REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Li Chen (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Pripučiamą sekso lėlę paversti interaktyviu meilės robotu – nemenkas iššūkis, tačiau mokslininkai įsitikinę, kad jiems jau visai netrukus pavyks tai padaryti.

42

Pripučiamą sekso lėlę paversti interaktyviu meilės robotu – nemenkas iššūkis, tačiau mokslininkai įsitikinę, kad jiems jau visai netrukus pavyks tai padaryti.

REKLAMA

Panašu, kad tuo įsitikinęs ir Kinijoje gyvenantis Li Chen. Išsiskyręs 58-erių metų vyras savo laimę ir ramybę rado 7 sekso lėlių draugijoje, rašo dailymail.co.uk

Su silikoninėmis žmogaus dydžio lėlėmis Li Chen elgiasi kaip su savo... dukromis. Vyras jas rengia, šukuoja, guldo į lovą ar net kartu keliauja.

Vyras tikina, kad sekso lėles jis naudoja ne pagal paskirtį – jos tarsi šeimos nariai, su kuriais Li mėgsta kartu leisti laiką ar net filmuoti muzikinius vaizdo klipus.

Pirmąją lėlę vyriškis nusipirko 2014-aisiais, teigdamas, kad jautė vienišumo jausmą. Šiandien 7-ioms „dukroms“ jis yra išleidęs per 11 600 svarų ( apie 13 610 eurų).

REKLAMA
REKLAMA

Savo neįprastu hobiu Li Chen užkrėtė ir savo sūnų. 18-ojo gimtadienio proga vyras padovanojo silikoninę lėlę.

Kinijoje gyvenantis Li Chen – ne vienintelis

Japonijoje gyvenantis Senji Nakajima nesigėdija savo meilės, nors visas pasaulis 62-ejų metų vyrą suskubo nuteisti. Vyras pamilo sekso lėlę Saori, su kuria yra jau septynerius metus.

REKLAMA

Viskas prasidėjo tikrai neplanuotai, nes vyras yra susituokęs ir turi du vaikus. Visgi dėl darbo jam teko persikraustyti toliau nuo šeimos, tad ilgainiui Senji pradėjo įsivaizduoti, kad sekso lėlė yra jo mergina. Taip pavyko užgniaužti vienatvę, nes su silikonine lėle vyras praleido tikrai nemažai laiko. Vyrui lėlė tapo tikru žmogumi, tad jis nusprendė su ja pradėti santykius.

„Ji niekada neišduos, net ir be pinigų bus su manimi“, - naujienų portalams sako vyras. Jis teigia esąs pavargęs nuo šiuolaikinių žmonių, išdavysčių ir melo. Ir nors jo „mergina“ nekalba, vyras jaučiasi labai laimingas. „Man ji nėra silikoninė lėlė. Jai reikia daug pagalbos, tačiau ji yra puiki partnerė, nes dalinasi pačiomis gražiausiomis akimirkomis ir vertina mane“, - sako vyras. Senji lėlę įsideda į neįgaliojo vežimėlį ir vežasi į parduotuves, perka drabužius.

Vis tik nei Senji, nei Li Chen nėra vieninteliai vyrai, kurie žmogiškus santykius iškeitė į tai. Pasaulyje yra ganėtinai nemažai vyrų, kurie, įsigiję tokias lėles, keliauja po pasaulį, eina į kino teatrus ar net į restoranus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų