REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Sėkmingas laikas, tiesa, įvykių neskubinkite: tai, ką šiuo metu svarstysite, kam ruošitės, ilgai bus perspektyvu ir naudinga. Gera proga ieškoti galimybių plėsti veiklą, bendradarbiauti su užsieniečiais, dairytis papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl reikalo finansavimo. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Tauras

Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo šiandien gali netikėtai nusišypsoti laimė. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų, taip pat namų tvarkytojo, auklės darbo. Tinka pradėti remontus.

Dvyniai

Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Svarbių dalykinių reikalų su užsieniečiais neatidėkite kitai savaitei. Beje, šiomis dienomis išryškės nepatikimi partneriai bei tikrieji priešai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nemanykite, kad viskas veltui, kad esate nesuprasti. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui bei kolegoms, dalykiniams partneriams. Jei vargina meilės trikampio nepatogumai, pats laikas nutraukti nepageidautiną ryšį.

REKLAMA

Liūtas

Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Šiandien galite gauti vertingą profesinį pamokymą arba naudingą dalykinį pasiūlymą. Geras laikas tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi procedūrų ciklą.

Mergelė

Laimėjimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų - tai kolektyvinės veiklos diena. Daugiau dėmesio šiandien skirkite savo tėvams: paisykite jų valios.

Svarstyklės

Jūsų laukia praregėjimai: šiandien sužinosite arba suprasite kai ką svarbaus, tik stenkitės daugiau bendrauti, būkite atidesni draugų nuomonei, jų patarimams. Palanku ieškoti pagalbininkų, investuotojų, rėmėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite, neišgyvenkite, jei šiandien ne viską padarysite. Beje, gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio nebemylite, bet esate kartu iš įpročio ar gailesčio.

Šaulys

Praeitis sugrįžta apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais bei draugais taip, kaip jums norisi.

Ožiaragis

Netikėtai galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite pelnytą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Būsite kupini optimizmo bei gerų sumanymų. Visi noriai su jumis bendraus, stengsis padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, partnerių. Tiesa, šiandien gautų pasiūlymų naudą pajusite ne iškart.

Žuvys

Negeras laikas dideliems užmojams ar demonstruoti ambicijas, atidėkite. O kol kas tenkinkitės tuo, ką turite, ir pasistenkite tai išlaikyti. Susirūpinkite santykiais namie, šeimos problemomis. Susimąstykite, kaip į tai reaguojate, įsiklausykite, ką kalbate, kaip priimate išgirstus artimųjų patarimus, pamokymus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų