REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Restorano atidarymas (nuotr. Organizatorių)

Ketvirtadienio vakarą žinomi žmonės rinkosi į restorano „Peri Peri“ atidarymą. Susipažinti su meniu atvyko ir atlikėja, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė. Žinoma moteris jau ne pirmą kartą lankėsi šiame Žirmūnuose esančiame restorane ir nenusivylė. Dainininkė pasakojo, jog yra didelė vištienos gerbėja, o atrasti nauji, atrodytų, pabodusios vištienos skoniai jai paliko įspūdį.

38

Ketvirtadienio vakarą žinomi žmonės rinkosi į restorano „Peri Peri“ atidarymą. Susipažinti su meniu atvyko ir atlikėja, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė. Žinoma moteris jau ne pirmą kartą lankėsi šiame Žirmūnuose esančiame restorane ir nenusivylė. Dainininkė pasakojo, jog yra didelė vištienos gerbėja, o atrasti nauji, atrodytų, pabodusios vištienos skoniai jai paliko įspūdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Turiu tokią tradiciją – kiekvieną sekmadienį su šeima apsilankyti vis kitame restorane. Vis bambėdavau, kad Vilniuje trūksta įvairesnių pasaulio virtuvių. Džiugu, jog pagaliau atsirado vieta, kuri sujungia Afrikos, Portugalijos virtuves. O Portugalija yra mano pati mylimiausia šalis. Smagu, kad pagaliau pasaulis pas mus atvažiuoja, o ne mums reikia važiuoti kažkur“, – sakė D. Filmanavičiūtė.

REKLAMA

Vilniuje įsikūręs restoranas svečius stebina ne tik vištienos patiekalais. Tuo galėjo įsitikinti ir į degustacinę vakarienę pakviesti žinomi veidai. Kviestiniams svečiams buvo patiekta tai, ką restorano lankytojai jau spėjo pamilti ir įvertinti. Susirinkę skanavo įvairiais būdais paruoštą vištieną, vištienos iešmelius, saldžiųjų bulvių traškučius, karibietiškas „cole-slow“ salotas, naminį humusą.

REKLAMA
REKLAMA

Pagyrų sulaukė restorano pasididžiavimas – patiekalas „Krevečių jūra“, kuris net ir skeptiškai į krevetes žiūrinčius svečius stebino savo skoniu. Pagal specialų receptą marinuotos, grilyje keptos krevetės tapo viena iš vakaro pažibų. Desertui buvo patiekta tai, ko galima paragauti tik restorane. Pyragaičiai „Pasteis de nata“ kepami restorano desertų meistrės pagal tikrą portugališką receptą nepaliko abejingų.

Aktorė Redita Dominaitytė į vakarienę atvyko su savo vaikais. Moteris juokėsi, jog jie niekada nevalgo krevečių, o štai „Peri Peri“ restorane mėgavosi viena po kitos. „Tikriausiai daugelis mamų su manimi sutiks, jog labai dažnai restorano pasirinkimą padiktuoja vaikų norai. Jei jie nesuvalgė išsirinktų patiekalų, į tą vietą mes negrįžtame. Tačiau čia šios problemos nebuvo. Jie su dideliu entuziazmu skanavo visus degustacinius patiekalus“, – pasakojo žinoma teatro aktorė.

Šventinėje vakarienėje taip pat apsilankė marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, socialinio projekto moterims „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė su vyru Žydrūnu Stankumi, dizainerė Sandra Šernė su mama, dainininkė Augustė Vedrickaitė su širdies draugu, verslininkai Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi Medišausku, renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Atlanta, „X Faktoriaus“ finalininkė Marija Grabštaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų