REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Neringa Šiaudikytė (nuotr. facebook.com)

Dar visai neseniai pramogų pasaulį pasiekė žinia, kad balsingoji Neringa Šiaudikytė savo noru traukiasi iš pop grupės „Naujosios pupytės“. Atlikėja panoro pasukti rimtesnės muzikos keliu.

18

Dar visai neseniai pramogų pasaulį pasiekė žinia, kad balsingoji Neringa Šiaudikytė savo noru traukiasi iš pop grupės „Naujosios pupytės“. Atlikėja panoro pasukti rimtesnės muzikos keliu.

REKLAMA

„Visuomet galvojau, kad būsiu rimta dainininkė, išgarsėjusi savo vokaliniais sugebėjimais ir manęs klausys tūkstančiai gerbėjų. Tikrai nemaniau, kad būsiu tokios grupės narė, kuri balansuoja ties seksualumo ir vulgarumo riba“, – anksčiau pasitraukimą iš grupės komentavo N. Šiaudikytė.

Tiesa, naujausias dainininkės įvaizdis, primenantis filmo „Didysis Getsbis“ kadrus – gana panašios stilistikos kaip ir „pupyčių“. Trumpos suknelės, daug žvilgančių detalių ir drabužio apačioje esantys žaismingi kuteliai.

Panašumą įžvalgė ir nuotrauką išvydę komentatoriai. „Neringa, naujas „Olialia pupytes“ atidarei? Oksana gali supavydėti! Atrodot puikiai merginos!“, - gyrė vienas vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kokiu atveju, ko gero, kiekvienas šių atlikėjų gerbėjas sutiks, kad tiek Neringa, tiek „Olialia“ merginos atrodo puikiai.

Kodėl N. Šiaudikytė pasitraukė iš grupės?

Muzikiniame televizijos projekte išgarsėjusi mergina suvokė, kad retas muzikinių šou dalyvis ilgai išlieka populiarus. Ji prisipažino, kad prisijungti prie „Naujųjų pupyčių“ sutiko todėl, kad tai buvo lengviausias ir greičiausias būdas išpopuliarėti. Netikėtai pramogų pasaulyje atsidūrusiai merginai teko suvokti populiarumo kainą.

REKLAMA

„Tas nuolatinis ir nepaliaujamas kilogramų ir kūno linijų sekimas yra labai sunkus. Kūno kultas lietuviškame šou versle klesti. Aš jausdavau tokį spaudimą, kad, atrodo, mažai trūko iki depresijos", – prisipažino kaunietė.

Spaudimą Neringa jausdavo ne tik iš žiniasklaidos atstovų, bet ir iš kolegių - Oksanos Pikul Jasaitienės ir Skaistės Steikūnaitės. Ne vieną plastinę operaciją ar procedūrą pasidariusios merginos Neringai nebijodavo pasakyti – tu per stora, tu netelpi į sceninius kostiumus ir privalai susiimti.

„Mūsų darbas buvo atrodyti patraukliai, tad spaudimas dėl grožio buvo nuolatinis. Todėl mes drąsiai pasakodavome apie grožio procedūras, apie kūno formas, propaguodavome seksualumą. Tuomet apie tave rašo, apie tave rodo televizijoje ir tai yra verslo dalis, tai kelias populiarumą“, – laidoje „Nuo... Iki...“ atviravo N. Šiaudikytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų