REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį prie TV ekranų sukvietė populiarusis projektas „Lietuvos talentai“. Dainuojantys, šokantys, neįtikėtiną lankstumą demonstruojantys, o kartais savo talentu net išgąsdinantys projekto dalyviai stengėsi pelnyti teisėjų simpatijas. Šį kartą TV3 laidoje net du kartus nuskambėjo visų išsvajotas „auksinis mygtukas“.

Sekmadienį prie TV ekranų sukvietė populiarusis projektas „Lietuvos talentai“. Dainuojantys, šokantys, neįtikėtiną lankstumą demonstruojantys, o kartais savo talentu net išgąsdinantys projekto dalyviai stengėsi pelnyti teisėjų simpatijas. Šį kartą TV3 laidoje net du kartus nuskambėjo visų išsvajotas „auksinis mygtukas“.

REKLAMA

Dalyvių pasirodymus vertina keturi teisėjai. Penktąjį „Lietuvos talentų“ sezoną teisėjų kėdes užėmė režisierė Dalia Ibelhauptaitė, orų pranešėjas Naglis Šulija, aktorė Ilona Balsytė ir TV laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Gabriela į projektą atvyko pademonstruoti savo talento dainuoti. Labiausiai ji žavisi legendiniu atlikėju Elviu Presliu. 14-metė nesužavėjo teisėjų – jai nebaigus dainuoti nuskambėjo trijų X paspaudimai. „Faina tu mergaitė, gražiai atrodai, turi duomenų. Tačiau tokią dainą gali dainuoti tik labai rimtas vokalistas. Tu nevaldai savo balso, rėki“, – Gabrielos pasirinkimą dainuoti „Queen“ hitą kritikavo S. Urbonavičius-Samas. Gabriela išgirdo du „taip“.

Šokių grupę „Sfinx“ sudaro 20 narių. Šokėjai į projektą atvyko iš Klaipėdos. Gatvės šokius šokantis kolektyvas tik užlipęs į sceną žadėjo, kad žiūrovų laukia tikras šou! Kaip tarė, taip ir padarė. Visi keturi teisėjai ir publika plojo atsistoję. „Pagaliau aš pamačiau scenoje energingą šokių grupę“, – sakė D. Ibelhauptaitė. „Nerealiai! Atėjot ir visus nunešėte! Viskas apgalvota. Super“, – gyrė S. Urbonavičius-Samas. Šokėjai pelnė keturis „taip“.

REKLAMA
REKLAMA

Tribal šokių klubas sulaukė juoko dėl savo pavadinimo – „Samai“. Moterys į sceną žengė užrištomis akimis ir su kardais. „Labai noriu pamatyti jūsų šokį“, – nekantravo S. Urbonavičius-Samas. Moterims dar šokant nuskambėjo trys X. „Idėja įdomi, bet turi būti ir sinchronas. Jei sunku – neikite į sceną. Vienas žmogus nuolat taisėsi kardą – sugadinote numerį“, – kritikos pažėrė D. Ibelhauptaitė. Šokių klubas pelnė du „taip“.

REKLAMA

Iveta dirba kosmetologe. Šiaulietė scenoje demonstravo savo lankstumą kabančiame tinkle. „Atrodė įspūdingai“, – sakė I. Balsytė. „Jūs labai artistiška, viską gražiai padarėte. Puikus numeris“, – merginą gyrė S. Urbonavičius-Samas. Iveta pelnė keturis „taip“.

Karina ir Viktoras dainavo scenoje duetu. Vos kelis mėnesius kartu dainuojantys klaipėdiečiai pasivadino „Undecember“. „Viktorai, tu buvai nuostabus. Deja, šito negaliu pasakyti apie draugę. Jums duetas nereikalingas. Dainuojate natas, grožitės savo balsu, bet esate kitame lygyje“, – sakė D. Ibelhauptaitė. „Jūreivi, tu tikras talentas. Plaukioji ten, kur nereikia plaukioti. Subtilus vokalas, tau nereikia jokio dueto“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. „Undecember“ pelnė keturis „taip“.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos talentuose“ uždainavusi Sofija paliko I. Balsytę be amo. Aktorė sakė, kad po mergaitės pasirodymo neturi žodžių ir paspaudė „auksinį mygtuką“! Talentingoji devynmetė sužavėjo visus: ir publika, ir teisėjus, ir vedėjus. „Aš esu apakęs“, – sakė Mindaugas Rainys.

Nerijus „Lietuvos talentų“ sceną bandė užkariauti pokštaudamas. Tik atėjęs į sceną Nerijus pradėjo pokštauti. Deja, jo juokai neprajuokino nei žiūrovų, nei teisėjų. Paklaustas, koks yra jo talentas, vyras sakė, kad tikrai ne dainavimas. „Mano bandymas dainuoti prilygsta gerbiamo Naglio Šulijos bandymams prognozuoti orus. Kiek kartų bandžiau, niekada nepavyko“, – juokavo „Lietuvos talentų“ dalyvis. „Stand up“ komiku save vadinantis vyras sulaukė keturių „ne“. „Eisiu prognozuoti orų“, – pamatęs keturis degančius X sakė 27 metų vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyriausias „Lietuvos talentų“ dalyvis Antanas atėjo į projektą sužinoti, ar jis turi talentą dainuoti. Pensininkas pats rašo muzikai žodžius! 80-metis nesuprato, kodėl Samas paspaudė X. „Man jūsų pasirodymas buvo įdomus, įdėjote daug darbo. Pirmiausia man atrodo, kad jums pritrūko tikro, nuostabaus, melodingo balso. Talento dainuoti jūs neturite. Gal šį pasirodymą reikėtų paversti humoristiniu?“ – siūlė D. Ibelhauptaitė.

Klounas iš Baltarusijos Vadikas Raketa „Lietuvos talentuose“ pademonstravo pasaulinio lygio šou. „Ramia sąžine ir širdimi sakau – noriu jus matyti finale“, – spausdamas „auksinį mygtuką“ sakė Naglis Šulija. „Šiandien mes turėjome pasaulinio lygio šou. Visas pasaulis mums pavydės“, – pasirodymą gyrė Samas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų