REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Naudokitės progomis pabendrauti su dominančiais žmonėmis, susirasti norimą darbą. Regis, gyvensite būsimo pasimatymo laukimu. Jeigu per daug tikitės, ne visi lūkesčiai pasiteisins.

Tauras

Galima situacija, kuri leis geriau pažinkite priešus, konkurentus, jeigu tokių yra. Galbūt atsiskleis dar nepažinta partnerio pusė. Norint pasiekti tikslą, gali tekti atsisakyti kokių nors malonumų ar įpročių.

Dvyniai

Iš ryto tvarkykite finansų, buhalterijos reikalus, užbaikite ataskaitas ir pan. Vakarop jau pravartu planuoti ateitį, aptarti numatomus projektus su bendraminčiais, publikuoti straipsnius, rengti reportažus, vesti renginius.

Vėžys

Labiausiai užsiėmę bus tie iš jūsų, kurių veikla susijusi su užsieniu ir kelionėmis. Galbūt teks kažkur vykti arba praleisti daug laiko prie interneto. Vakare itin susirūpinsite sveikata, įvaizdžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasižymėsite išlaidumu, žaismingumu, romantišku polėkiu. Tikriausiai jums ims atrodyti, jog nusipelnėte daugiau nei gaunate, nes esate tokie ypatingi. Deja, vakare galimas šioks toks smūgis jūsų savimeilei.

REKLAMA

Mergelė

Iki vidurdienio būsite aktyvūs, flirtuojantys. Vėliau galite pajusti nuovargį, nebetekti to lengvo šarmo. Galbūt suvoksite, kad ne taip lengva susukti galvą dominančiam asmeniui ir kad pinigai nebyra į kišenę už gražias akis.

Svarstyklės

Tikriausiai puoselėjate ypatingus planus, sumanymus ir viliatės, kad kiti jais taip pat žavėsis. Bus puiku, jeigu paaiškės, jog jums pritaria artimiausi žmonės arba tie, kuriuos tikėjotės pakerėti. Kitu atveju labai nuliūstumėte.

Skorpionas

Regis, jus domina pinigų, verslo, kreditų klausimai. Ne mažiau svarbi ir meilė, užsienio ryšiai, ateities perspektyvos. Nusiteikite kuo pozityviau, bet kritika ir savikritika gali apsaugoti nuo klaidų, tad ausų ir sąžinės neužsiblokuokite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien labai svarbus bus pozityvus požiūris, optimistinis nusiteikimas, nes būsena ir situacija bus linkusi stabilizuotis, planai pildytis. Domėkitės, kuo užsiima, kaip elgiasi, jaučiasi jūsų vaikai. Iš širdies pasikalbėkite.

Ožiaragis

Šiandien būsite smalsūs, judrūs - stengsitės visur dalyvauti, viską spėti. Prisiklausysite įvairių kalbų arba jūsų pačių liežuviai nudils beplepant. Vakare sulauksite pretenzijų iš partnerio. Nieko naujo - trūksta pinigų arba jaukumo namie.

Vandenis

Visą dieną išlaikysite neblogą nuotaiką ir savijautą, jeigu pakaitomis su rimtesniais darbeliais palepinsite save atsipalaidavimu, maloniais kūnui bei sielai užsiėmimais. Vakaras žada įpareigojamą pokalbį. Gali tekti palengvinti piniginę.

Žuvys

Nestokosite energijos, kūrybingumo, romantiško polėkio. Regis, patirsite džiaugsmo iš meno, meilės, bendravimo su vaikais. Visgi nusivylimas galimas vakare, kai suprasite, kad nusipirkote nevykusį daiktą arba be reikalo dėjote daug pastangų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų