REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Viktorija Siegel (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Modelis Viktorija Siegel vos pasirodžiusi viešuose renginiuose sulaukia išskirtinio dėmesio ir liaupsių dėl savo pritrenkiančios išvaizdos. Mergina dažnai apiberiama komplimentais ne tik dėl savo makiažo ar stiliaus, bet ir ilgų, sveikai atrodančių plaukų.

34

Modelis Viktorija Siegel vos pasirodžiusi viešuose renginiuose sulaukia išskirtinio dėmesio ir liaupsių dėl savo pritrenkiančios išvaizdos. Mergina dažnai apiberiama komplimentais ne tik dėl savo makiažo ar stiliaus, bet ir ilgų, sveikai atrodančių plaukų.

REKLAMA

Patarimais ir klausimais užversta Viktorija nusprendė nebetylėti ir atskleidė visas savo gražių plaukų paslaptis socialiniame tinkle „Facebook“.

„Neslėpsiu, jog labai dažnai gaunu pagyrimų ir liaupsių dėl savo plaukų. Taipogi sulaukiu daugybės klausimų, ką gi aš tokio stebuklingo darau, kad mano plaukai taip gražiai atrodo! Dėl to nusprendžiau kiekvienai norinčiai turėti sveikus, storus ir lyg šilkas spindinčius plaukus duoti keletą patarimų, kurie, tikiuosi, padės Jums priartėti prie vienos iš savo svajonių – turėti ilgus, gražius ir, svarbiausia, sveikus plaukus!“, - dėstė ji.

„Kreipiuosi į visas jaunas merginas, kurios turi ilgus natūralius plaukučius, bet viduje kirba noras su jais paeksperimentuoti! Kaip banaliai tai neskambėtų, tačiau visas jus raginu kuo ilgiau neliesti plaukų, netrumpinti, nedažyti! Nusidažyti juos visada suspėsite. O natūralią spalvą, juk ir kirpėjai sako, yra labai sunku vėl atgauti. Aš ir pati paauglystėje turėjau minčių savo plaukus pasitrumpinti, o kai populiari buvo karė šukuosena – aš taip pat jos labai norėjau. Bet dėlto, kad nieko taip ir nepasidariau, turiu dėkoti savo tėvams, kurie mane paprotino ir atkalbėjo“, - pasakojo Viktorija ir netrukus atskleidė plaukų priežiūros eigą.

REKLAMA
REKLAMA

„Galiukų priežiūra – būtina, juos reikia mylėti ir rūpintis. Jeigu jūsų galiukai išsausėję ir suskilinėję, tuomet minimalus plaukų galiukų kirpimas padės jums greičiau atsiauginti plaukus“, - įsitikinęs modelis.

REKLAMA

Viktorija atskleidė ir dar vieną būtiną sveikų plaukų bruožą, tai – patikimas kirpėjas. Anot jos, svarbu rasti specialistą, kuris turėtų reikiamų žinių ir patirties: „Dažniausiai rekomenduojama po galvos plovimo naudoti plaukų kaukes, kondicionierius ar serumus, kurie prisotins plaukus iš vidaus“, - priduria ji.

Ne paslaptis, kad daugelis merginų savo plaukus alina įvairiomis formavimo priemonėmis, todėl ir šiam bruožui Viktorija turi paruošusi atsakymą.

„Yra didžiulis pasirinkimas apsaugų nuo karščio (jeigu naudojate plaukų džiovintuvą arba tiesinimo ar garbanojimo žnyples) neišvengiamai turite pasirūpinti ir apsauga! Įvairūs aliejukai plaukus padarys atsparesniais ir mažiau pažeidžiamais. Dažniausiai stengiuosi naudoti organines plaukų linijas, be cheminių kvapiklių ir parabenų. Pasitaiko, kad ir pati pagaminu sau namų sąlygomis plaukų kaukę, pagal įvairius receptus“, - patarimais dalinasi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina priduria ir dar vieną svarbią detalę – prieš perkant priemones plaukams reikėtų peržiūrėti produktų sudėtį.

„Taip pat būtina priemonių kaita, nes plaukai pripranta ir poveikis būna nebe toks efektyvus, kaip pirmąjį mėnesį. Tik pajutusios, jog poveikis priemonių ir jų savybių mažėja, keiskite jas kitomis priemonėmis, nes jūsų plaukas jau priprato ir nebedraugauja su priemone, o kai vėl pasiilgs, galėsite grįžti prie jūsų pamiltų plaukų priemonių!“, - atviravo modelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų