REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Elita Citovičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Šalies gražuolių konkurse „Mis Publika“ titulą prieš trejetą metų pelniusi Elita Citovičiūtė išgarsėjo dėl nepriekaištingos išvaizdos. Tačiau grožis viso labo nėra viskas, kuo ji galėtų pasigirti.

24

Šalies gražuolių konkurse „Mis Publika“ titulą prieš trejetą metų pelniusi Elita Citovičiūtė išgarsėjo dėl nepriekaištingos išvaizdos. Tačiau grožis viso labo nėra viskas, kuo ji galėtų pasigirti.

REKLAMA

Mažai kam žinoma, tačiau mergina turi net du verslus – sostinėje populiarią valyklą ir siuvyklą. Ne gana to, veda internetinę IT laidą, kurią galima žiūrėti ir „Youtube“ kanale, taip pat yra internetą tiekiančios įmonės reklaminis veidas. Nemažą dalį jos laiką atima ir modelio darbas. Taip pat Elita svarsto vėl imtis kuriam laikui pamirštos veiklos – lankyti vokalo pamokas.

Rodos, merginos gyvenime veiksmo netrūksta. Tačiau ji nė nežada sustoti. Neseniai žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad modelis ėmėsi dar vienos veiklos – prisijungė prie naujo sportinio projekto. Kartu su grupele merginų užsibrėžė tikslą per keturis mėnesius kardinaliai pasikeisti – tikisi patobulinti kūno formas.

REKLAMA
REKLAMA

„Asmeniniai treneriai pasiryžo įrodyti, kad sveikai atsikratyti 10 kilogramų, išryškinti raumenis, subalansuoti mitybą ar įprasti sportuoti nereikia daug laiko, užtenka ir 4 mėnesių“ – skelbiama projekto idėjos autorių prisistatyme.

REKLAMA

Vartant modelio nuotraukų albumus kyla vienintelis klausimas – ar įmanoma atrodyti dar geriau? Paklausta, ar tai iš tiesų yra pagrindinis dalyvavimo projekte tikslas, 24-erių mergina pamini ne tik išvaizdą, bet ir puikią savijautą, kurios trūks plyš reikia norint produktyviai dirbti.

„Kiekvienas žmogus gimė tam, kad būtų laisvas, gražus, kuriantis, judantis pirmyn ir besidžiaugiantis gyvenimo akimirkomis. Kai mes ignoruojame savo natūralios prigimties esmę, sulaukiame pasipriešinimo iš kūno, o tai galų gale baigiasi įvairiais negalavimais ir ligomis – nuo psichologiniu iki fizinių. Gavus tokį signalą privalu sustoti ir suprasti, ką savo gyvenime turėtum keisti. Aš pati noriu priprasti sportuoti ir mėgautis gera savijauta, sveikata, energija. Kalbant apie išvaizdą, noriu dar labiau sustangrinti kūną, paryškinti raumenis, presą. Tobuloms formoms irgi ribų nėra. Visuomet yra kur tobulėti. Aš esu linkusi visada prisižiūrėti, o ne apsileisti ir baisėti“, – aiškina pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Tai akivaizdžiai matyti socialinėje erdvėje, kur žinoma gražuolė dalijasi ne tik savo, bet ir mylimojo Ronaldo nuotraukomis. Regis, poros gyvenime netrūksta romantikos. Visgi paklausta apie ketinimą žengti prie altoriaus, E. Citovičiūtė neatvirauja: „Dar neplanuojame. Tikrai nėra kur skubėti. Aš išvis nemėgstu planuoti“.

Apie santykius su antra puse modelis žiniasklaidai niekuomet nepasakojo. Mergina neslepia, jai svarbi vidinė ramybė, tad išdalinti save visiems nesinori.

„Man, kaip ir kiekvienai moteriai, svarbi vidinė harmonija. Negaliu pasakyti, kad visada ją jaučiu. Tačiau mokausi iš savo klaidų. Esmė yra nesustoti ir judėti pirmyn. Mokytis kažko naujo, gero. Kai einu tokia kryptimi, jaučiuosi laimingesnė. Suvokiu, kad meilė sau nėra egoizmas. Pavyzdžiui, net vienas iš Dievo įsakymų moko – „Mylėk savo artimą, kaip pats save“. Jeigu nemyli savęs, reiškia, nemyli kitų. Kiekvienas myli save savaip, bet iš esmės tai reiškia skirti laiko ir dėmesio gyvenimo kokybei, ugdyti save. Man patinka frazė „sveikame kūne – sveika siela“. Todėl ir jungiuosi prie sportinio iššūkio“. – paaiškino pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų