REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Įtariamųjų nuotraukos “Facebook“ paskyroje: sunku įtarti kažką blogo (nuotr. facebook.com)

Į Kauno policijos komisariatą vakar akistatai atvesdinta šaltakraujiškai ketverių metukų Matuką pražudžiusių sugyventinių pora.

12

Į Kauno policijos komisariatą vakar akistatai atvesdinta šaltakraujiškai ketverių metukų Matuką pražudžiusių sugyventinių pora.

REKLAMA

Pirmoji pasirodo mirusio berniuko motina Monika Kaziukaitytė. Jauna moteris, surakinta antrankiais, šįsyk neslepia savo veido, o štai pagrindinio įtariamojo, berniuko patėvio Gedimino Kontenenio veidą dengia gobtuvas.

Ketvirtadienį įtariamieji žmogžudžiai susitiko pirmą kartą po to, kai kartu mirtinai užtalžė keturmetį berniuką.

Eksperatai nustatė, kad vaikui buvo suduota sveiku protu nepaaiškinamas skaičius smūgių - net 130, jis buvo talžomas ne tik rankomis, bet telefono laidu, kitais daiktais.

Vykusios akistatos metu buvo siekiama išsiaiškinti, ar ir mažylio motina smūgiais prisidėjo prie berniuko mirties, mat šį faktą liudija Gediminas Kontenis. Įtariamasis pripažįsta, jog mušė vaiką, taikė jam į galvą, tačiau tikina, jog esą ir motina prie to prisidėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu ji kategoriškai neigia mušusi vaiką ir tikina, jog jį tik apstumdė. Po įtariamųjų žudikų akistatos Kontenis išvežtas atgal į tardymo izoliatorių, tuo tarpu vaikelio motiną tyrėjai apklausė toliau.

REKLAMA

Ar motina prisipažino smūgiais prisidėjusi prie vaiko mirties, prokurorai atskleis artimiausiu metu.

Ketverių metų mažylis buvo žiauriai sumuštas sausio 25-ąją. Šiam nesugebėjus ištarti skaičių pavadinimų, patėvis jį pradėjo talžyti kumščiais.

Jei pasitvirtins įtarimai, kad M.Kaziukaitytė mušė sūnų, prokuroras prašys pratęsti jos sulaikymą dar trims mėnesiams. Teismas šį klausimą turėtų svarstyti antradienį.

Išsamiau žiūrėkite TV3 reportaže:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų