REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite linkę save apgaudinėti tiek vertindami savo finansines galimybes, tiek santykius su mylimu žmogumi. Ne laikas apsispręsti, netinka nei ką nors nutraukti, atsisakyti, nei imtis ko nors nauja ar užmegzti naujus santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Netikėkite tais, kurie skubės jums atverti akis, pranešti kai ką sensacingo. Apskritai neskubėkite tikėti, spręsti, veikti. Viską tikrinkite.

REKLAMA

Dvyniai

Geriausia laiką leisti namuose su artimaisiais. Netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – pakenksite ateičiai. Apmąstykite senas pamokas.

Vėžys

Esate gana atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis ir laiku sau pasakytumėte „ne”. Pasaugokite vaikus.

Liūtas

Darbų krūvis augs – ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Pasistenkite nuo pat ryto uždrausti sau erzintis dėl niekų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Kad ir ko imsitės, galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, bet jie neturi virsti intrigomis.

Svarstyklės

Sudėtingas metas, siekite likti ramūs. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių. Vis dėlto sukrėtimai suteiks proto aiškumą, padės rasti tinkamą išeitį.

Skorpionas

Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip aplinkiniai jus mėgintų paveikti.

Šaulys

Netikėtai jums gali tekti grįžti prie kažko seno, ir tai bus naudinga – dabar gali atsiverti anksčiau nepastebėtos galimybės. Nesižavėkite naujomis idėjomis: tam dar neatėjo laikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės.

Vandenis

Nemalonus laikas: trikdžiai, nebaigti darbai, skolos. Trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog draugo nuoširdžios paramos. Neliūdėkite, vakare galima maloni staigmena.

Žuvys

Nebus lengva rasti tinkamą sprendimą, kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas. Svarbu neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų