REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jums seksis įtikinti pažįstamus žmones savo ketinimų rimtumu ir pelnyti jų pripažinimą. Gyvenimo draugas arba meilės partneris jus gali nustebinti savo aistringumu, jausmų proveržiais.

Avinas Jums seksis įtikinti pažįstamus žmones savo ketinimų rimtumu ir pelnyti jų pripažinimą. Gyvenimo draugas arba meilės partneris jus gali nustebinti savo aistringumu, jausmų proveržiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gera diena labdaringai veiklai, socialinei rūpybai, visuomeniniams projektams. Neatsisakykite padėti, duoti patarimą, išmaldą. Daug laimėsite, jei mokate naudotis informacija, pastebite smulkmenas, detales.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien pasižymėsite įžvalga, principingumu, valdingumu. Tvirtai laikysitės savo vertybių ir duoto žodžio. Kiti matys, kad jumis galima pasitikėti dėl kažko susitarus. Regis, bus įvertinti jūsų nuopelnai. Galimas svarbus pokytis.

Vėžys Tai gali būti svarbi, produktyvi diena, jeigu vystote verslą, rengiate projektą, perkate ar parduodate nekilnojamąjį turtą, tvarkote nuosavybės ar statybų dokumentus, ieškote prekių realizavimo rinkų. Galite sudaryti naudingą sandorį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien daug galvosite apie keliones, draugus, artimuosius. Seksis ruoštis paskaitoms, pasisakymams, rašyti publikacijas, laiškus, bendrauti. Tegul jūsų namų durys būna atviros tiems, kurie jūsų pasiilgo, jus vertina.

Mergelė Nereikalaukite iš kitų užuojautos, jeigu patys esate nedėmesingi. Norint kažką gauti, reikia mokėti ir duoti. Šiandien atsiras progų to pasimokyti. Prisiminkite vaikystę ir gerumu, pagyrimais sušildykite savo vaikus.

Svarstyklės Ši diena gana palanki finansinėms operacijoms ir romantiškiems ryšiams. Bendravimas su priešinga lytimi bus gilesnis ir intensyvesnis nei paprastai. Galbūt akimirksniu įsiliepsnos stipri aistra. Svarbesnės taps ir tėviškos pareigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Gera diena dalykiniams reikalams, darbo pokalbiams, verslo sandoriams. Norintieji keisti įvaizdį, šukuoseną, pavyks susikurti naują stilių. Tiktų pradėti sveikatos atstatymo, masažo kursą, įsigyti abonementą į sporto klubą.

Šaulys Tikriausiai teks bendrauti su žmonėmis, iš kurių verta imti pavyzdį, pasimokyti bendravimo, vadovavimo, tarpininkavimo meno. Šiandien užmegzta partnerystė turėtų būti ilgalaikė ir patvari. Vakaras palankus pasimatymams.

Ožiaragis Tikėtinas sąlytis su psichologija, parapsichologija, mirtimi, domėjimasis prieštaringomis temomis, ekonomika, finansais. Galbūt dėl tam tikros patirties ar informacijos kitaip pažvelgsite į savo meilės partnerį, seksą.

REKLAMA

Vandenis Galite leistis į tiesos bei prasmės ieškojimus. Nebūkite užsispyrę ir subjektyvūs - gerbkite turinčius ką pasakyti, net jei jums tai nepatinka, žmones. Galimas svečias iš toli arba kelionė į renginį, konferenciją.

Žuvys Darbe seksis tvarkytis su nemažu kiekiu problemų. Kolegos ne tiek bus nusiteikę dirbti, kiek flirtuoti. Galite būti traukiami į tarnybinio romano spąstus. Tam tikras pokytis gali paskatinti bendrauti su tais, kuriuos paprastai apeinate.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų