REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Atsiras nuojautų, įtarimų, kad pažįstamas asmuo jus mėgina suvilioti. Arba patys būsite linkę seksualiai eksperimentuoti, regzti meilės intrigą. Galite idealizuoti dėmesio nevertus dalykus ir tuo pačiu matyti priešus ten, kur jų nėra.

Tauras

Šiandien svajosite apie labai žemiškus, praktiškus dalykus. Visgi daug gerų norų gali pavirsti tuščiomis kalbomis bei nieko nevertais pažadais. Galite įsigyti ilgalaikio naudojimo daiktą, tik nebūtinai tokį kokybišką, kokio tikitės.

Dvyniai

Pokalbiai, informacija iš žiniasklaidos, televizijos kels prieštaringas emocijas, kuomet kupiną pasitenkinimo rankų trynimą keis susierzinimas. Galbūt norėsis kažkam kibti į atlapus, bet juk taip problemų neišspręsite.

Vėžys

Nuotaika bus nepastovi. Labai jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą. Reikėtų vengti pabrėžtinai reikšti savo išskirtinumą, nuopelnus. Naudingiausia būtų apsiginkluoti kantrybe ir ramiai spręsti iškilusias problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jausite, kad patinkate aplinkiniams ir atsiranda šansų padaryti norimą įspūdį, užmegzti trokštamą ryšį. Galbūt atsivers paslapties uždanga ir išaiškės, kad dėl jūsų sėkmės kažkas stengiasi, yra jums neabejingas.

REKLAMA

Mergelė

Nuo darbų, įgrisusių reikalų pailsėsite tik tuo atveju, jeigu sunegaluosite. Spontaniškas nuotykis, slapta avantiūra gali sukelti keblumų. Galbūt jausitės nusivylę meilės reikalais, bet daug kas priklauso nuo jūsų.

Svarstyklės

Būsite plepūs, nusiteikę bendrauti, žmonėtis, bet kažin ar turėsite konkrečią savo nuomonę, aiškią poziciją. Galite susipainioti savo pateikiamose versijose dėl įtarimų keliančio reikalo, įvykio ar kt. Stiprinkite šeimyninius saitus.

Skorpionas

Kalbos suksis apie išlaidas, sunkumus. Emocinių išgyvenimų gali sukelti seksualinės, psichologinės problemos. Nepaisant to, jums nepaprastai rūpės visa, kas gražu, skanu, teikia komfortą, net jei tai nemažai kainuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Neužsispirkite, nemanykite, kad tik jūs teisūs. Gilinkitės į save, artimuosius, kad išsiaiškintumėte savo ar jų nerimo priežastis. Nesižavėkite keistais nepažįstamų žmonių pasiūlymais - viliojamai jie atrodo tik iš pirmo žvilgsnio.

Ožiaragis

Gana prieštaringa diena. Reikėtų siekti kompromiso, nes gali tekti sumokėti už veidmainiškumą, godumą tiek bendraujant su mylimu žmogumi, tiek su kolegomis. Vertėtų labiau kontroliuoti savo kalbą, manieras.

Vandenis

Ši diena svarbi užmezgant naujas asmenines ir dalykines pažintis, aiškinantis savo teises bei galimybes darbe. Švelnumo poreikis skatins siekti priešingos lyties dėmesio, romantikos. Regis, ko norite, tą pasieksite.

Žuvys

Nekaip seksis bendrauti, susikaupti. Gali kamuoti prisiminimai, neatskleistos paslaptys, abejonės. Verčiau užmirškite senas nuoskaudas. Pasisaugokite sukčių, aferistų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų