūko. Mačas baigėsi rezultatu 97:93.

REKLAMA

Talentų komandoje naudingiausiu žaidėju išrinktas jaunių rinktinės narys, Vilniaus VKC žaidėjas Einaras Tubutis. „Vilkų“ ekipoje geriausiai pasirodė Kretingos „Kretingos“ atstovas Aidas Viskontas.

Renignį vainikavo itin atkaklus „Topsport Oro karaliaus 2017“ konkursas. Jame dalyvavo 12 krepšininkų, o į finalą bendru komisijos sprendimu pateko 4. Nors buvo numatyta, kad finale varžysis 3 dalyviai, tačiau komisijai nutarus jame visgi dalyvavo vienu daugiau: Ernestas Sederevičius (Marijampolės „Sūduva-Mantinga-2“), Paulius Kazlauskas (Šilalės „Lūšis“), Aivaras Kručas (Kupiškio KK „Kupiškis“) ir Rokas Nikitinas (Klaipėdos „Neptūnas-2“).

REKLAMA

Finalo metu visus užburė praėjusių metų laimėtojas Aivaras Kručas. Du geriausi jo finalo bandymai surinko 99 balus, tad antrus metus iš eilės 186 cm ūgio gynėjas tapo „Oro karaliumi“.

Be krepšinio rungytnių ir konkursų per 1000 susirinkusių sirgalių linksmino gatvės gimnastai „Quattro“, dainininkė Neringa Šiaudikytė, „Žalgirio“, VDU ir Jurbarko šokėjų grupės. Šventinę nuotaiką palaikė iš Kauno atvykęs varinių pučiamųjų orkestras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų