REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite forsuoti situaciją. Atidžiai imkitės kasdieninių užduočių, ypač jei saugote darbo vietą.

Tauras

Sudėtingas metas. Nesiveržkite nieko naujo imtis, netvarkykite piniginių ar turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu.

Dvyniai

Jei į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena praeis neblogai. Turite atidžiai sekti, kaip klostosi santykiai su vaikais, – stenkitės susivaldyti, kad ir ką jie iškrėstų. Būkite atsargesni su nepažįstamaisiais.

Vėžys

Aplinkiniai dažniau nei paprastai pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Įsiklausykite į jų žodžius, tai apsaugos nuo šiandien galimų klaidų, nelaimių.

Liūtas

Nemalonumai dėl partnerių, sutuoktinio kaltės. Vargu ar viską suspėsite darbe – pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi. Pasisaugokite konkurentų, pavyduolių pasalos. Beje, jei atidėsite savo reikalus savaitės pradžiai, kuo puikiausiai viskas savaime susitvarkys.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nuo pat ryto galite susidurti su nesmagumais – teks netikėtai pakeisti planus. Nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi nusivylimai mylimu žmogumi ar bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką bei įrankius.

REKLAMA

Svarstyklės

Galite nusivilti žmogumi, kuriuo tikėjote, ir atvirkščiai – nustebti dėl asmens, kurio nevertinote, išmanumo. Nepalanku tvarkyti reikalų su užsieniečiais, nederėtų šiandien aptarti darbo užsienyje pasiūlymų.

Skorpionas

Nepalankus laikas imtis sudėtingų užduočių. Tai nenumatytų kliūčių, netikėtų pavojų diena. Mažiau planuokite: pagalba, įvertinimai, pasiūlymai ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme.

Šaulys

Permaininga diena, kai viskas išeina kiek kitaip, nei turėtų būti. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų – kitaip teks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų, nors jau kitą savaitę paaiškės, kad tai į gera.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Bet ir nesiimkite sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, kaip ir niekam nepatikėkite paslapčių, pinigų ar dokumentų. Būkite atidesni savo vadovui: galite neteisingai jį suprasti ir padaryti rimtų klaidų.

Vandenis

Esate kupini vilčių bei geriausių ketinimų, bet nepalankus laikas rizikuoti pinigais, kaip ir ne laikas mėginti mylimo žmogaus kantrybę. Svarbius reikalus derėtų atidėti kitai savaitei.

Žuvys

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto uždarbio – tai apgaulingas metas, kai viskas įvyksta atvirkščiai... Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui (arba atvirkščiai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų