REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Rytas (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas šeštadieniui: sužinokite, ar verta keltis iš lovos?

27

Sausio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Mintys šiandien suksis ne apie darbą, karjerą, o apie tai, kaip atitrūkti nuo visko, kaip sutvirtinti šeimos židinį, geriau įsikurti ar kur nors persikelti. Šį vakarą neatsisakykite pabūti malonių žmonių draugijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien jums neblogai seksis megzti ryšius, būti suprastiems ir suprasti kitus. Paaštrės uoslė naudingiems sandoriams, pirkiniams. Reikalingą prekę galite įsigyti su nemaža nuolaida. Itin trauks gurmaniški ir kiti žemiški malonumai.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien jums užteks ir valios, ir kūrybingumo, kad laiku atliktumėte suplanuotus darbus. Popiet vis labiau galvosite apie artimus žmones. Galbūt gausite svarbių žinių iš išvykusio giminaičio, draugo.

Vėžys

Nemažų pastangų pareikalaus profesiniai ar ūkiniai darbai. Geriausiai jausitės, jeigu popiet galėsite apsiriboti tik namų ruoša. Sustiprės poreikis globoti, rūpintis artimaisiais, gerinti jų ir savo gyvenimo sąlygas, teikti komfortą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Iki pietų nestigs įtampos, vargins konkurencija. Popiet jums seksis atskleisti vertingas jūsų savybes, talentus. Daugės meilės, romantiško polėkio. Turėsite galimybę išsiaiškinti pašlijusius santykius ir sušvelninti situaciją.

Mergelė

Diena turėtų būti miela ir nenuobodi. Jūsų mintys suksis apie meilę, grožį, pramogas ir ateities planus. Vienokiu ar kitokiu būdu laimėtos iliuzijos jus sušildys. Galite žaviai atsinaujinti, pakeisti įvaizdį, sudominti patinkantį asmenį.

Svarstyklės

Šiandien jums seksis ginti savo ar kitų jums patikėtus interesus, įrodinėti teisybę, tartis dėl sutarčių bei informacijos pateikimo ar paneigimo. Vakare labiausiai džiugins santarvė su mylimu žmogumi, partneriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Ši diena gana palanki bendradarbiavimo ryšiams megzti, deryboms. Yra tikimybė, kad atgausite skolą arba susitarsite dėl paramos. Vakaras gali būti kupinas pagundų, aistringas. Pernelyg neišlaidaukite.

Šaulys

Jeigu turite tikslą, rasite galimybių jį pasiekti. Palanku bendrauti su tais žmonėmis, specialistais, iš kurių galima tikėtis gero patarimo, konsultacijos, postūmio reikaluose ir pan. Turbūt susižavėsite įdomiu nepažįstamu asmeniu.

Ožiaragis

Oficialus susitikimas bus paprastesnis ir malonesnis nei tikėjotės, ypač jei jis vyks popiet. Nuslūgs ilgai kamavę rūpesčiai, norėsis padaryti kažką tokio, kad pagražėtų darbo ar namų aplinka. Gali džiuginti flirtai.

Vandenis

Ši diena turėtų būti darbinga, nuotaikinga, kupina įdomių kontaktų, o gal ir kolektyvinių renginių. Galite pakliūti į gerą draugiją, kuri paskatins jūsų kūrybines galias, norą aktyviau veikti. Vakaras žada romantikos, smagių pramogų.

Žuvys

Regis, tik iki pietų būsite linkę aktyviai reikštis ir bendrauti, o vėliau tapsite užsisvajoję, išsiblaškę. Pagilės vaizduotė, intuicija. Turbūt sugebėsite "skaityti tarp eilučių", išgirsti tai, kas nutylima, slepiama, būsite empatiškesni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų