REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 31 dienos horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 31 dienos horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gausite informacijos apie dominantį reikalą ar žmogų. Konkurentų ketinimai kels nerimą. Venkite konfliktuoti su moterimis, net jeigu jų norai bei reikalavimai jums atrodo nerealūs.

Tauras

Nebloga diena susitikimams su senai matytais žmonėmis. Tikėtinas santykių aiškinimasis su kreditoriais. Bus nelengva, jeigu nemokate kontroliuoti finansinių išteklių, tvarkyti dokumentų.

Dvyniai

Galimi reikalai, susiję su mokslu, teisėtvarka, užsieniu, kelionėmis. Būsite nusiteikę naujovėms, permainoms. Pradėkite nuo realiausiai įgyvendinamų dalykų. Gali būti, kad prireiks juridinės ar kitokios konsultacijos.

Vėžys

Jūsų karjeros perspektyvos gali pagerėti, autoritetas ūgtelti. Tik prilaikykite kandų liežuvį ten, kur galima be jo apsieiti. Su aplinkiniais rasite bendrą kalbą, jei mokėsite pastebėti jų privalumus, įvertinti nuopelnus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien būsite itin nusiteikę bendrauti, megzti pažintis. Galite gauti pasiūlymą įsilieti į draugišką kompaniją, sudalyvauti visuomeniniame renginyje. Jūsų emocijos bus įsiaudrinusios. Akivaizdu, kad neturėsite laiko nuobodžiauti.

REKLAMA

Mergelė

Tikėtinos rožinės fantazijos, nepraktiškos idėjos. Patyliukais svajosite apie meilę, pramogas, gražesnę ateitį, ypatingus pasiekimus. Dėl paaštrėjusių nuojautų turėtų sektis psichologams, medikams, menininkams, būrėjoms.

Svarstyklės

Patirsite įvairių emocijų. Bus su kuo ir apie ką pasikalbėti, pafantazuoti. Galbūt užsimegs nauja simpatija arba atsinaujins ankstesnioji. Nepamirškite, kad jūsų nuoširdumo, paramos reikia ir artimiausiems žmonėms.

Skorpionas

Šiandien galite išmėginti savo kūrybinius ir komercinius sugebėjimus, pasirūpinti patalpų įsigijimu, nuoma. Maloniai nustebins neabejingas jums asmuo. Galbūt gausite dovanėlę, pakvietimą į renginį, arba kas nors grąžins seną skolą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galimas lauktas susitikimas arba pranešimas, telefono skambutis. Nors jūsų valdingumas nebūtinai skatins aplinkinių meilę ir susižavėjimą, bet galbūt padės įveikti kai kuriuos nesutarimus, išsiaiškinti santykius ir konkrečiai susitarti.

Ožiaragis

Visos jūsų mintys bus sukoncentruotos į asmeninių santykių problemas. Galite pasielgti ne visai taip, kaip planavote, arba jums tiesiog nepavyks nuslėpti tikrųjų savo jausmų. Orientuokitės į šeimą, rūpinkitės artimaisiais, bendra gerove.

Vandenis

Atskleisite talentus, kūrybišką požiūrį. Galbūt stengsitės išspręsti meilės ir partnerystės santykių dilemą. Jeigu norite geresnių santykių, pamaloninkite brangius žmones mielais siurprizais.

Žuvys

Bendradarbiai palaikys jūsų užmojus ir suteiks reikalingos informacijos, pagalbos. Ne mažiau nei dalykiniai reikalai jums rūpės meilė, pramogos, vaikai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų