REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš pradedant interviu, su ryškiąją projekto „Aš – superhitas“ dalyve Dovile įsmeigėme viena į kitą akis. Po to Dovilė ir sako: „Sakoma, kad, jeigu dvi minutes žiūri žmogui į akis, gali ir įsimylėti“. Tad pokalbis prasideda nuo to, ar skaistuole praminta mergina buvo įsimylėjusi moterį.

Prieš pradedant interviu, su ryškiąją projekto „Aš – superhitas“ dalyve Dovile įsmeigėme viena į kitą akis. Po to Dovilė ir sako: „Sakoma, kad, jeigu dvi minutes žiūri žmogui į akis, gali ir įsimylėti“. Tad pokalbis prasideda nuo to, ar skaistuole praminta mergina buvo įsimylėjusi moterį.

REKLAMA

„Nesu įsimylėjusi merginos. Manau, kad mane traukia vaikinai“, – šypsojosi Dovilė.

Mergina, garsiai ir patyliukais aptarinėjama likusių projekto narių dėl savo šokių, skaistumo ir moteriškų formų, sako, kad sunkumai jau praeityje – ji jaučiasi grįžusi atgal į projekto šeimą.

„Praėjusi savaitė buvo sunkoka, nes buvo susiskaldymas, bet kam save žaloti negatyviomis mintimis? Kaip yra ta patarlė: yra du vilkai – kurį tu maitinsi, tas ir išgyvens. Jeigu tu save maitinsi negatyviomis mintimis, tave užvaldys negatyvas, o jei save įtikinsi, kad viskas bus gerai, tai ir viskas bus gerai“, – kalbėjo Dovilė, pridurdama, kad ji nesijaučia, jog kiti dalyviai yra prieš ją susimokę.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina sako, kad po to, kai visi dalyviai jai sudėjo minusus, ji pasikeitė – Dovilė bando susikalbėti su visais.

„Stengiuosi surasti bendrą kalbą. Visi esame iš to paties kaulo, tai visi galime rasti bendrą kalbą“, – nurodė Dovilė.

REKLAMA

Praeitis

Dalyvių itin audringai aptarinėjama Dovilės praeitis pačiai merginai kelia juoką.

„Buvo taip, kad nuvykau į Daniją studijoms, o studentiškas gyvenimas viską pakeitė: mėgavausi vėlyvomis vakarienėmis ir priaugau svorio. Kai pradėjau tą „pole dancing“ (šokiai aplink stulpą – red.), tuomet svėriau 70 kilogramų – 10 kilogramų daugiau nei dabar. Buvau apvalesnė – buvo ir žandukai, ir daugiau kojų.

Kai pastebi, kad nebegali įlįsti į savo senus drabužius, pasidaro liūdna. Tuomet draugė ir pasiūlė pabandyti tą „pole dancing“. Tai yra šokiai aplink stulpą, bet tai yra daugiau gimnastika, nes ne kiekvienas gali save iškelti tiesiog iš rankų“, – pasakojo Dovilė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina sako, kad tuos šokius lankė vos pora mėnesių ir po to jų niekur nepritaikė.

„Aš turiu kelis video įmetus į „Facebooką“ ir „Instagramą“. Galbūt jie (kiti projekto – dalyviai) susidarė tam tikrą nuomonę. Lietuvoje tokia gimnastika dar nėra tokia populiari“, – pasakojo Dovilė.

Skaistuole vadinama mergina sutinka, kad šitoks derinys – skaistumas ir šokiai aplink stulpą – yra netipiškas.

Dūžtančios širdys

Seksualumu alsuojanti Dovilė neatskleidžia, kiek vyrų, kurie norėjo su ja permiegoti, ji atsakė „ne“, tačiau nurodo, kad sudaužyti širdžių jai „yra tekę“.

„Man pačiai, nepasakyčiau, kad yra sudaužę širdį – gal tik pora kartų įdrėskę. Pykčio jokio nepaliko – paskui tiesiog susikoncentravau labiau į save, mane išmokė nešvaistyti laiko. Laiko švaistymas man, pavyzdžiui, būtų nueiti į pasimatymą su vaikinu, kuris man nepatinka“, – kalbėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai praėjus Valentino dienai, vaikino šiuo metu neturinti Dovilė sako, kad šią dieną ją karts nuo karto apninka liūdesys.

„Kartais pasidaro liūdna, kad norėtųsi turėti tą žmogų šalia, bet tada susirandu veiklos – gimnastika, joga ir t.t.“ – pasakoja Dovilė.

Visos tos veiklos, kalba projekto dalyvė, jai kažkiek kompensuoja tai, jog ji neturi antrosios pusės. Dovilė taip pat prisipažino, kad pasimatyme ji buvo jau seniai – taip seniai, kad net neatsimena, kada.

Pergalės palinkėjimas

Dovilė sako, kad šiame projekte ji kol kas nerado dalyvio, kuris jai teiktų didžiausia pasitikėjimą ir būtų artimiausias. Visgi mergina žino, kam linkėtų pergalės:

„Linkėčiau pergalės Silvestrui, nes aš jį matau kaip pilną paketą. Jis yra įdomi asmenybė, turi labai gerą balsą. Dar jį patobulins, ir bus pasaka“, – kalbėjo Dovilė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų