REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Realybės šou „Aš – superhitas“ atviroji, garsiai savo nuomonę reiškianti dalyvė Valda sako, kad ji nuo vaikystės turi nemažai kompleksų. Dalies jau atsitraukė, o dalį padeda įveikti dalyvavimas projekte. Valda tv3.lt išskirtiniame interviu papasakojo, kad prieš ateidama į realybės šou buvo emocinėje duobėje, kai viską norėjosi mesti.

Realybės šou „Aš – superhitas“ atviroji, garsiai savo nuomonę reiškianti dalyvė Valda sako, kad ji nuo vaikystės turi nemažai kompleksų. Dalies jau atsitraukė, o dalį padeda įveikti dalyvavimas projekte. Valda tv3.lt išskirtiniame interviu papasakojo, kad prieš ateidama į realybės šou buvo emocinėje duobėje, kai viską norėjosi mesti.

REKLAMA

„Kiekvieną dieną mane apninka labai įvairiapusiškos emocijos, todėl čia jaučiuosi labai gyva. Jaučiu, kad tobulėju ir auginuosi „skūrą“. Tobulėju atsipalaidavime – su vokalu čia ne tiek dirbama, nes norima, kad kiekvienas išliktų unikalus, su savo stiliumi, tad čia dirbama su atsipalaidavimu, savęs išreiškimu. Jauni žmonės dažniausiai yra susivaržę, neišreiškia saves, tad su tuo ir dirbama“, – pasakojo dalyvė.

Valda sako, kad atsipalaidavimas scenoje labai susijęs su fiziniu darbu – pirmiausia, pasak jos, reikia nuvarginti kūną, kad savo energijos scenoje nebeskirtum nereikalingiems dalykams, judesiams, įsitempimui ir t.t.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina nurodo, kad prieš eidama į sceną ji elgiasi priešingai nei įprastai – dažniausiai su visais bendraujanti Valda prieš viešai uždainuojant būna raimi, susitelkia savyje.

REKLAMA

Santykiai

Realybės šou Valda sako nesijaučianti nei pavargusi, nei turinti įtemptų santykių su kitais dalyviais. Net ir su Dovile, su kuria merginai kilo daugiausiai žaibų, dabar santykiai jau atšilo.

„Su Dovile dabar viskas gerai. Po to, kai ji kovojo dėl išlikimo, ji grįžo visai kitas žmogus. Nežinau, ar ji nusiimė kaukę, ar užsidėjo kitą, bet man Dovilė tikrai nekliūna. Jokių kivirčų nebėra ir dabar yra viskas gerai. Apskritai jaučiu daugiau palaikymo iš visos komandos: kai buvo pasirodymų apžiūros, gavau nemažai kritikos. Tada susigraudinau, pradėjau galvoti, kad nebesugebu įveikti iššūkių, kad gal tie, kurie sakė, kad man čia nereikia eiti, buvo teisūs. Tada Nerijus, Elvina, Kotryna, Koffas labai palaikė. Tie patys mokytojai – koks nors Vaidas – sako, kad su savo savikritika pati dažnai stabdau save. Tad visas tas palaikymas davė teigiamą rezultatą ir dabar jaučiuosi pozityviau“, – kalbėjo Valda.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina prisipažįsta, kad ji yra labai kritiška sau, tačiau jai šioje vietoje padėjo vokalo mokytojai, „išmušę“ iš jos didžiąją dalį neigiamo šios savybės poveikio.

„Važiuoja stogas“

Valda teigia, kad projekte ji yra maksimaliai nuoširdi, o ir šansų būti kitokia, anot jos, čia nėra.

„Kaip tik manau, kad būnant nuolatos čia fiziškai nebeturi galimybių save tvardyti ir valdyti. Gyvenime gali tris valandas būti su žmogumi užsidėjęs kaukę, „lįsti jam į minkštąją“, o išsikrauti namie, o čia tu neturi tokios vietos“, – kalbėjo Valda.

Mergina sako, kad, nors ji yra ir jautri, tačiau iš kitos pusės nestokoja ir humoro jausmo, netgi sarkazmo. Valda sako netgi mėgstanti pasijuokti iš savęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nerijus, pavyzdžiui, pasakė, kad galvoja, kad man pirmai „nuvažiuos stogas“. Turbūt tas saves nevaržymas, tas sugebėjimas vienu metu verkti ir juokauti labai žiauriomis temomis… Kai kam tai atrodo labai keista ir nepriimtinas tas humoro jausmas ir atvirumas viename – ko gero gaunasi keista kombinacija“, – kalbėjo Valda.

Visgi mergina pripažįsta, kad projekte jau visiems po truputį važiuoja stogas.

„Mes čia būname, nėra, ką veikti, tai pradedi domėtis vieni kitais, pradedi bendrauti, atlikinėti nesąmoningas užduotis. Čia pasibaigia kompleksai, pradedi pasakoti visus savo gyvenimo įvykius – tai yra gana „nurauta“ ir ne visiems tai priimtina. Tai, mano manymu, yra viena iš formų, kaip mums važiuoja stogas“, – kalbėjo Valda.

REKLAMA

Kompleksai

Mergina prisipažįsta, kad ji nuo vaikystės kompleksuodavo dėl savo išvaizdos ir net pravardžiuodavo save.

„Visada save tai stambuole, tai cepelinu vadinau. Visgi jeigu tu labai dėl to kompleksuoji, tu bijai apie tai šnekėti, o aš čia atėjus juokauju apie tai – jeigu kas nors mane pakelia, sakau: tau rankos nulūš ar dar kas nors. Aš manau, kad tai jau yra komplekso palaužimas, jeigu tu nebijai apie tai šnekėti“, – sako Valda.

Mergina prisipažįsta, kad dabar jai savyje labiausiai nepatinka ne išvaizda, o per didelis jautrumas:

„Pirmą savaitę aš du kartus apsiverkiau, o man tai taip kvaila ir juokinga atrodo, kad kartais neturiu savitvardos… Tas pats atvirumas – eidama į projektą įvardinau tai kaip savo minusą. Artimi žmonės, tikri draugai tai, aišku, vertina, bet gyvenimas yra toks, kad tu kartais turi prisitaikyti. Dėl to atvirumo žmonėms kartais atrodo, kad aš kartais per kandžiai ką nors pasakau. Sakau viską, ką turiu galvoje, o po to pradedu gailėtis“, – pasakoja mergina.

REKLAMA

Valda įvardijo ir verčiausią projektą laimėtį dalyvį: jos manymu, tai turėtų būti Elvina.

„Čia logiškai įvertintas dalykas: žmogus stabilus scenoje, turi patirties, būdama čia ji ir nuoširdi, ir turinti savo nuomonę, gerą humoro jausmą, gerai atrodanti“, – pasakojo Valda.

Norėjo viską mesti

Mergina sako, kad, jeigu turėtų minutę pasaulio auditorijos laiko, ji palinkėtų nustoti galvoti, ką galvoja kiti, nustoti varžyti save ir stengtis kiek įmanoma būti savimi.

„Galų gale unikalumas yra kažko iš aukščiau duota dovana, kurią turėtume vertinti ir puoselėti“, – sako mergina.

Valda sako netikinti Dievu, tačiau po truputį ji ima tikėti likimu:

„Aš buvau žmogus, kuris bandė persiplėšti į dvi puses. Man gerai sekėsi mokslai, tad stojau į energetikos fiziką, bet tada ėmė „važiuoti stogas“ net nebūnant uždarytai. Atėjo diena, kai norėjosi mesti mokslus, darbą, išeiti iš barako, kuriame gyvenau, norėjosi keisti aplinką – viską. Tą dieną vienas iš žmonių, su kuriuo šiek tiek dirbome su muzika, pasiūlė sudalyvauti superhite. Tad man kažkaip pradeda atrodyti, kad tai nebuvo veltui“, – kalbėjo dalyvė.

Mergina prisipažįsta, kad „Aš – superhitas“ ją ištraukė iš emocinės duobės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų