REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Christina Carter (nuotr. Instagram)

Bene daugiausiai Naujametinių pasižadėjimų susiję su pradėjimu sportuoti. Dažniausiai apie papildomų kilogramų naikinimą peržvelgia moterys, kurios suka galvą, kaip atrodyti patraukliai atėjus laikui keliauti prie jūros ar į baseiną.

35

Bene daugiausiai Naujametinių pasižadėjimų susiję su pradėjimu sportuoti. Dažniausiai apie papildomų kilogramų naikinimą peržvelgia moterys, kurios suka galvą, kaip atrodyti patraukliai atėjus laikui keliauti prie jūros ar į baseiną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šios moterys, papasakojusios savo motyvuojančias istorijas ir figūrų pokyčius visam pasauliui, daugeliui žmonių tapo pavyzdžiu keistis, neieškant pasiteisinimų.

REKLAMA

Tanya Rybakova

Ši mergina tapo tvirtos valios pavyzdžiu tūkstančiams žmonių, kurie meta ar ketina mesti svorį. 25-erių metų rusaitė svėrė 105 kg ir atsikratė pusę savo svorio. Mergina kentė nuolatines patyčias dėl savo išvaizdos, todėl savo gyvenimą nusprendė pakeisti iš pagrindų.

Mergina kreipėsi į specialistus norėdama mitybos ir fizinio aktyvumo plano. Savo tvirtos valios dėka ji atsikratė 50 kg.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina ne tik atsikratė nereikalingų kilogramų, bet tapo trenere bei sveikos gyvensenos propaguotoja. Tanya turi asmeninį tinklaraštį, kuriame ji padeda su panašaus likimo žmonėms.

Angela Crickmore

Daugiau nei 80 kg svėrusi Angela Crickmore sportu susižavėjo įkalbėta draugės. Jos vyro nuomone, ji buvo graži, tačiau vos ji nusprendė atsisveikinti su „minkštu“ pilvuku – vyras ją paliko.

36-erių metų Londone gyvenanti moteris savo pavydėtino ryžto dėka atsikratė 32 kg. Ji neapsikentė, jog nuolat jautėsi silpna, pervargusi ir neturinti energijos. Dažniausiai ji būdavo namuose, o didesni atstumai jai tapdavo tikru iššūkiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš prigimties Angela buvo liekna, jos sudėjimas pradėjo stambėti mokykloje. Su laiku svoris tik didėjo, draugės neretai užsimindavo apie gyvenimo būdo keitimą, tačiau ji tvirtino esanti laiminga.

2011-aisiais, Kalėdų išvakarėse, ją aplankė draugė Karla. Ji buvo numetusi keliolika kilogramų ir jautėsi puikiai, matydama tokį pavyzdį Angela nutarė pabandyti ir pati: „Pamaniau, jei ji gali – galiu ir aš“.

Conner Rensch

Prieš septynerius metus Conner Rensch pasiryžo pokyčiams. Ir dabar tikrai turi kuo didžiuotis: mergina atsikratė pusės savo svorio. 123 kilogramus svėrusi mergina dabar sveria 64 kilogramus ir drąsiai lipa į sceną varžytis su fitneso atstovėmis.

REKLAMA

Mergina prisipažįsta, kad jos sėkmės formulė yra labai paprasta: pozityvus nusiteikimas. Problemos su viršsvoriu jai niekada netrukdė bendrauti su bendraamžiais. Kai mergina sumąstė laikytis dietos, svarbiausią vaidmenį suvaidino tėvai, kurie visada reiškė palaikymą.

„Gyvenime galėdavau išspręsti visas problemas, tačiau vienintelė mįslė man buvo kūnas. Niekaip negalėjau suvokti, kodėl tokia esu, - dabar juokiasi C. Rensch. - Vieną dieną tiesiog pavargau nuo aplinkinių replikų. Dažnai girdėdavau, kad žmonės mane teisia už svorį ir išvaizdą“. Christina Carter

REKLAMA

Buvimas santykiuose reiškia kompromisus ir norą, jog tavo partneris jaustųsi laimingas. Tačiau kas nutinka, kai tai, kas tave džiugina, erzina tavo mylimąjį?

Tokioje situacijoje atsidūrė ir šios istorijos herojė Christina Carter. Mergina svėrė 125 kilogramus, o jos vaikinas tik tuo džiaugėsi ir skatino ją toliau „pūstis“. Ir viskas tik dėl to, kad kiti vaikinai į jo merginą nežiūrėtų.

28-erių mergina išdrįso savo vaikinui prisipažinti apie savo planus susimažinti skrandį specialia operacija. Tiesa, vaikinui ši mintis labai nepatiko, tai jį net įsiutino. Sulaukusi tokios vaikino reakcijos Christina tik dar labiau užsidegė šia mintimi ir padarė tai, ką buvo sumaniusi. Po skrandžio mažinimo operacijos mergina atsikratė 22 kilogramų. Dar 45 kilogramų ji atsikratė subalansuotos mitybos ir sporto pagalba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Heather Jones

Moteris atskleidė paslaptį, kaip be jokių pastangų sugebėjo atsikratyti viršsvorio. Šiandien ji džiaugiasi nešiodama net penkiais dydžiais mažesnius drabužius.

Pasirodo, 38-erių Velso gyventoja Heather Jones tiesiog visą laiką įsivaizdavo, kad yra liekna. Minčių galia buvusiai juvelyrinių dirbinių fotografei per metus padėjo jai išlysti iš XXXL dydžio drabužių ir šiuos pakeisti S dydžio suknelėmis, sijonais ir palaidinėmis.

„Kai kurie cinikai šiuo atveju gali reaguoti skeptiškai, tačiau aš tikrai neišsigalvojau, kad svorio numesti padėjo minčių galia. Aš save įtikinau, kad esu liekna. Nerealu, kokią gali turi žmogaus mintys“, – mirror.co.uk žurnalistus tikino Heather.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų