REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas. Aktyvus metas – nuobodžiauti nebus kada, netikėtumų irgi pakaks. Kad nekiltų nenumatytų rūpesčių, teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą.

Tauras. Jei jums reikia susitaikyti, įteikite dovanėlę, pakvieskite pietų, vakarienės – ir bendra kalba bus gana greitai rasta.

Dvyniai. Palankus metas skubiems reikalams tvarkyti, įvairiems susitarimams. Neblogas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju priversti padaryti jums reikalingą darbą.

Vėžys. Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate, o šiuo metu galite ir išgirsti. O ši diena tinkamiausia poilsiui: reikėtų save labiau pasaugoti nuo įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kuriems teks padėti.

Liūtas. Nesivelkite į neapgalvotas avantiūras. Antroji dienos pusė palankesnė už pirmąją.

Mergelė. Mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių ir įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais ir sutuoktiniu. Neatsisakykite jums siūlomos pagalbos. Siekite įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų (kitaip įgysite patikimų priešų).

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gera diena bet kokiems susitikimams, jei jums būdinga vertinti ir gerbti pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad visi kiti gali turėti savo nuomonę, jei ji sutampa su jūsų, šiandien verčiau svarbių reikalų neaptarinėti.

REKLAMA

Skorpionas. Nesistenkite vieni versti kalnų – jums reikia artimo žmogaus palaikymo. Gali kilti nenumatytų kliūčių, apribojimų, atsirasti nemalonių išlaidų.

Šaulys. Niekur neskubėkite, būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Verta labiau atsižvelgti į šeimos patarimus, pastabas.

Ožiaragis. Neblogas laikas atsibodusiems reikalams tvarkyti – gali pavykti kai ką pakeisti į gera.

Vandenis. Diena skatins bendrauti, imtis permainų. Jei būsite lankstesni, išradingesni, laimėsite: įgysite patikimų sąjungininkų, rasite naujų netikėtų būdų senoms problemoms išspręsti.

Žuvys. Diena gana pasyvi: gali būti sunku susikaupti, aiškiai mąstyti. Plaukite pasroviui ir mažiau planuokite; tai tas laikas, kai planus, kaip ir darbus, reikia tiesiog pamiršti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų